29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
most mi bajod? olvasd már el a május 1 előtti kommenteket. mindenki teljesen más vizsgákról beszél -
CrW #22840 Értékelik nyugi... ha megtalálják. Nálunk mondták is, hogy aki akarja az csomagolhatja mappákba a fájlokat a jobb átláthatóság kedvéért (pl. a c# tonna szám csinál fájlokat). Sőt, még be is zippeltették, hogy biztos legyen a dolog :) . Egyet nem szabad elfelejteni: ők is emberek, nem az a céljuk, hogy feltétlenül megbukj :)
Lényeg, hogy az azonosító mappáján belül legyen. -

-
hogy milyen feladat volt az adatbázis és a programozás részben. -
Ez a hulye gyoker megerdemelte:) Remelem fejre is kapott -
ez nem kicsit szuklatokoru kocka megnyilvanulas volt, az ilyenekert kar ideirkalnod -
jarj utana, es ha akadekoskodnak akkor reklamalj. Egy ilyenen nem bukhat el a dolog.Es igen azzal ervelj, hogy abban a mappaban van, azon belul is egy almappaban. (addig usd az asztalt, amig nem adnak igazat:)) -
De azt egy szóval nem mondta, hogy a gyökerébe kell! :S Benne van a vizsgamappában, csak azon belül a források mellett. Tuti nem értékelhetik? :S Én úgy értelmeztem, hogy a vizsgamappán belülre dolgozzak, azon kívül ne. :S -
medawo #22833 Hogy érted? -
Nem értékelhetik ha nem jó helyre tetted. Mehetsz majd októberben újra megpróbálni. Direkt oda van írva, hogy hova kell rakni. Aki nem tud olvasni az meg is érdemli, hogy megbukjon. -
Nem tudja valaki, hogy mi van akkor, ha emelt infón nem a kijelölt mappa gyökerébe tettem az általam kreált állományokat, hanem a források mellé? (Szóval azokba a mappákba, amikben a képek, szövegek, stb... tehát a források is vannak. Ezek ugyebár a kijelölt mappa almappái.) Egyesek azt mondják, hogy akkor nem értékelik. Igaz ez? :S -
ilyen van erettsegin? komoly lehet -
3. 4. -est részletesebben kicsit? -
medawo #22828 Idén: 1. honlapkészítés 2. táblázatkezelés 3. adatbázis 4. programozás -
milyen feladatokat osztanak emelt infón? -
medawo #22826 Nektek hogy sikerült ma az emelt info? -
vizsgázatt ma valaki multimédia-fejlesztésből? -
Hát nálunk eddig nem volt vészes a matek egyáltalán...
1.félévben volt egy Függvénytan nevű óránk, az kicsit nehezebb volt, most 2.félévben pedig Statisztika ami nem olyan nehéz. Eddig nem igazán kérik számon a matekot szóval nem kell aggódni :)
És igen, Földrajz Bsc :D -
Na ilyet is lehet találni.Ráadásul Reálos 

Hala Madrid!!amúgy a matek nehéz volt? Gondolom Földrajz Bsc-re mentél. -
Szia! Nálunk most volt szakirányválasztás (ELTE_TTK föci), és én geoinformatikus-regionális elemzőre megyek :)
Igazából főleg régiókat fogunk elemezni, és módszertant fogunk tanulni
Sajnos többet én sem tudok:( -
itthoni munkara ertettem, es koszi:) -
Grat. -
Ezt átlagban mondták az állásbörzén...:) -
160??:DD
na ezert sem fogok en itthon elkezdeni barmit is. vicc -
Az elmúlt 50 kommenthez:
Lehet, hogy most nagyon fejlődik a GPS, de ki tudja mi lesz 5 év múlva?
(Például 5 éve elég volt a webfejlesztéshez html+php+mysql... Hol volt akkor még az Ajax?) Szóval érdemes megpróbálni a jövőbe látni, persze lehet hogy a GPS még jobban fejlődni fog.
A kezdőfizetésekhez annyit, hogy a cégek panaszkodnak a nagy elvárások miatt: átlagban 220 ezres nettót akarnak a pályakezdők, majd egy év után 300 ezret. A cégek szerint a 160-240 ezer a reális. Mondjuk ez nem cask az informatikusokra vonatkozik. Lényeg, hogy a - munkáltatók szerint - túl sokat akarnak rögtön keresni a friss diplomások. -
Hát 2 év még sok idő. Ha infó lenne, akkor azon gondolkodj, hogy mi az, ami igazán érdekel ezen belül. Programozás? térinfó? Rendszerinformatika?
Én OKJ-s képzésen jöttem rá, hogy mit is szeretnék igazán csinálni, mi az, amit szeretnék mélyebben elsajátítani, nem csak úgy felszínesen. -
na ja...info lenne az igazából, de belőlük is annyi van...nem tudom még.. -
mezőgazdasági programozó :DDD
amúgy mi érdekel igazán? oda menj, ahol úgy érzed, hogy van elég elhivatottságod hozzá. -
nekem még van 2 évem...de ha már témánál vagyunk. Én még nem igen tudom milyen szakra akarok menni...Szerintetek mi lenne a jó?(Info,matek,angol megy és szeretem is őket..) -
Ha most neadjisten nem sikerül a matek szigóm, akkor még nincs gáz, mert fél év mulva próbálkozhatok még, és akkor nem csúszok, viszont még most értek valamennyire a matekhoz, fél év múlva sztem már marhára nem fogom vágni, ezért lenne jó most lerakni. -
fincsi:) -
Nagy túrót. Matek szigó 0 kredit. Szoftver szigó is sztem. De kell a szakosodáshoz, illetve matek szigó a valószinüségszámitáshoz, ami meg kell későbbi tárgyakhoz. -
es jar erte kredit? regi rendszerben meg az sem jart -
én a matektól fosok,a föcihez kapcsolódó ahoz még kedvem is van vmennyi.
Inkább a 3D-s tervezéstől félek még. -
Hát elvileg nem kéne, hogy legyen, de itt van. Matek szigorlat első év végén, szoftver szigorlat 2. év végén (már ha nem csúszol semmiből). Szoftver szigón érdekes arányok vannak, pl. 30 emberből 3 megy át, meg 15 emberből 1.... -
Amúgy kétéves tanfolyammal elvégezhető a légiirányítói képzés is. Ezzel kezdő fizetés bruttó 690ezer forint itthon. Bár itt nagy előrelépési lehetőség nincs, de felkúszhat a fizetés, akár bruttó 800-900ra is.
Bár nagyon kell hozzá bírni a stresszt meg a monotonitást. -
BSc-n tudtommal már nincs szigorlat. Legalábbis BME-n nincs. -
ELTE-n jártam egy rövid ideig Geofizikára. Szétszopattak a matekkal. 3 féle matekot kellett tanulni már az első félévben. Ahhoz hozzájöttek a fizika, kémia, ásványtani cuccok is. Nem volt túl kellemes. -
TTIK-n csak 1 szemeszterben van praktikum.(Geoinf-ből -
Mielőtt idejöttem volna a NIK-re a matektól féltem a legjobb. De közben rájöttem, hogy nem a matek a legvészesebb szórótárgy, hanem a villanytan meg a programozás tárgyak. Egyébként matek szakos tanárok nálunk elég jól tanítanak, rendesek, nem szivatnak halálra, sőt a legjobb matek tanároknál simán meg lehet érteni az anyagot. Én mindig is hülye voltam matekból, de azért egy 2-est itt is össze lehet hozni. 1 évig van nálunk matek, viszont első félévben 3 féle, aztán 2 féle második félévben. Most lesz matek szigóm, és ha sikerül (ami nem biztos), akkor már csak 1 matek tárgy lesz 4. félévben (valószinüségszámitás és matematikai statisztika). Szóval ha nem csúszol matekból akkor 1 év alatt le lehet tudni, ami azért nem rossz, tekintve hogy máshol évekig tanulhatod a matekot.