29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• BADE
    Heti 3 alkalommal hírdettek tesit,valamelyikre bemész és a jelenlévők eldöntik,hogy mit akarnak játszani.:)(röplabda,foci,floorball,kosár,tollas vagy lemész kondizni)
  • Cat 02 #22880
    Az szépes :D nekem 2 osztálytársamnak 100 % os lett levél nélkül :S
    Meg oszt. társam ilyet szól, nem lett rossz csak 3 hibám lett. Jah nekem is. a Readingben :D
  • Bandee1987
    az igen :)

Nálatok amugy hogy van? Van 1 rakat válaszható sportág? Én röpit csináltam ebben a félévben, laza volt :)
    Floorballt akarok majd felvenni még, csak ne ütközzön fontosabb órákkal.
  • BADE
    nálunk 5 félév tesi:)
    Itt sem jár kredit érte.
    Mondjuk én heti 3szor gyúrok,úgyhogy ki tudom váltani.
  • Bandee1987
    Tesiért kredit? Ehh :)
    Itt BMF-en ilyenről szó sincs. Viszont 2 félévnyit fel kell venned kőtelezően, különben nem mehetsz államvizsgázni asszem.
  • Fabio Capello

nálunk (SZTE - biosz) háromszor lehet felvenni egy tárgyat, három vizsgalehetőséggel, de itt is elég keményen megy a szórás, ráadásul olyan tárgyakból amik alapok lennének (Környezetvédelem, biológia alapjai stb)

tesiért, nyelvért nem jár kredit
  • nesto
    4éve tanulok közgázt úgyhogy megkockáztattam, de nagyon nehéz elismerem, én is bánom hogy bejelöltem az emeltet. úgyhogy most azért kapkodok mindenmerre nincs-e valami kiegészítő anyag, ugyanis rengeteg tananyag van amit újra megkéne tanulni. már csak azért tudok igazából imádkozni hogy nem lesz nehéz. előre is sok sikert mindenkinek aki aznap érettségizik...
  • Crazygirl
    igen a levelekkel egyutt :) nagyon orulok neki, pedig az olvasott szovegertesben nem fekudt az utolso ket szoveg!
  • szucsy89
    gratula:D...nekem azt mondta hogy 80% felett lesz (akkor még nem javította ki a 2 levelet + még ott van a szóbeli) szóval remélem nekem is meglesz az ötös...:)
  • 5c0rp330n
    hülyék vagytok, megnéztem a kulcsot és a c a jó, fogalmam sincs, miről beszéltek. szép is lett volna, ha nem az lett volna jó, még tisztán emlékszek is rá, hogy fel se merült, hogy más lenne.
  • fsgh
    ja összekavartál az nem az utolsó...az az utolsó előtti kérdés...
  • Cat 02 #22870
    De oda C-t kell írni, angoltanár is mondtha h egyértelmű...
  • fsgh
    az True volt de én is C-t írtam oda...(az más hogy azért mert második halgatásnál a végén beleköhögtek-.-)
  • Cat 02 #22868
    Angoltanárom mondta ^^
  • 5c0rp330n
    nem baszol? én leszarom a kulcsokat, semmiből nem néztem meg, mert az már úgysem változtat semmin, idegelni meg nem akarom magam, de ha ez tényleg igaz, az nonszensz. erre emlékszem is, direkt odafigyeltem második hallgatásnál is és az bizony not in the text volt. tuti h jót nézel? ezt vagy ők kúrták el, de csúnyán, vagy nagyon ki akartak velünk cseszni és valami rejtett dolgot beletettek amitől mégis nekik van igazuk. ilyen a világon nincs.
  • Cat 02 #22866
    Levéllel 1ütT ?
  • Crazygirl
    most talalkoztam az angol tanarommal es megkerdeztem az erettsegim eredmenyet (irasbeli). Azt mondta 95% lett :D hat az k**va jo :)
  • 9csöves9
    húbazzeg emelt

én sima üzletit csinálok,fingomsincs mi lesz benne,nem vágod esetleg?
  • Cat 02 #22863
    Bazee angol középszintesek.

Listening utolsó kérdése, az a mon jobb-e a public transport, az TRUE :O pedig az tökre egyértelmű volt h not in the text
  • szucsy89
    huh kgt emelt:O

o.társam megy emeltre belőle, versenyfeladatokat csinálgat, szvsz nézz szét neten biztos van fent 1-2
  • nesto
    Közgáz emelthez tud v.ki hasznos oldalt?
  • BADE
    Nálunk(SZIE-Állatorvosi) egy tárgyat kétszer vehetsz fel,4 félév alatt 10szer bukhatsz különben repülsz.
    Gondolom el tudjátok képzelni,nem könnyű,főleg,hogy olyan szórótantárgyak vannak,mint az Anatómia,Kémia stb...
    Most 4-ik félév végére az évfolyam 30%-ának veszélyben van a 10 bukásos határ.
  • Sadist
    Egyszer sem. Itt se jár kredit a tesi kurzusokért, se idegennyelviekért, kivéve ha szakmai nyelv. Mégis egy tárgyat max 3-szor lehet felvenni, nagyon indokolt esetben dékáni kérésre 4-szer. És hidd el, itt is vannak legalább olyan szóró tárgyak, mint BME-n. Csak ott akkor nem kell fosnod, hogy egyetlen tárgy miatt repülsz az egyetemről.
  • grizzly21
    hat lehet hogy mashol is szukseg lenne ra:) hova jarsz btw?
  • PíszLávJuniti
    fizika I. és valszám ot is háromszor vettem fel, vagy 1* + 2* CV ben..
    ha nem lett volna meg bukó, vagy két év eltiltás. sok ember így járt.
  • grizzly21
    eddig hanyszor vettel fel 3szor targyat?
    Nem veletlenul van igy a bme-n, egyreszt nekik is megeri mert penzt kapnak a felvett kredit utan, masreszt erre szuksege van az idejaroknak is.
    Hallottam en olyat h pazmany bolcsesz szakokon a tesiert is kredit jar, meg hasonlok, ott jogos is hogy ha valaki 3.jara is elbukik egy targyat, az felvetelizzen ujra, itt nem.
  • Sadist
    Jaaaaa, hát úgy könnyű :D
  • takraj
    Rossz poén volt, rosszkor. Nem volt vicces. -.-
  • grizzly21
    bme-n nincs ilyen, akarhanyszor lehet
  • PíszLávJuniti
    4.edjére hogy tudtad felvenni? rektori?
  • PíszLávJuniti
    Még a régi rendszerben érettségiztem, csak érdekelt volna mint szakmai dolog, hogy miket kell tudni egy gimis kölyöknek.
  • grizzly21
    ez melyik? mindenkepp nezd meg a javitast
  • magus
    ja, 4.-jére veszem fel ezt a tárgyat
  • magus
    úgy jöttem ki ma egy zh-ról, hogy ez akár 4-es is lehet, kijöttek az eredmények, tudtam az elméletből is egy csomót, de lehet tippelni. lehetetlen, hogy megbasztak. 1 hete erre tanulok, 2 hete nem nyomtam magamba semmit. lehetetlen
  • Sadist
    Rádhúzták a szopóálarcot rögtön az első vizsganapon?
  • magus
    a büdös kurva isten faszát már a bme-be. asszem ma szetszedem magam
  • solikka
    Részletesebbet nem mondok mert holnap ugyis meglátod
  • solikka
    Adatbázis kezelés: Mozikról és az azokban vetített filmekről volt adatbázis.

Prog: Egy fájba SMS-ek adatai(küldés ideje, szám, tartalom) és ezekkel kellett a szokásos dolgokat csinálni:D
  • davidka003
    Jaj már, nem kell mindent komolyan venni. Kicsit rá akartam ijeszteni, csak ha rakok szmájlit akkor rájött volna, hogy poén.
  • takraj
    Ez valamelyest megnyugtatott. Remélem ők is így gondolják. :S