29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Pipör
    engem is .... :S
  • Balumann
    De jó, ezt is elrontottam. Basszus még a végén nem fogok átmenni matekból... :S
  • szasza666
    mivel 5 20-al osztható van 0-és 100 között szerintem is 5 az összes eset kedvező pedig 1.. 1/5 0,2 vagy 20%
  • Petrezselyem
    Valaki bökje már be a lakkos felszín eredményét please :)
  • karajjj
    már ki is vették a cikkből :D
  • sweech
    emelt szint
  • Rockynhooo
    milyen iwiwes feladtrol beszéltek ? :D
  • trrope
    Én az iwiwest hagytam ki. kijött, hogy 1/39, és ezt így minden számolás nélkül 1 sor magyarázattal, az is rizsa volt. mondom ha ez ér 7 pontot, leszopom magam. egyből gondoltam, hogy elcsesztem valamit, szal inkább bevállaltam a határértékest, amit egyáltalán nem értettem, csak kijött ez meg az.
  • Sadist
    Ha a koordináta rendszeren elkezded pöttyözgetni az y = 1 pontokat, akkor tudsz két olyan vonalat húzni, ami közé mindet beszoríthatod?
  • Petrezselyem
    1/5 ja mer azt irja hogy a bolond gyerek tudja a matekot.Ha nem tudná akkor 5/100
  • DjVktr
    Hát szerintem nem volt egyszerű, bár minden feladatot megcsináltam. Az iwiw-es nálam is kérdéses. Az a gond h hiába van mindehova eredményem, csómó olyan volt amit nem lehet ellenőrizni. Vagy jó vagy nem..
    Én az utolsót hagytam ki.
    a #216666-os kép forrása az origo.hu (ez lemaradt)
  • zolee90
    lol :)
  • Aspyrin
    jaja
  • karajjj
    szerintem is 1/5...
  • DjVktr

Sztem meg 5db 20-al osztható van és a valószínüség így 1/5 ami 20%
  • trrope
    bazki ti lakkoztatok? szerencsések
    én kiflit vagdostam körökből.
    Haljon meg mind aki kitalálta.
    Na szerencsémre mindenre kijött valami, csak hát nem nagyon voltak egész számok. Szal aki még emeltet írjon, mondja már, hogy az 5ös vagy a 9es valami értelmes szám lett-e, mert nekem nem. Meg hogy ha egy sorozat minden tagja 1, akkor az korlátos?
    Na ezek a kérdéseim, amúgy holnapra gl hf a törihez. 1700-tól fölfelé 1x elolvastam mindent, abból ki lehet sakkozni az esszéket nem, hogy csak abból írjak?
    Na befejeztem, válaszoljatok...
  • karajjj
    25 a gyök ikszediken=5*5 a háromszor gyök ikszediken
  • kenny602
    asszem

25^gyökx=5*5^(3*gyök3)

ha jól emlékszem, de nem biztos
  • 5c0rp330n
    emelt matekosok, hogy ment? én kb ilyesmire számítottam. mondjuk az az iwiw-es dolog pont egy olyan volt, amiben nem vagyok biztos, hogy jól csináltam, illetve a c részét szinte tutira elrontottam.
  • DjVktr
    Origósok nagyon okosak XD
    http://oktatas.origo.hu/20080506/nyomtatasi_hibara_panaszkodtak_a_diakok
    Nézzétek meg a 3-mas feladat megoldást!!:D
  • Aegis
    asszem (15;-16) és (3;-16) az elsőben biztos vagyok, a másodikban nem...de azt tudom hogy egyeztettünk a többiekkel és a többségnek annyi lett :)
  • Sadist
    Valaki írja már be azt a gyökös feladatot, mert rossz nézni, ahogy szenvedtek :)
  • kenny602
    hát nemtom akkor honap kiderül, csak nem fogunk összeveszni :D
  • Petrezselyem
    a felszínre menyni jött ki nektek?:Sugy értem mekkora felületet kell belakkozni?
  • Balumann
    jah én is így vagyok. Magyarból így nézve a javító kulcsot szövegértésben nem lesz túl sok pontom.
  • solikka
    de az ellenőrzésben a gyök -1-nek nincs értelme
  • Rockynhooo
    na yo inkább nem nézem tovább a javítókulcsot mert csak felbasz és mmég elbaszom a törit meg angolt :D
  • kenny602
    Figyi!
    x=1 (feltétel miatt a -1 nem jó)
    Az ellenőrzésnél 25^1-tel nem jó. Tiszta sor.
    DE!
    gyök 1 nem csak 1 lehet, hanem mínusz 1 is!
    És ha -1-el ellenőrzöd le, úgy jó. Nem hinném, hogy véletlenül pont ráhibáztam és így lett jó az ellenőrzés...
  • sweech
    és tényleg :_DAS
  • Balumann
    Én is művtöriből érettségizek. Milyen fajta információra gondolsz? :)
  • szurop
    A rohadt életbe, ilyeneken csúszok el az tuti. A rönköst normálisan kerekítettem, lefelé. Rohad szivatós feladat.
  • sweech
    az idegen szavas nekem jó lett, de az a neves felkúr :D én csak a szerkesztő meg a riporter nevét láttam
  • Aspyrin
    Miért változik a nyelv?
    Nádasdy Ádám tartott előadást a Mindentudás Egyetemén.
    Elhangzott: Magyar Rádió/Szonda, 2003. 11. 16. – szerkesztő: Sipos Júlia, riporter: Elek László.
    :D
  • Rockynhooo
    még a cím alatt votl hogy honnan vana beszélgetés és ki készítette :D

engem ilyen basz fel ,hogy kitudtam gyüjteni az idegen szavakat, le is írtam hogy Botanika , dresszúra, de csak úgy yo h botanikailag, dresszúrával... felbasz mert értem hogy miről van szó, csak nem ragozva írtam le ezért már 0 pont.. hát basszák meg
  • karajjj
    nemértem mértne lehetne... a kitkötés szerint is x lehet egyenlő nullával, akkormeg miért nem?
  • sweech
    a nádasdy ádámot hol írta? én nem láttam :D
  • solikka
    NINNCS MEGOLDÁS!
  • Rockynhooo
    annyira felbasz ez a magyar javítókulcs :\
  • zolee90
    dehogy, gyök0=0, kikötés miatt x>=0 így gyökx is
  • vialen
    Sziasztok! Van valakinek információja a művészettörténet írásbelit illetően?