29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
juhasztimea #23001 word körlevélnél hogy lehet azt megcsinálni hogy mindig az aktuális dátum jelenjen meg?
nekem mindig törzsdokumentumként kell elmenteni tehát ami tartalmazza a megszólktást ,a nevet,cimet.......?
miután ezeket a pontokat beillesztettem utánna ugye formázni kell a minta alapján hogy az összes adat uyg jelenjen meg ahogy a lapon van..
pl Tulajdonos neve: lászló andrás(dölt,félkövér)
és a törzsdokumentumban mőpiedig a tulajdonos neve: <<név>>(és ezt formázom döltre és félkövérre)
-azt kéri a feladat hoyg egyesitsem a dokumentumot vagyis a körleveleket az adatforrás mindei egyes rekordjával pl az óramesterekneve szerint növekvő sorba rendezve.nézte menüben ki kell pipálni a körlevelet igy megjelenik a körlevél sora ,ott vane gy oylan ikon mely az összesitést hajtja végre de ezt a sorbarendezést nem tudom hogy kell...hát ha vki még itt van a fórumban és olvassa ráadásul tudja a megoldás az irhatna:) amugy sok sikert remélem nem lesz olyan nehéz!
-
like *ma*
asszem -
*MA*, de lehet, hogy hülyeséget írokXD -
juhasztimea #22998 sziasztok!
azt hogy lehet megcsinalni hgy mondjuk egy szónak az első 2 betüjét irja ki lekérdezésben.
pl:
Left("Magyarország";2)="Ma"
hova kell beirni? egyből a mezőbe?találtam egy ilyen függvényt(szerkeztés-függvények-beépitett függvény-szöveg-left)de hiába rakom be ezeket mégse fogadja el.mi a helyes képlet? -
ha esetleg bekattanna, Darukával kezdje el. de amúgy a minap gondolkodtam, és arra jutottam, hogyha a kis fattyát erőszakolnám meg lehet jobban fájna neki mintha simán lábon lövöm -
Gyerekek, bárkinek az info érettségijét megírom ötösre, ha ő megírja a matek szigómat és a ppt(Programozási Paradigmák és Technikák) vizsgámat legalább kettesre :) -
thx -
thx -
Hát akkor sok sikert mindenkinek holnapra!:) -
reggel -
reggel lesz az info vagy délután? -
ja..eléggé szédszetheti a szöveget ha nem jól használja az ember:S -
Én az Access-től parázok...simán lehet olyan feladatsor amit 100%-ra megcsinálok de láttam már olyat is amihez szinte hozzá se tudtam nyúlni...
Excel az megy de abból is lehet bőven szivatós feladat...
Word-itt a körlevél lehet necces... -
na az igaz, tabulátort utálom a legjobban -
egyszerűen megmagyarázhatatlan jelenségek történnek benne: ami egyszer működik, az máskor nem működik :) -
jaja és gyakorlatilag ennyiből fog állni az egész. a buktató ott lehet, ha nem egészen úgy működik valami, mint gondolnád és a program az istenért sem azt csinálja, amit te akarsz. microsoft programoknál sajnos nem ismeretlen jelenségek ezek. -
én is holnap infóó :S
frontpage :S -
az office cuccok a legkönnyebbek, mert elég jó a súgójuk. Beírod, hogy mit akarsz és rögtön kidobja, hogy hogy kell. Én is így csináltam anno. -
miért kiszámíthatalan? :) -
nálunk is dreamweaver van, nem egy CS3, talán 8-as vagy MX 2004. -
ott nem szokott szopatás lenni sztem, én az access-től is jobban félek :)
dreamweaver, powerpoint-tól félek a legkevésbé, aztán excel, access-itt főleg a jelentésben szokott előfordulni hülyeség, word-talán tőle félek a legjobban, teljesen kiszámíthatatlan program
-
Cat 02 #22980 Dreamweaver ? Eredeti ?
Mi a Mozzila webszerkeszetőt használtuk anno, php-hez pedig notepad++ -
jelen! :) -
acces annyira nem para, inkább az excel
függvények
-
mi dreamweavert használunk.
Remélem nem lesz szivatós, főleg az access.. -
nekem se ártana, frontpage-től parázok mivel 1 órán nem vettük -
remélem valami könnyűt kapunk idén....kéne az az 5-ös nagyon... -
én megyek -
Na holnap Infó érettségi! Akkor innen hányan megyünk?:) -
lecsocibzar #22972 Pedig kellett volna tudnunk kepler törvényt nem mertam alkalmazni -10pont kellemetlen!
Szóbelit kell megnyomni.
B -
gányul... -
lecsocibzar #22970 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen lett a fizika közepe aki írt?
Nekem elég gányul sikerült 90/58.
Üdv Mindenkinek!
B -
Egyik alattam járó srác beadta a ZHját, aztán megnézte az eredményt: 0 pont. Nem értette, hogy mi a fene van, ezért felment a tanszékre, és ott látta, hogy az egész ZH át van húzva, és rá van írva, hogy "puskázott", aztán kiderült, hogy azért írták rá, mert elfelejtette a nevét ráírni, és ott utána írta rá a nevét a tanári asztalon, miután már beadta, és a köcsög doktorandusz megvárta még lelécel, és ráírta, hogy puskázott. Tanszéken meg nem hittek neki, és bukta a ZH-t... Most írt a dékánnak. :P -
Tetszettek? Amúgy először nekem is tetszett. Bár értelme semmi, de amikor elmész úgy, hogy érted, vágod, és nincs meg, mert totál hülyeségeket kérdeznek, akkor elmegy tőle a kedved. Amúgy nem is ezzel a tárggyal van abaj, hanem, hogy van egy 600 oldalas könyv, amit ha elolvasol sem fogod tudni az elméletet, gyakorlatból meg van olyan példa amit órán nem vezet le mert túl bonyolult, zh-n meg kérdezi. a tanszékkel van probléma, illetve a fejével (daruka), nem a diákokkal. nem hiszem el, hogy senkinek sem tűnik fel, hogy mindenki átmegy az echte szopató tárgyakból, erre egy ilyen kis szaron mindenki megbukik -
uhh necces lesz ez a továbbtanulás:D -
Azért én nem temetném annyira a procedurális programozást. -
Mondjuk én szerettem a mikmakot :) Nem mondom, hogy szívesen tanultam, de amikor tanultam, akkor voltak részek, amik tetszettek, és kifejezetten érdekeltek is :) -
nezd azert ugy eleg nehez atmenni mikmakbol hogy eddig osszesen 1 zh-n voltam pedig 3szor vettem fel a targyat:) -
Jó sokat szoptok ezzel a tárggyal :D Rohadt szarul meg a suli nekem, de mikmak mégis elsőre meglett a vizsgán, ráadásul 3-assal :) -
az hat, legalabbis nekem ismeros ez a daruka nev.
jovore en is beszallok megint a mikmak haboruba, de mostmar komolyan veszem:)