29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• szucsy89
    BASSZAMEGAKURVAÉLET!

most mondták msnen o.társaim hogy a töritanárunk mondta hogy töriből az esszéknél ha írtunk pluszt tisztázati lapra azt nem lehet elfogadni....basszameg én csomó lényeges dolgot írtam külön tisztázatira!!! ez téyneg igaz h érvénytelen akkor??????? vki mondja h nem!!!!!!!!!
  • emy1000
    Remek volt ez a német :) Bár a hallott szöveg kicsit durca volt ( az aláhuzogatós)
  • mate317
    Az emelt német szánalom hogy milyen könnyű volt.
  • ghost2
    nem volt vészes a német ,kivéve a hallot szöveg ,hát az igen kibaszás volt ,az elezö években sokkal könnyebb és érthetöbb volt a szöveg :S
  • zombysoad
    http://oktatas.origo.hu/20080509/nemeterettsegi_-_reformokkal

• PLackó
    A németről beszélnek
  • Crazygirl
    mert nem az om honlapjan nezitek... ott a hivatalos van fenn
  • zombysoad
    Gondolom hamarosan fenn lesz origón a "nemhivatalos" javító kulcs. Akkor kiderül.Őszintén megmondom rosszabbra számítottam. Jók voltak a levéltémák is.
  • bulba
    Szövegértésben tényleg elég fura volt az utolsó, sokszor alig volt kapcsolat a helyes(nek vélt) mondat és az adott szövegrész közt
  • bulba
    Én is igazat írtam, cask az a gond hogy egy szó nem volt a nyitvatartásról... Ott volt a bolt a parakoló meg az étterem nyitvatartása de a hotelé pont nem :S
  • Crazygirl
    most neztem meg az angol javitokulcsot es az elso feladatresz (olvasott szovegertes) eleg gaz lett nekem.
    Osszesen ugy hogy a ket level nincs beleszamolva (mivel magamtol nem tudom hogy mire hany pontot fogok kapni) a 84bol 72 pontom lett... hat tolem ez nagyon gaz.... A nyelvhelyesseg es a hallasutani nagyon jo lett (nyelvhelyesseg 18bol 17pont, a hallas utani 33bol 32 pont)...
    De azt a sz** olvasott szovegertest elrontottam... mondtam hogy az a palackos marhara nem fekudt nekem.. meg is latszik!
  • zombysoad
    Engem a szövegértéseben a 4. Nyelvesben is a 4. izzasztott meg.A magnóban a 3. feladat volt nehezebb.A levél nem okozott gondot.
  • zombysoad
    Már nem emlékszem.Asszem igazat. Több igazar írtam mint hamisat.
  • szucsy89
    ha ez direkt volt akkor BAN-t neked...-.-
  • kispancs
    Lebuktak a puskázó diákok az idei érettségin!
    Online hirek
  • bulba
    Jaja, szerintem is könnyű volt, leszámítva a névelős dolgot, mert azt vagy tudod vagy nem. A hoteles feladatnál, volt egy arra irányuló kérdés hogy 0-24-ig be lehet-e jelentkezni (vagy vmi hasonló) arra iagazat/hamisat irtál?
  • Crazygirl
    en is ruhellem a nemetet ezert fogom nyaron megcsinalni a masodik nyelvvizsgamat franciabol :) a francia egy igazan jo nyelv :)
  • zombysoad
    Túl a németen.:D Szerintem nem volt nehéz.Nem volt olyan szopatós mint az anglisch.
  • szucsy89
    nah mostandra már megírták kb a németeksek:D én meg most keltem fel:PPPP
  • Atesz89
    Én is :D
  • Rage47
    mennyivel nagyobb most a pörgés, mint tavaly :O tavaly csak én érettségiztem németből?:D
  • Ben C
    Nem tudom, miért szidják többen a kanadai csaj akcentusát, szerintem aki nézett már felirat nélkül amcsi filmet annak teljesen érthető volt, engem ami inkább zavart az a riporter faszi nyöszörgése :D
  • bulba
    Sok sikert mindekinek a némethez!
  • fsgh
    Sok sikert a németeseknek:D (háll isten hogy én már túl vagyok az angolon:) )
  • [HUN]FaTaL
    Magyar: 100+50
    Matek: 100
    Töri: 90+60 asszem
    Angol: 120+30
    Info: 120+30

többit nem tudom:D
  • zombysoad
    Szerintem jó nyelv! Szabályozott,mint a németek! Nem egyszerű nyelv nem is tudom olyan nagyon,de én szeretem.
  • Cat 02 #22415
    Én is rühellem a németet, de nyelvvizsga azért kéne xD
  • mrzoltan
    OFF utálom a németet. Pff mi abban a jó? olyan szabályozott az egész.

ON

Holnap de jó lenne ha nem kéne menni.A tetvek nem adták meg szünetnek.
  • szucsy89
    sok sikert kívánok holnap a németeseknek:D
  • zombysoad
    Végre németes. Viel Glück!
  • mlillus
    úgy úgy :)))
  • Sadist
    Ámítástechnikus.
  • kemszi2
    na németesek holnap húzzunk bele
  • Cat 02 #22408
    Ez az a kérdés amire én se tudok válaszolni, majd eldől :D
  • Crazygirl
    de konkretan milyen informatikus?... abbol annyi van mint a fene..
  • Cat 02 #22406
    Gagyi válasz: informatikus xD
  • Crazygirl
    azt nem kerdeztem de mar megtudtam :D
    Gagyi, anyukas kerdes de mi szeretnel lenni ha "nagy" leszel?
  • Cat 02 #22404
    Azt vágom, azt hittem azt kérded mivel akarunk továbbtanulni =)
  • Crazygirl
    hat igen 1 nyelv kotelezo.
    Kotelezo a magyar,matek, tortenelem es egy idegen nyelv + egy szabadon valasztott
  • Cat 02 #22402
    Jaaa :D De angolt is kötelező nem ? (v németet)