29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• I.C.ram
    Nekem egyetemen 2 félévig :(
  • grizzly21
    a Pascal az szopas, ideje elfelejteni:) OO-ban a jovo, halat adok az egnek hogy soha nem kellett Pascaloznom
  • 5c0rp330n
    jelentkezési statisztikák
    van 1-2 érdekes adat..
  • Sadist
    Loálmár, janizhatnak az IDE-vel, ha a nyelvhez segghülyék, és nem tudják kihasználni a lehetőségeit.
  • Yodafon
    Azért az zúzott: emelt szintű info érettségi vegyesen egy csoportban. Mindenki janizik a C++ builderrel, Visual Studio-val anyámkínja, én meg csendesen lapítok a Turbo Pascalommal. Nem baj az ész számít nem a technológia.
  • szucsy89
    most ezt nem teljesen értem. ha kötözködésnek szántad akkor végképp, ha meg nem akkor meg kérlek fejtsd ki bővebben.
  • I.C.ram
    mikmak? :D
  • magus
    akurvaéletbe felakasztom már magam komolyan

1 hete nem alszom, és nem lett meg. olyan szinten balszerencsés vagyok. a feladatokat tudtam, az elméletet meg lehetetlen megtanulni, mert olyan hogy elméleti közgazdaságtan csak egy kitalált baromság. erre 11-ből 1-et nem sikerült betippelnem. felgyujtom a gecibe darukát már komolyan
  • Rockynhooo
    alapbol leveheted a zakót ha már bennt vagytok ,akármilyen érettségin vagy.
  • gabo91
    Jövőre szeretném megcsinálni a közgázt, holnap pedig az infót :)

Egyébként infó irásbelire menyire illik kiöltözni? (zakó is kell? meleg van ugyis leveszem...)
  • szucsy89
    jaja ha volt valami fingod hozzá nem úgy hogy életedben nem hallottál ilyenekről hogy mrp meg msb akkor józan ésszel meg tippeléssel is megvan a 3as sztem:D

bár a kereszt-árrugalmasságos feladatot elszúrtam...vagyis nem jutott eszembe a képlet:D
  • Rockynhooo
    nem volt gáz télleg, 0 tudással ültem le, aszittem éppen kettes, erre sztem yo eséllyel megyek a 3asra szobelin meg felkéne huzni 4esre... 0-bol azért nem rossz ez :D
  • j0nNyKa
    köszönöm
  • 5c0rp330n
    om.hu
  • szucsy89
    nah megvolt a kgt is...sztem nem volt nehéz, ennek ellenére sikerült egy-két feladatot elszúrnom:D majd meglátjuk ha meglesz az eredmény de sztem egy 4es minimum lesz
  • davidka003
    Tanárnak kellett volna odaadnia neked.
  • KillerGaller
    Hello! Van akinek megvannak a biosz szóbeli tételei?
  • j0nNyKa
    Üdv.
    Az emelt matek érettségi feladatsort meg lehet szerezni valahonnan?
  • Balumann
    Ha nagyon meleg van le lehet venni az öltönyt, írásbeli közben mi is levettük. De nálunk is kellett.
  • Bulykin
    jaja
  • tommyg
    nem is az hogy kötelező, ez alapműveltség
  • karajjj
    érdekes, mifelénk minden suliban kötelező az öltöny...
  • tommyg
    nem muszáj öltönybe, persze hogy nem, a szoba közepére is szarhatunk persze
    sztem a tanárok is máshogy néznek rád ha öltöny van rajtad minthogy bemész utcai ruhába
  • Bulykin
    szerintem nem halsz bele, ha egy fél napig öltönybe leszelXD
  • gercse
    komolyan, mondták, hogy nem kell,
    az tűnt ki a sorból aki öltönyben jött,
    persze azért a többség elegánsabban jött, nem sortban vagy acélbetétes bakancsban
  • nothes
    A kötelezők alatt még azt mondom oké, mert attól zeng a sajtó, de így közel egy hónapra rá már marhaság kiöltözni, a kutya se foglalkozik már velünk. Mindegy. Majd még telefonálok párat holnap, ki hogyan rittyenti ki majd magát.
    Azért köhi ;)
  • Bulykin
    nem kellett kiöltözni? nálunk kötelező volt...pedig nem sok értelme van, a szóbeli az viszont más, oda tényleg jó az öltöny téma:D
  • gercse
    Szerintem mindenhol máshogy van...
    mi sulinkban az írásbelire mehetett az ember ahogy akart, meg is kérdeztük a tanárokat, hogy mi legyen, mondták, hogy ők sem öltöznek ki(csak az igazgató), nekünk sem kell
    szóbelire persze öltönyben mindenki...
  • nothes
    Jó, hát nem mackó + tornacsuka párosításra gondoltam, hanem egyszerű casualra (farmer meg egy póló v. egy kockás ing). Sokan áll. így mennek, de mások azt mondták kell az öltöny.
    Btw, ha jól hallottam több mint harminc fok lesz ráadásul nemigen fogok hazamenni utána, mert ünneplünk egy aprócskát, ezért gázos:) [p.s.nagyonmesszelakikaziskolától]
  • Cat 02 #22932
    Én csak fehér ingbe menetem angolra =)
  • 5c0rp330n
    hivatalosan ha jól tudom, abban jelensz meg érettségin, amiben akarsz. bemehetsz sortban is, ha jól esik :) ez, hogy öltönyben kell lenni, szerintem egy íratlan szabály, amit mindenki betart, én nem akarnék kitűnni a sorból :)
  • fsgh
    oda is öltöny kell sztem:D adjuk már meg a módját...
  • nothes
    Ok, gondoltam :)
  • Cat 02 #22928
    Hülye :DD
  • nothes
    Tudom, ótvar kérdés, de infóra is csinibe (öltöny, nyakkendő) kell menni vagy elég az átlagos cucc is? Egyik oszt.társam ezt, a másik azt mond, so...
  • Bulykin
    kedden, azaz 27.-én lesz az infó...nem lesz sztrájk, tegnap bemondták a híradóba is:((pont az érettségi miatt nem lesz)
  • emy1000
    Nem tudja valaki h mikor lesz az info érettségi?!?!?! Biztos lesz sztrájk? írjatok
  • tommyg
    ennyi
  • Rockynhooo
    értem, hát ezek is csak megérzések voltak amiket írtam... de jobb is ha nem mondassz semmit lagalább nem koppansz.
  • tommyg
    nemtudok semmi konkrétat, majd hétfőn, tippelni meg nem akarok