29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
karajjj #22121 mész mingyá a BANamákra... -
angol érettségitől ne parázzatok, tavaly megcsináltam semmi tanulással 94%-ra :P -
Egy kis lazítás, vámpíros vérfarkasos fejlesztegős game annak akinek nincsen sok ideje, de szeretne egy kicsit kikapcsolni. -
mielőtt kiosztották, előtte adott haverom 75%-os csokit, megettm majd el hánytam magam, lehet azért lesz szar
-
Cat 02 #22117 Nyelvvizsgán olyan volt h le kellet írni macskatartás előnyeit. És srác azt mondta lehet bármit kérdezni, egyik meg is kérdezte h mi az a "advantage". A vicc annyi h előtte levő reading ben minden kérdésben benne volt a (dis)advantage szó :D -
nekem nagyon pocsék lett...még most se hiszem el, olyan hibákat csináltam, hogy az hihetetlen -
karajjj #22115 a mai volt a legnehezebb!!!!(súlyra) eddig ez volt a legkönnyebb XD
most néztem a matek javítókulcsot... nem is lett olyan szar a matekom :P -
minden reggel elsüti azt a cipelős poént:D már unom
-
De jó, hogy megmondták hova menjünk:/...mind1 majd megyek a tanárihoz aztán megérdeklődöm valakitől:D -
:D meglátják hogy mit használsz ki is küldenek szerintem:D -
karajjj #22111 nekünk is akkorra kell beérni... akkor jön igazgató bácsi, pampog negyedórát, elmondja hogy a mai milyen nehéz...(mármint mikor cipelte, akkor nehéz volt
) aztán felolvassa a terembeosztást és megyünk dolgunkra...
-
?? Én ezt már évek óta tudom:D milyen tanáraitok vannak nektek?:D -
ne is adjanak, viszek én:D:D -
azért mész arra a nyelvre mert feltételezik hogy tudsz annyit angolul/németül hogy legalább a feladatot megértsd...szal nem adnak... -
karajjj #22107 matek javítókulcs volt már linkelve? :D -
Csesza #22106 csak a levélírásnál lehet szótárat használni? :S nemár :S:SS -
miért ne lehetne?:D szerintem lehet azt is...
Mert vannak(legalábbis a németnél) megadva szempontok, hogy hogyan írd meg a levelet, ilyenekre gondolok, hogy téma,kihez,miért, meg ilyenek és ha nem értesz meg vmit akkor oda jó...én mondjuk próbaérettségin simán használtam:D -
csakhogy azt nem adnak/nem használhatod mert a levélíráshoz magyar-angol kell... -
Cat 02 #22103 Aztat elvileg nem lehet =|
Levélnél minek ? -
nekünk se mondták hol lesz...Ti hányra mentek be?:) nekünk 7:30 van megadva... -
karajjj #22101 de az angol-magyarral már mész valamire :D -
angol magyar? -
ez a töri nem volt olyan rossz.a matek után azt hittem ezt is el fogom szarni.de végül jól ment minden. -
Nekünk adnak szótárat ott...
"meg a feladatok megértésében is segít, de azt mondjuk nem nehéz megérteni:D" - sehol se használhatod csak a levélnél... megy magyar - angollal sokra mész a feladat megértésénél:D -
jaj, már emlékszem, tavaly is ott volt és le is volt zárva a felső szint:D:D -
karajjj #22096 oda fogok XD max a gonosz portásnéni átzavar az A-ba :DDDD
mert tán ott lesz a legfelső szinten, de még nem tuti -
amúgy én a koliba mennék először -
karajjj #22094 jó, de vele egy suliba járok, gondoltam hátha tudja... :D -
hát én nem megyek, mert nekem pénteken lesz, é németet tolom:D
de sztem 01-15 percel menj be hamarabb és majd megmondják...és majd elmondhatod nekem is:D -
Cat 02 #22092 Csak levélnél lehet akkor :S
karesz: sztem elmondják majd :D -
én is érettségizem infoból középszinten:D nekem nincsenek ilyen 90%-os elvárásaim...csak legyen meg az 5-ös(80%):D -
meg a feladatok megértésében is segít, de azt mondjuk nem nehéz megérteni:D -
karajjj #22089 nekünk holnap hova kell majd menni? mert azt nem mondták ma, de holnap már tanítás van, szóval nemtom hogy hol leszünk :S -
karajjj #22088 levélhez lehet használni, bár írhatod nélküle is, de szerintem könnyebb szótárral :D -
ahham, jó ha viszel:D -
Cat 02 #22086 szótárat lehet vinni holnap ? -
trrope #22085 Hát ha három info tantárgyad volt, akkor emelten is :D -
karajjj #22084 mind a 3 infó tantárgyamból ötös voltam évvégén, szóval most a középen simán 90% fölött kéne teljesítenem :D -
Cat 02 #22083 Programozás is olyan h ha egyszer tudod nem lehet elqrni -
trrope #22082 Az emelt elég kemény sztem, a közepet meg szégyen nem 100%-ra írni. Én középre megyek, mert egy emeltem már van, programozni meg amúgyse tudok.
Elvi alapon nem hiszek a 100%os érettségiben, úgyhogy sztem csak 98% lesz XD