29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
-
Suli elött gumitégetnem kell:D -
jaja :D
definiálja a "lol" jelentését, és a ":D" karaktersorozat jelentősségét az internetes társadalom kommunikációjában xD -
ez se lenne rossz.erről bírnék írni:) -
Érvelés: Személyes illetve internetes (nem személyes) kommunikáció -
jaja,ezt néztem már, kérdés az hogy mennyire jutnak eszünkbe ezek a szempontok. -
ezt írtuk meg legutóbb -
2 doboz széntabletta betárazva!!!
-
Csesza #20912 :DDDDDDDDDDDDDDDDddddsadasdasdsa -
Szerintem én a szóbeli napján leszek így.. Nagyon félek tőle. Egy nap 110 tételt a fejedben tartani,és elő is szedni őket elegendő mennyiségben.. A felelésekkor is majd össze estem, mi lesz akkor júniusban? -
EZT érdemes egyszer legalább végigfutni, ha eddíg valaki nem tette meg...
A javítási útmutató, le vannak írva azok a szempontok, amik alapján pontoznak. Jó tudni, hogy mire lehet pontot kapni :D -
én is így voltam vele, amikor döntöttem. de most azóta már elbizonytalanodtam, sztem jobban jártam volna a középpel. én csak 30 pontot veszítettem volna, ha nem vállalom be és a közepet meg tutira megírom elég jól. az emelten viszont lehet sajnos (és szokott is lenni) olyan feladat, amivel nem nagyon tudok mit kezdeni, vagy nem tudok kihozni semmit belőle. főleg a szerencsén múlik már csak innentől (milyen napom van, milyen feladatokat fogok ki, azok hogy fekszenek) de sztem tutira veszteni fogok annyi pontot vele, hogy jobban jártam volna középpel. ez is micsoda hülyeség már ebben a rendszerben. ha kötelező lenne bizonyos szakokra az emelt, akkor korrekt lenne, de így most ha az emelt szopatós lesz, akkor azok fognak jobban járni, akik középre mennek. vicc az egész. -
jeti00 #20908 havernak úgyis kell, most scannelek -
Bristowboy #20907 Én örülni fogok annak, ha reggel nem kapok hasmenést az idegeségtől -
gondoltad volna hogy benne leszel ma a tv-ben? 
-
Nah, gondolom már nem sok haszna van a tanulásnak így estére, de ha valakinek van még valami érveléshez vagy összehasonlítóhoz való szempontjai az ne tartsa magában :)
Holnapra 1 kalappal mindenkinek, egy nap mulva a matek miatt görcsölhetünk.. -
és tényleg:D:D -
Én már megcsináltam előrehozva év elején. :)
Szerencsére már csak 4 tantárgyból kell érettségiznem. -
na, kezdtek már félni?:D
én még nem nagyon...azért reggel biztos lesz egy kis (?)félsz bennem:D -
Itt a híres-hirhedt rtl-es videó
1:10-től mutatják az sg-t, 1:15-nél látszik szucsy89 hozzászólása. -
hát nem is
-
Bristowboy #20899 A fasz ki van már ezzel a szar érettségivel. -
jeti00 #20898 nekem 2 éve nicns infom és majd pénteken kezdek rá tanulni, nem kell elkapkodni semmit :) -
az lett volna a másik amit emelten szerettem volna még 3.-ban...de mivel a tanárunk szinte egy egész évet hiányzott és nem volt helyetesítve,így még az előre hozottről is lemondtam :( -
Bristowboy #20896 ÉN már semmiben nem vagyok biztos. -
jeti00 #20895 nekem meg az emelt infohoz :) -
hátjaja,de mivel nem vagyok túl biztos a tudásomban,így inkább úgy döntöttem,hogy maradok középen és megpróbálok ott egy jót alkotni -
az könnyű:) 3 éve is jó volt biztos most is jó lesz:D -
Bristowboy #20892 Szücsy, akkor sok sikert az emelt matekhoz. Nekem meg az emelt magyarhoz holnap. -
lehet nekem se kellett volna, de az a 40pont az azért nem elhanyagolható -
én is abból akartam,de végül nem válaltam. -
szintúgy -
szintúgy -
Sok sikert mindenkinek:D nekem 3 éve volt az érettségim az "új " s akkoriban még voltak botrányok:D idén már nem lesz úgy látszik:) -
SG.hu - Informatikai és Tudományos Hírmagazin -
XD -
Bristowboy #20884 Szerintem itt tudnak olvasni. Sz'al reménykedek. -
-
matekból én -
kérdezd meg még egyszer, hátha.