29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• davidka003
    Nekem 160 szó lett.
  • fsgh
    100-120 sztem aki többet vagy kevesebbet ír az érvénytelen:S lehet nem jól tudom...de mondjuk egy 240szót sztem kapásból áthúznak...
  • fsgh
    Na megvolt az angol...60-80% közé teszem az enyémet így látatlanba...aztán holnap ugyis meglátjuk...

Én ujságíronak küldtem el a csajt:D De én is szenvedtem ennél a levélnél pedig általában tudok írni...

Olvasásértésnél az első feladat volt talán picit nehéz...ahol a szöveg alapján kellett kiegészíteni a szöveget...
  • miilann
    amugy ti hány szavasra írtátok a második levelet? nekem sikerült 136ra bepaszíroznom,de nalunk volt olyan aki 240et írt
  • miilann
    jah nekem is a második levéllel voltak kisebb gondjaim,igen szar volt a téma,de csak nem lesz az se olyan szörnyű-
  • mlillus
    én egy állatos magazinhoz küldtem szerkesztőnek meg riporternek... így írni is tud, kinn is lenni meg állatozni is :D
    amúgy tényleg fos volt ez a téma:) de amúgy nagyon könnyű volt... még holnap egy gyors német aztán pihi másfél hónapig:))
  • Bulykin
    töri javítási útmutató
  • KillerGaller
    26.a biosz... :S Bioszról tud valaki valami jót? :)
  • sweech
    enyém is. a 2. levél témája ennél fosabb nem lehetett. amúgy állatkertbe küldtem :p
  • CattiBrie
    részletes érettségi feladatok és megoldásaik

http://hvg.hu/itthon/20080506_matematika_erettsegi_feladatok_megoldasok.aspx

(lehet, hogy késői illetve nem tudom, hogy volt-e már)
  • Rockynhooo
    na hát nekem egy adag szar lett az angolom :\
  • miilann
    énin ^^ meg osztalybol mégjoparan
    könnyű volt amugy.
  • Balumann
    nekem meg 27-én művészet töri
  • szucsy89
    jó neked...nekem még 26-án egy közgazdaságtan írásbeli, majd csak utána jönnek a szóbelik...
  • 89
    én meg lovardába szart takarítani :D
  • xy21
    Jajjdejó vége az írásbelinek...most pihi aztán lehet tanulni a szóbelire
  • xy21
    A többség mind fotósnak küldte^^
  • szucsy89
    én is, meg hogy lovagoljon:P
  • szucsy89
    nem volt vészes az angol....a vizes szöveg volt csak a gáz, ott nagyjából tippeltem, a többi az jó volt:D
    meg a magnóba idegesített a csaj hangja, de am érthető volt...
  • LukacsB
    A második levélnél én elküldtem természetfotósnak:D
  • LukacsB
    könnyu volt az angol:D
  • Balumann
    Nah túl vagyunk rajta. Hát lesz pár hibám ahogy így utólag megbeszéltük, de még talán az 5-ös is megvan belőle, illetve a szóbeli még jobban fel is húzhatja talán =)
    A hallott szöveg értés első 2 feladat szerintem könnyű volt, jól érthető volt a szöveg, az utolsóval már nehezebb volt. A leveleknél eddig még sose volt ennyi problémám, 2-nál nem tudtam értelmes munkát ajánlani, designert írtam végül (tudom, hogy hülyeség). Valahogy nem jutott eszembe jobb.
  • daemonervosa
    100 percent !!444

nahjo 95 folott tuti :P
  • mrzoltan
    Hát ,grat neki.Egyébként aki legalább megérteni nem képes nagyából az angolt annak nem sok esélye van semmilyen munkahelyen.Sztem még az uccaseprőnek is tudnia kell angolul,legalább köszönni.
    Kinek hogy sikerült??
  • tnm #22297
    hát így nézve tényleg szívás. az az egy picike ráció azért van ebben a "nem kiváltás"-ban (amellett, hogy tömegek sz*pnak vele), hogy legalább az a pár emberke, aki összealibizett valami középfokú nyelvvizsgát, valami nevenincs helyen, az is kénytelen valamennyire elmélyülni a nyelvben (Van olyan ismerősöm, akinek megvan a középfokúja, de a következő mondatot nem értette:

"The lamp has reached the end of its lifetime."*)
    *= Ez volt a projektor üzenete egyetem első napján.:)
  • Cat 02 #22296
    Lets Rock! :D
  • gameplusz
    GL!
  • Pipör
    Sok sikert mára mindenkinek!!!
  • Rage47
    angolra nem tanultam semmit tök könnyű volt tavaly sztem. nyelvekből nem igazán lehet tanulni közép szinten...
  • Vaxi
    ebben igazad van, én még felmentést kaptam az angol alól a nyelvvizsga miatt :)
  • Balumann
    itt, egyébként om.hu (google is kiadja ha rákeresel).
  • Themebuilder
    hol tudom megnézni a héten az összes ami éretségin volt feladat?
  • Balumann
    Jah de ha ki is váltja úgytudom nem mindenhol fogadják el.
  • 5c0rp330n
    ezt mondjuk inkább bálintnak köszönhetjük szvsz :)
    nekem nyolcadikba kellett volna megcsinálnom, hogy elfogadják. köszi szia.
  • kraawz
    már most 3. év elején letettem felsőfokút,és érettségizek
    anno haverom nyelvsuliban letolt 3 évet, megírt vmi 60%os fos középfokút és most 100% emeltje van.

kösz feri
  • tnm #22286
    Well... Good luck, kids!
  • mlillus
    elvileg emelt 5ösért kapsz egy középfokút...(?) vhogy így...
    és sajnos már nem váltja ki az érettségit a középfokú nyelvvizsga, úgyhogy mehetek holnap is meg holnapután is, pedig van mind2ből... tök kib*szás :)))
  • tnm #22284
    akkor most az van, hogy emelt szintűért lehet a vizsgát magkapni?
  • 5c0rp330n
    már nem lehet, épp erről írtam az előbb
  • tnm #22282
    hát nem tudom, azok akik annyira vágják az angolt, azok már nyelwizsgáztak. (vagy mostmár nem lehet kiváltani vele az érettségit?)
    egyébként is úgy kell mindent elmagyarázni, hogy még a papucsállatkák is értsék:D