29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Másnap 12től szokták felrakni, asszem. -
hnapig várj sztem -
... amúgy valahol már fel lett töltve az irodalom javítókulcs? -
Miskolc Berzeviczy Vendéglátóipari szakközép^^ -
találtál már normális javítókulcsot? vagy csak az origos cikkben írtak? -
utálom hogy mindig igaza van a javítkulcsnak -.- -
karajjj #21394 

amúgy törinél lesz majd ez tapasztalható, mert a 2005-ös olyan volt, hogy a teszt részét a próbaérettségin hibátlanra írtam, mert simán bennevoltak a kérdésekben a válaszok :D
de mostmár rafkósabbak mert nem teszik bele... -
Aha, szóval már A ={egyjegyű pozitív páratlan számok} helyett A ={háromnál nagyobb egyjegyű pozitív páratlan számok} lesz :D -
középszint első részében valóban ilyen szintű feladtaok vannak... -
matek könnyű lesz, én is csak attól félek, hogy nehogy figyelmetlenség miatt veszítsek pontot -
karajjj #21390 azt ne vedd példának, az volt a bevezető, attól mostmár 20-30%-al nehezebbek az érettségi feladatok -
Hát jah :-) -
Romel #21388 LoL! Milyen láma feladat már? :D Majd ha odakerültök, hogy mátrix algebra :P hmm, lineáris algebra... -
de 2-3 pontnál nem is ér többet :D ezek a feladatok azért vannak, hogy a gyp -sek megszerezzék a 2est :) -
2005 ös középszint -
ez vagy ilyesmi asszem volt régebbi érettségin:D:D -
Jó isten, ez ugye nem egy példafeladat? :D Ez még a gyépén is szint alatt volna :D -
valóban... -
sok sikert nektek is hozzá :D -
Adott két halmaz:
A ={egyjegyű pozitív páratlan számok}
B ={2;3;5;7}
Sorolja fel az A∩ B és az A \ B halmaz elemeit!
Az A ∩ B halmaz elemei:
Az A \ B halmaz elemei:
egy ilyen még nem is nehéz ... -
BGF szintén... -
csak engem idéztél korábbról, én is uezt hangsúlyoztam.:D:D Középen van és ismered a 4jegyűt, nem lehet különösebb gond -
azt én is jelöltem, de első sorban BGF nemzetközi gazdálkodás, meg gazdálkodás menedzsment szakokat több suliban -
karajjj #21377 ott a pont 
főleg azzal az új szines függvénytáblázattal :D -
BME, mérnökinfó ^^ -
Végülis jah, így is lehet :D -
Holnap matek lesz, ugye?
Tanács: Mindenki nézegesse át a függvénytáblát, hogy tudja, mit hol kell keresni. Ha valaki ismeri a függvénytáblát, annak nem fog gondot okozni, mert fvtáblából IQból meglehet írni. -
sok sikert :) -
Miskolc Gépészmérnök,és Nyír1házán ugyanez -
karajjj #21371 az nem értem, hogy minek erőltettétek az irodalmi példákat, mikor egyáltalán nem volt feltétel(igaz, hogy így sokkal nehezebb volt 3 oldalt írni de akkoris...)
-
Az átlagos értéktől való átlagos eltérés. Gyk. hogy az elemek eltérése a számtani középtől átlagosan mennyi. -
egyébként ki hova szeretne tovább menni? -
pff akkor neked könnyű volt:D:D
looool még most nézem a banner kiírást: "AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.
NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK."
nem voltak??:D nem a f.szt nem:D:DD: -
NullZ3r0 #21367 Najó, medián megfogalmazása legegyszerűbben. Felírod az adatsort nagyság szerint, pl:
1,2,5,6,9. A medián a középső, vagyis 5. Ha páros számú adatod van és nincs "középső", akkor a középső kettőt átlagolod.
Szórás definíciója
Meg benne van függvénytáblában is. -
karajjj #21366 pontosan ezeket írtam az érvelésbe, csak némi körítéssel
-
viszont a korábbi origós link elbizonytalanított, azért mondatszerkesztésre, szavak használatára nem nagyon tértem ki :/ -
Mivel a médium köztes/középsőt jelent, ezért az első elem max akkor lehet medián, ha a minta mindössze egy hosszú, vagy kettő hosszú, de kétszer szerepel ugyanaz a szám... -
én ki nem mondtam, de mivel szóbeli tételünk, én arra építettem rá jórészt az elemzést.. szóbeli tételünk is dettól (lélektani regény bemutatása) :D -
én pont a novellaelemzésbe írtam bele Édes Annát:D -
A valós számokon.