29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Azokon mit és hogy bizonyítasz? Bizonyítani a tételeket kell. Az 1 + 1 = 2-t sem szokta az ember bizonyítani, mert magától értetődő, alapvető törvényszerűség. -
LegoTGR #23120 a gyakoraltra írtam a 60%ot loál -
nah holnap megtudom milyenek lettek az írásbeli eredményekXD -
nem plussz pontról van itt szó, de te sem gondolhatod, h. annyit, h. bizonyítjuk a def-val és a szrozat tulajdonságaival elég.
ott az a bizonyítás, h. bizonyítom a hatványozás azonosságait..
(így van ez a gyöknél, vagy a logaritmusnál is) -
elméletileg ezt várják el tételekből: "egy, a témához tartozó, a vizsgázó választása szerinti tétel pontos kimondása és bizonyítása"
nemtom, hogy többet lehet-e, de plusz pontot nem kapsz, ha többet bizonyítasz... -
a részhalmaz az jó az elsőhöz
viszont a 4-nél az összes azonosságot bizonyítsd, mert rövidek.. egy nem elég -
lecsocibzar #23115 Kb 425pont
Valaki még aki orvosira készül pont tipp?
Üdv
B -
martoncz #23114 Aki szóbelizik matekból (emelt), legyen olyan kedves és írja le nekem, hogy miket bizonyít be az adott tételekhez. Néztem a neten kidolgozásokat, csak nem tudom hogy pl egy egyszerű összefüggést ha bizonyítok, arra kaphatok-e teljes pontszámot. Pl 4. tételnél a^m/a^n=a^(m-n) ezt be lehet bizonyítani, mint tételt? Vagy első tételnél lehet-e azt hogy n elemű véges halmaz részhalmazainak száma 2^n (mert ez szerintem jobban illene a 2. tételhez, csak akkor nem tudom mit mondhatnék ehelyett). Előre is köszi. -
pm -
én -
-
ki megy innen matek emelt szóbelizni ? -
karajjj #23109 eddigi részeredményeim:
magyar: 100/67 pont
matek: 100/80 pont
töri: 90/76 pont
-
karajjj #23108 én már nem írok ilyet... :D épp elég volt nekem az infó tegnap -
Miért nem azok?
-vagy a statisztika végett buták
-vagy azért buták mert enyire leszarják a dolgokat...
persze mindenhol vannak kivételek de itt most átlagot néznek...
ha te megirod 100% pár társaddal a többi meg leszarja és nem ir rá semmit akkor téged is lehuz ugyanugy, mivel névtelen a dolog... meg statisztika nem személyre szabott dolog... -
jaja. amikor még mi írtunk ilyet, az volt a tipp egymás között, hogy basszuk el, hogy könnyű legyen az érettségi :) -
karajjj #23105 na pont ezér mondom, hog nincs értelme, mert a többség leszarja és ebből jön az, hogy hű milyen buták a gyereke... -
Nem a jegy a lényeg itt.
Megirod váletlenszerüen pár emberét beszedik a többiét nem. Statisztikai adak készülnek belőle, egyfajta felmérés a társadalomrol a korosztáylokrol.
Iskolákról, megyékről stb. stb.
szerintem van értelme.
Igaz tesom is hazahozta a papirost amit kikel tölteni... én viszadobtam volna olyan kérdések vannak rajta.
(pl. hány testvéred van,
ebből hány jár iskolába
hány vágzett már iskolát
hány gyerekel laksz egy háztartásban,
ezek közül hány jár/nemjár iskolába
hány telefonotok van
hány pc-tek van
hány ez hány az...
iszonyat durva szvsz)
Egyébként pedig nem olcso dolog ez az államnak, bár adófizető polgárok pénzéből megy... csak a szépséghiba az, hogy van aki komolyan veszi mintha jegyre menne dolgozik vele, van aki leszarja és ki sem tölti, mert nincs következménye... csupán lerombolja az adatokat... de mind1 -
ÉN kérek elnézést...
Már takarodok is. -
Cat 02 #23102 Van neki... -
karajjj #23101 felesleges, semmi értelme ennek az egésznek...
az enyémet egyszer nem küldték el, jegyet meg sosem kaptunk rá... -
Nem de legalább ha feltűnési viszketegséged van, akkor vezesd le máshol, és nem kell offolni egy full más témában :) -
nem tom nekem a matek nehezebnek tünt.
Amúgy a szövegértésből a Libinfo-s volt szar. -
Már nem azért,de most nyissak neki egy új topicot? -
Cat 02 #23097 Szövegértés nehezebb volt a mint a matek -.-'
sok fasságra kérdeztek rá D: -
frogfrenzy #23096 sziasztok!
Van itt olyan aki orvosira jelentkezett??? Nektek hány pontotok lesz kb maximum??? -
Már nem azért, de a kompetencia felmérésnek mi köze az érettségihze?
Ráadásul ha jól tudom, arra nem is kapsz jegyet.... -
Hali!Megírtuk ezt a kompetenciát,semmi értelme az egésznek és ráadásul voltak benne szar feladatok is.
De nem volt nehéz,főleg a szövegértéses rész,az qva egyszerű volt.
A matek kicsit szopatós volt,de az sem volt nehéz.
Szal 5-ös lesz.

-
javítókulcs alapján olyan 100-105 pont körülire teszem az eredményem...ez mondjuk nem is lenne rossz:) -
Ha valamenyire megnyugtat akkor a word-ben én is a beállításokkal szívtam ugyanugy ahogy leirtad... :(
-
Akkor mázlid volt, és nem szmlázott az iskolád, pedig kellett volna neki. -
#23061, persze nem mindenből, csak 2 tárgyból funoltam. -
na ez az, amit én nem fogok csinálni.
már csak az kéne nekem, hogy egyenként számolgassam, hogy mit rontottam el, meg hogy mi hogy van pontozva. más se hiányozna :)
majd az eredmény, az fog érdekelni. -
most neztem meg az info javitokulcsot es nekem 104pont lett szamitasaim szerint. Van egy ket resz ahol nem tudom hogy jo-e azt nem szamoltam jo pontnak. (Azert a 104 pont nem rossz tolem:)) -
hanyadszorra érettségizel? -
Érdekes. Nem hinném, hogy kivételezett vagyok, de eddig egyetlen fillért se kellett fizetnem. -
80%-tól 5-ös. -
LegoTGR #23084 Nehezebb volt az info mint az előző évik sztem, mer azokat is megcsináltam.
A word vagy a mi sulinkban volt szar, de nekem valhogy nemnagyon működött az A5-ös méret, illetve az igazításoknál hiába állítottam be h a lap szélétől mérje, átállította magát örökké hasábtó mérésre.
A web tényleg egyszerű volt, az sztem hibátlan.
Prezentáció szintén.
Excellel kicsit kicsúsztam az időből, mert az istennek se akart működni az fkeres, index-holvant meg baromi rég használtam és kellett pár perc hogy jó legyen.
Accessbe mikor beimportáltuk mindenkinek Mohács helyett Mohßcs volt mindenkinek, oda pluszba írtam gyorsan egy módosító lekérdezést.
REméelm 60% körül meglesz, nemlenne rossz ha ez is 5ös lenne, bár soha nem fogom használni sztem.
BTW az excel elgnagyobb szivatása szerintem az volt h függvénnyel kellett a százalékos kerekítést csinálni, sztem sok embernek fog ott potyapont elmenni, énis reflexből a cellánál kezdtem beállítani, de észrevettem h függvénnyel kell XD "Kerek" függvény ftw -
Pedig az. Az iskola dönti el, hogy mennyit kér érte. -
Nem fizetős, olyan nehéz felfogni?