29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Nekem 160 szó lett. -
100-120 sztem aki többet vagy kevesebbet ír az érvénytelen:S lehet nem jól tudom...de mondjuk egy 240szót sztem kapásból áthúznak... -
Na megvolt az angol...60-80% közé teszem az enyémet így látatlanba...aztán holnap ugyis meglátjuk...
Én ujságíronak küldtem el a csajt:D De én is szenvedtem ennél a levélnél pedig általában tudok írni...
Olvasásértésnél az első feladat volt talán picit nehéz...ahol a szöveg alapján kellett kiegészíteni a szöveget... -
amugy ti hány szavasra írtátok a második levelet? nekem sikerült 136ra bepaszíroznom,de nalunk volt olyan aki 240et írt
-
jah nekem is a második levéllel voltak kisebb gondjaim,igen szar volt a téma,de csak nem lesz az se olyan szörnyű- -
mlillus #22316 én egy állatos magazinhoz küldtem szerkesztőnek meg riporternek... így írni is tud, kinn is lenni meg állatozni is :D
amúgy tényleg fos volt ez a téma:) de amúgy nagyon könnyű volt... még holnap egy gyors német aztán pihi másfél hónapig:)) -
töri javítási útmutató -
26.a biosz... :S Bioszról tud valaki valami jót? :) -
enyém is. a 2. levél témája ennél fosabb nem lehetett. amúgy állatkertbe küldtem :p -
részletes érettségi feladatok és megoldásaik
http://hvg.hu/itthon/20080506_matematika_erettsegi_feladatok_megoldasok.aspx
(lehet, hogy késői illetve nem tudom, hogy volt-e már) -
na hát nekem egy adag szar lett az angolom :\ -
énin ^^ meg osztalybol mégjoparan
könnyű volt amugy. -
nekem meg 27-én művészet töri -
jó neked...nekem még 26-án egy közgazdaságtan írásbeli, majd csak utána jönnek a szóbelik... -
én meg lovardába szart takarítani :D
-
Jajjdejó vége az írásbelinek...most pihi aztán lehet tanulni a szóbelire
-
A többség mind fotósnak küldte^^ -
én is, meg hogy lovagoljon:P -
nem volt vészes az angol....a vizes szöveg volt csak a gáz, ott nagyjából tippeltem, a többi az jó volt:D
meg a magnóba idegesített a csaj hangja, de am érthető volt... -
A második levélnél én elküldtem természetfotósnak:D -
könnyu volt az angol:D -
Nah túl vagyunk rajta. Hát lesz pár hibám ahogy így utólag megbeszéltük, de még talán az 5-ös is megvan belőle, illetve a szóbeli még jobban fel is húzhatja talán =)
A hallott szöveg értés első 2 feladat szerintem könnyű volt, jól érthető volt a szöveg, az utolsóval már nehezebb volt. A leveleknél eddig még sose volt ennyi problémám, 2-nál nem tudtam értelmes munkát ajánlani, designert írtam végül (tudom, hogy hülyeség). Valahogy nem jutott eszembe jobb. -
100 percent !!444
nahjo 95 folott tuti :P -
Hát ,grat neki.Egyébként aki legalább megérteni nem képes nagyából az angolt annak nem sok esélye van semmilyen munkahelyen.Sztem még az uccaseprőnek is tudnia kell angolul,legalább köszönni.
Kinek hogy sikerült?? -
hát így nézve tényleg szívás. az az egy picike ráció azért van ebben a "nem kiváltás"-ban (amellett, hogy tömegek sz*pnak vele), hogy legalább az a pár emberke, aki összealibizett valami középfokú nyelvvizsgát, valami nevenincs helyen, az is kénytelen valamennyire elmélyülni a nyelvben (Van olyan ismerősöm, akinek megvan a középfokúja, de a következő mondatot nem értette:
"The lamp has reached the end of its lifetime."*)
*= Ez volt a projektor üzenete egyetem első napján.:) -
Cat 02 #22296 Lets Rock! :D -
GL! -
Sok sikert mára mindenkinek!!! -
angolra nem tanultam semmit tök könnyű volt tavaly sztem. nyelvekből nem igazán lehet tanulni közép szinten... -
ebben igazad van, én még felmentést kaptam az angol alól a nyelvvizsga miatt :) -
itt, egyébként om.hu (google is kiadja ha rákeresel). -
hol tudom megnézni a héten az összes ami éretségin volt feladat? -
Jah de ha ki is váltja úgytudom nem mindenhol fogadják el. -
ezt mondjuk inkább bálintnak köszönhetjük szvsz :)
nekem nyolcadikba kellett volna megcsinálnom, hogy elfogadják. köszi szia. -
már most 3. év elején letettem felsőfokút,és érettségizek
anno haverom nyelvsuliban letolt 3 évet, megírt vmi 60%os fos középfokút és most 100% emeltje van.
kösz feri -
Well... Good luck, kids! -
mlillus #22285 elvileg emelt 5ösért kapsz egy középfokút...(?) vhogy így...
és sajnos már nem váltja ki az érettségit a középfokú nyelvvizsga, úgyhogy mehetek holnap is meg holnapután is, pedig van mind2ből... tök kib*szás :))) -
akkor most az van, hogy emelt szintűért lehet a vizsgát magkapni? -
már nem lehet, épp erről írtam az előbb -
hát nem tudom, azok akik annyira vágják az angolt, azok már nyelwizsgáztak. (vagy mostmár nem lehet kiváltani vele az érettségit?)
egyébként is úgy kell mindent elmagyarázni, hogy még a papucsállatkák is értsék:D