29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Uccsó előtti sor hülyeség, gyök(i) az nem -1, a -1 gyöke i 
Lényeg hogy nem kapsz valós gyököt. -
A 3. lépés felesleges, 2*gyök(x)-3*gyök(x) = -gyök(x)
Így az lesz belőle, hogy -gyök(x) = 1
gyök(x) = -1
x = i, de az meg nem valós.
A négyzetre emelésnél szerintem illett volna valami kikötést írni, de hogy ezért jár-e pontlevonás, azt a javítókulcsban kell megnézni. -
Petrezselyem #22479 nekem a matek középszintű érettségiről lenne 1 kérdésem.Volt az egyik feladatba két egyenlet és az egyik exponenciális volt
Miutan rendeztem és eltüntettem az 5-öket akkor igy csináltam:
2gyökx=1+3gyökx
2gyökx-3gyökx=1 \()^2
(2gyökx-3gyökx)^2=1^2
13x-12x=1
x=1
És ez utan behelyettesítettem és nem volt jó ezért odairtam mellé hogy nem megoldás.
Ezért is járjat a maximális pont szerintetek?
Előre is köszönöm a választ
-
Sok szerencsét és októberbe megyek középre azután szintemelő.
A tavalyi emelt nem volt könnyű. -
ja én is voltam angolból, csak németből emelteztem, így az másik napon volt:)) angolra meg nem tanultam semmit, így is enyém lett a legjobb közép:p^^ -
máj 15 frajz
aki most érettségizik,írjon nyugodtan.
ha kérdése van,ha tételt akar közzétenni,ha van ötlete,mi lehet benne .. :D -
Jaj, tényleg, 19.-én pont az emeltszintű írásbeli informatika érettségi vizsga lesz, csak nem néztem a "táblázat" fejlécét a pdf állommányban, viszont a weblapon olvasható közlemény táblázata áttekinthető... :-) -
Nem csak te, én is. Mondjuk én angolból is. :D
A szóbeli előtt aggódtam azért, hogy egymás után 2 nyelvet kell majd beszélnem, az angol az még teljesen jól ment, viszont németnél már volt olyan, amikor pl. Vater helyett először fathert mondtam, a tanárok meg persze nevettek rajta. :) -
Érdekes módon én (szinte) mindent hallottam. :) -
karajjj #22472 jaja, 27-én lesz mindenhol... -
7-es vonalán van pár metrómegálló is. -
én 27.-én teszek infóbol középszintűt...mert akkor lesz országosan mindenhol... -
Akkor jó, szerencsére az 1-es villamos mentén van a suli. De legtöbben sajnos 7-es busszal járnak. Mind1 valahogy bejutnak ha legalább azok járnak. -
Villamos, metró, HÉV járni fog. -
Az OKM portáljáról elérhető időpont-lista tartalma szerint az informatika érettségi gyakorlati összetevője e hónap 19.-én lesz. Ez tehát nem igaz, hogy a 27.-ére várható sztrájk aggodalmat vált ki belőletek, vagy ti emelt szinten érettségiztek infóból (ennek időpontját nem tudom)? -
bakker tényleg sztrájk lesz? művtöri érettségi is akkor van :S Engem mondjuk nem érint én bicajjal megyek, de nálunk mindenki mást igen... -
május 27.-én Info érettségi alatzt sztrájkol a BKV...hát b@sszák meg -
:DD -
a tanítás lényege az is, hogy meghozza a kedved:) -
pihe nő nekem is jöhetne!:DDDd
-
német is letudva.jöhet egy kis pihenő
-
A buborékba rakott névelőket neked kell a megfelelő esetbe tenni ( akusativ dativ stb). -
gotchaaa #22459 Nem volt túl nehéz a német közép, és már legalább tudom, hogy a tokiohoteles tom és bill miért költözött el Hamburgból :D -
Akinek megvolt hozzá a szókincse annak nagyon könnyű dolga volt.
Azt nem értem mit keres a nyelvhelyességben a zongorás párosítós baromság? 5-ből 3 pontot elvesztettem miatta :( -
mlillus #22457 hát... taníthatják jól ha rohadtul nincs kedvem tanulni:))) -
semmi nem nehéz, ha jól megtanítják sztem -
pff, ténylet, megnéztem most szótárban , g*ci feladat:(
De még így is hang és levél nélkül 82% -ra állok, hangban max 2-3 hiba, levél nem lett rossz, még jó lehetek így is ;) -
Cat 02 #22454 Nah angol nem is lett rossz, szövegértésben egyet felcseréltem tehát az kapásból 2 hiba :S Szöveghallgatás lett nagyon rossz =( -
mlillus #22453 az erwARten az az h elvárnak, várnak, az erwEItern meg azt jelenti h szélesít... szal annyira nem logikus
-
Ez ugye nemhivatalos?
A második feladat 11-12 -t én máshogy írtam...12. ben bennne van az erwarten, logikus hogy erweiterung...:S Architektur meg hogy 2 fázisban építik :S Remélem nem hivatalos ez :S -
nekunk az elejen elmondtak h nem fogadjak el .
csak azt ertekelik ami a feladat kert . igy felesleges oldalakat irni -
Cat 02 #22450 Német nehéz volt ? Vagy csak maga a németnyelv volt nehéz és ezért nehéz ? -
emy1000 #22449 én itt néztem meg :S
http://oktatas.origo.hu/20080509/eletszerubb_tesztek_a_nemeterettsegin -
mlillus #22448 én is csak a buborékosat használtam... törinél meg elvileg nem fogadhatják el a tisztázatin ha többet irtál, hiszen azért van megadva annyi hely, hogy annyit irj. ha elkezded az utsó sorba a mondatod és lelógsz azt még el kell h fogadják, de a többit nem kötelesek... -
Igen az utolsó miatt kételkedem én is :S
Hol van fenn a megoldókulcs?(okm-en még nem látom) -
emy1000 #22446 én németen csak a buborékosat használtam
De ahogy a megoldást néztem :S elvileg az nem jó mert az uccsóra az volt írva h einem olyan meg nem volt a bubiba -
A rövid esszénél nem lehet a megadott helynél többet írni, nem?
A hosszú kifejtősnél lehet szerintem. -
most már mondták többen is...nem hiszem el...így elbaszni bakker ilyen nicns.................................áááááááááááááh tök fasza lett volna a törim, simán 80% felett....így meg....... -
Német középszinten volt a névelős feladat a második részben.
Ott kellett ragozni őket, v csak a szövegbuborékban levő formát kellett használni? Én az első variációt használtam , remélem nem kúrtam el ezzel a feladatot :S -
emy1000 #22442 mi az h nem lehet elfogadni? Nem azért tisztázati, h. ha nem elég a hely akkor arra írj?! Kész.. nem hiszem h nem fogadják el