29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Előrehozotton voltál most?
Nem kötelező beiratnod a jegyet most, de nem csinálhatod újra jövőre.
Emeltszintüt probálhatod csak. Viszont, ha másik suliban leszel (ha végzel sulidba de maradsz 5. vagy 6. éven akkor az elvileg másik iskolának számít) ott már megprobálhatod ismét középszinten az infot...
pénteken mondták suliban... (igazgató helyettes) -
én sztem jövőre majd újra nyomok egy info érettségit , de addigra rendesen feltápolom magam :D -
virus2008 #23039 Majd holnap megnézem,hogy van ez.Legalább tanulok vmi újat.Igy is amennyit tudok ezekből magamtól tanulgattam,mert nem nevezném informatika oktatásnak ami megy nálunk.
Majd itthon szépen megcsinálok mindent és verem a fejem a falba :) -
karajjj #23038 azt is rajzoltam...
és a méretnél megadtam az átmérőjét aztán viszontlátás :D
az volt a legegyszerűbb megoldás.. -
virus2008 #23037 Én is remélem elfogadják szövegdobozzal. -
virus2008 #23036 Nekem a pöttyöt ne is emlitsd :)Halvány fingom se volt hozzá,hogy kell megadni sugarat stb,életemben nem használtam,csak sima pötyingert tettem.A függöleges irás az a szövegirányban van,ott be lehet állitani.
Esetleg ha van pötty talán tab-bal trükközni.De lehet,hogy vki jobban tudja,mint én... -
karajjj #23035 a függőleges írást én szövegdobozzal oldaottam meg, az eszköztárán még ott is volt a forgatás gomb :D -
Na én is hazaértem...
Word - ultraszopatós volt szvsz...de nagynehezen megtaláltam hol lehet margóhoz igazítani a dolgokat meg oldalhoz szal a végére sikerült...itt 1 dolog nem ment:függőlegesen írni a pöttyök felett...
Power Point - ezek a képszerkesztős dolgok megleptek picit...de végül csak összeszenvedtem paintben...szal ez jó lett
HTML - Ez könnyű volt...az oldalon belüli linkelés mondjuk okozott fejfájást de később megtudtam azt is csinálni
Excel - 2 fügvényt elrontottam, de a többi valószínűleg jó.
Access - Ez meg könnyű volt.Láttam már sokkal szivatósabb Access-t is.. ez lehet hibátlan lesz..
összeségében sztem 120/100 pontom minimum van...(110 jó lenne:D) -
virus2008 #23033 Ja 120! :)Most olvasom.
Nekem az volt a bajom,hogy sokat tököltem a wordben meg az excelben.Alig maradt időm,a honlapot csinálgattam,de a többire nem maradt idő.Jól kicsesztem magammal...ja meg a space beragadt néha-néha és lefagyott az acces.Szóval siralmas lett :( -
120. -
virus2008 #23031 Bocs, hogy belevau.De nem figyeltem ma,100 vagy 120 pont az egész? -
hát ez tényleg szopatós volt. én rájöttem az oldalon belüli linkelésre, hála a dreamweaver 8 súgójának :) bár ezzel is elcsesztem vagy 5 percet, így nem biztos, hogy megérte, mert végül kifutottam az időből és a végén kicsit kapkodnom kellett: 2 darab excel számolás nem jött ki a végefele és a diagramm sem úgy volt formázva, ahogy kellett volna, ezt már az utolsó percben dobtam csak össze. a word-nél a mintához képest volt egy kis elcsúszás, pedig mindent centire pontosan írtam be, vagy a margó-vagy oldalhoz képest dolgot cseszhettem el, vagy eleve szar volt. a többi szerintem nagyjából korrekt kell hogy legyen. -
Nekem nem gaz. De tenyleg remelem, hogy a rekesz sör megvan, mert haver állítólag sokat bénázott :D -
na neeee :S
sry gameplusz rosszul tudtam , de ez rámnézve a legcinkebb :S -
karajjj #23027 120... :D
itt a szóbeli csak 30 pont -
még yo hogy az egész 100 pontos :DDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy nekem is ez volt.. idő volt a fő baj :S -
Ugy osszessegeben - ha minden igaz - nyertem egy rekesz sört :D -
Szerintem a word annyira nem volt gaz, egyedul az a szoveg nem ment, amit oldalra kellett rakni a vegen (38p)
A masodik ha jol emlekszem a pp volt, abbol az egyik kepszerkesztest nem csinaltam meg (18p)
Harmadik a weblap, maxos (15p)
Exel ugy-ahogy, accces mar gaz volt, nem volt ra idom.
Szoval talan 100p.... -
Én szépen lesan lejebb adtam a mércét most úgy vagyok ha hármas akkor azt is beiratom (előrehozott, nem kötelező beiratni) heti 3 oránk volt (péntek 5-6-7) semmit se csináltunk tanár szart a világra, hétvégén nézegettem meg pár feladatot ez vagy a nagy készülés igy eleve nem úgy állok a dolgokhoz hogy ötös legyen... evan... -
karajjj #23022 hát első ránézésre asztem elsírom magam, a worddel egy órát szenvedtem aztán hagytam a francba... megcsináltam a többit, készvan minden feladat :D
egyedül a HA függvénybe ágyazott FKERES-nél volt gondom, mert nemtudtam, hogy hogy kell a HA feltételeibe többet is beleírni...
a word szivatós volt, mert az ilyet már általában kiadvány szerkesztőkkel csinálják, de aztán rájöttem, hogy rajzolgatni kell szinte mindent és a végén az utolsó 15 percben, megcsináltam :D
szóval úgy összességében nehezebbre számítottam, de ha jó minden, akkor sima ötös... -
K Ace #23021 Én csak a wordre ,meg az acces re mondtam. A weblapszerkesztés viszont tényleg szivatós volt, főleg, hogy nekünk dreamweaver-el kellett megcsinálni, ami ráadásul angol volt. Azt a progit meg nem ismerem nagyon. -
emy1000 #23020 Plízzzz ha megmondják, hogy hány százalék, akkor ÍRD BE !!
Mert érdekel, h ilyen okos vagy vagy ilyen nagyképű?! :D
10-ből 9 nehéznek találta-........... -
K Ace #23019 Helosztok. Hát szerintem meg könnyű volt nagyon. A word, meg acces szerintem nem is lehetett volna könyebb. Mi gyakorlásokon olyan word feladatokat csináltunk, hogy ez semmi nem volt ahhoz képest. -
nkeem az ugrós link sikerült weblapba csak wordel a hátteret nem tudtam megcsinálni :( -
Csatlakozok!!! -
Túl az első érettségin... (még ott a szóbeli)
Word elég ehéz volt. A margokal meg igazgatással szívtam eleget én is...
weblap jó szar lett... idehánynak 5oldal szöveget aztán rendezd ahogy akarod... :( alap dolgokat megcsináltam benne az ugros linket nem tudtam én se
(szomszéd teremre volt csak front page, ott 5 perc alatt összedobták, nekünk meg a jegyzettömb maradt... informatikai iskola is...mind1)
prezentáció nem volt nehéz, tartottam tőle nagyon de nem volt nehéz szerintem.
Excelben két fügvényt nem oldottam meg a többi minden megvan.
Access eleje ment lazán, ott egyet nem tudtam megoldani egy másik pedig szerintem elrontottam.
Minden esetre nagy mákom volt teremben 15 emberből 10nek volt problémája a gépel :) -
hát ez nagyon szar lett, ennyi idő szarra nem volt elég, adatbazásist elsem tudtam kezdeni , fanatasztikus. 5st szerettem vna, de eleve 3asrol indulok sztem :-| -
Robotikából csütörtökön nem akar valaki vizsgázni helyettem? :D -
Elvileg könyvjelzőket kellett létrehozni, majd hiperhivatkozásnál kellett a könyvjelzőket megadni. De szvsz ez marha nagy faszság, mert alapvetően ezt a dolgot horgonyozásnak nevezik, nem könyvjelzőnek. Front Page
.
És valóban: a tavalyi sokkal egyszerűbb volt. -
hát ez jó szar lett. -
szerintem is nehez volt az info mondjuk en az excel feladatoknal gondolkodtam sokat de mind jo eredmenyre jott ki. Szerintem a 90% feletti eredemeny siman megvan. :) majd hetfon kiderul :D -
Szerintem kicsit nehezebb volt az infó mint a tavalyi.
Word-ben az oldalhoz való igazítás nem ment,mindíg átrakta margóhoz való igazításra.
Weblapnál nem tudtam hogy kell azt a 3 bekezdéshez ugrós linkelést megoldani :S
Exelnél 1 függvény,Accessnél meg az utolsó két lekérdezés rossz..
Prezentációnál meglepődtem hogy ilyen plusz feladatot is adtak :P
Szerintem nem lessz esélyem 80% felettire :( -
emy1000 #23009 Hááááát nem tudom h mi a véleményetek sztem az infóba voltak nehéz dolgok..
-
fent van a tegnapihoz a javítókulcs,az üzletiben igencsak megmentett a 2. számításos feladat.abból szereztem 14 pontot összesen 30-am van:D -
CUCLI #23007 sok sikert mindenkinek -
lehet.
Még 1x sok sikert mindenkinek.:) -
sugót lehet használni majd? -
ilyen úgyse lesz hogy balról 2, jobbról 5
de én se tudom ezeket a hülyeségeket nagyon -
Excel és Acces, ami meg fog szívatni, a többi megy...elvileg:)
Tényleg.. weblapkészítésnél csak frontpaget lehet használni középszinten, vagy lehet wordpadot is? (emelt szinten látom úgy kell, de nem tudom középen engedik-e) Tudom, az előbbi -állítólag- az egyszerűbb, de én wordpadon tanultam meg honlapot készíteni és azóta is azzal csinálom. Ha nem lehet, akkor sem baj, de szerintem a frontpage egy piece of garbage ezért inkább hanyagolom ha lehet. -
juhasztimea #23002 és ha azt irja afeladat hogy mondjuk az autótipusok nevének első 2 betűjét irassam ki?vagy utolsó két betüjét vagy balról a 2.tól és jobbról a 5.tól és a tk ezt irja Mid("Magyarország";2;5) ="aygar"...és ezt hova irjam
bakker remélem ilyen hülyeség nem lesz,