29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Vola
    nem, nem járt érte, különben simán kijáccható lett volna a rendszer, csakis csak a nézett tantárgynál számított.
  • mate317
    Csao! Tavaly akkor is járt a 7 pont emelt éretsségiért, ha nem az alapján számolták a pontjaidat?

És jelentkezett vki BCE-GTK kereskedelem és marketing szakra? Vagy Pécsett ugyanerre? Hány pontja lesz idén?
  • Vola
    Nah emberek! ( igen, már megint csinálom a felsztivált :D )

ki jelölte első helyen a PANNON EGYETEM-et? ;)
    leendő kar/szak/osztály-társak jelentkezését várom ;D

mérnöki infóra vállalkozók:
    Eddig csak egy Hölgy jelentkezőről tudok, akinek nem árulom el a nevét (Crazygirl;) nah meg persze én

nah nah?
  • ivjoe
    Jó lenne, mert valamikor kellene szv tárgyat is csinálnom. :)
  • Vola
    igen, az átlag az 30/félév
    van ahol 6 van ahol 7féléves a BSC képzés, és nem feltétlen 30lesz ami egy egy évben kijön de átlagolva tuti
  • grizzly21
    bsc-n ugy tudom hogy 30*6 = 180 kredit az alap diploma nelkul mindenhol. Tehat ha valamikor 32 kredit kell, az ki lesz kompenzalva azzal hogy maskor kevesebbet kell nem?
  • 5c0rp330n
    szép is lenne, ha nem kezdtem volna el, hiszen holnapután megyek matekból :S
    ráadásul egy régebbi könyv alapján haladtam a tételekben, ezek közül többet megvariáltak idén, szóval fasza lesz, időm meg már semmi.
  • Vola
    széééééép :D gratula! szóbelin jó tételt kell húzni és még feljebb is mehet akár
  • Vola
    nem égő az, nagyon is jó! a visszaolvasol akkor 90 és 110 pont között van a többség. amúgy az enyémbe is bele lehetne kötni és még levonni párat de remélem nem teszik :D
  • Yepp
    hehe infó 96 % :)

nambaj nem csüggedek majd szobeli lehuzza... :P
  • Vola
    jah amúgy igen, én is az infót nézegetem, olvasgatom, de vagy lefáraszt mer túl eccerű vagy mer túl szakszöveg (pl memóriakezelés)

a többi akár 10% is lehet felőlem xD
    az a min amit el kell érni, és infón kívűl a többi nem is számít nekem de azért majd 1-2X talán elolvasgatom magyart-törit
  • fsgh
    akkor én égek itt az infommal:D 105/120 :D
  • Vola
    nekem 112 / 120 ;)))
    >> 93,3 % :D
  • martoncz
    60
  • karajjj
    infó: 111/120 93%
  • karajjj
    csak 60... XD
  • Bulykin
    lenne egy kérdésem, a töri szóbeli az 50 pontos ugye?
  • fsgh
    ja...Infot nézegetem...
  • Bulykin
    elkezdett már amúgy vki a szóbelire készülni?XD
  • Bulykin
    grat
  • Cat 02 #23301
    Nekem 94 xP
  • Vola
    90%-on vok angollal és nem számít bele semmibe, szal sztem érthető a totális érdektelenségem ezügyben :D ha fontos lenne a nyelv akkor ott a nyelvvizsga szal ennyi :D
  • Bulykin
    nekem az írásbeli 82%-os lett, egy kicsit én is meglepődtem:D:D egyébként a német lett nekem a legjobb
  • Cat 02 #23298
    Lol, én ha 9 pontot szedek össze akkor lesz meg a 80 % :D
  • Bulykin
    jah, értem...igaz is, most nézem csak, hogy maxos szóbelivel se lehetek már 5ös, mert akkor is kell még pár pont és ha 9pontot összeszedek(simán), akkor már megvan a 4es, szal...nem is parázok akkorXD
  • Vola
    a nyelv lenne az utolsó amire készülnék :D
    van épp elég tételem, rögtönözni mindig tudok valami angolul, nem azt mondom h 5ösre de megfelelően, meg amúgy sem számít h mennyi lesz zusammen
  • Bulykin
    miért lenne fölös? jóaz ha megvan...
  • Vola
    angol/német tételt fölös kidolgozni
    szal nem értem mit parázol
  • Bulykin
    bazz, ma bementünk a suliba, hogy a tanár lediktálja a +5 német tétel címét, hát nem lediktált 10db-ot és asszonta hogy vmelyik 5lesz belőle??? most dolgozzam ki és tanuljam is meg +10-et...még 5 az nem is annyira gáz, de azért 10...grrrrr
  • KillerGaller
    A biosz milyen lett nektek???
  • magus
    lehet... : D
  • Cat 02 #23290
    https://bash.hu/42060

D:AS:DAS:D
  • ivjoe
    Nem műszinfó. Mérnök informatikus (BSc). A műszinfó 5 éves.
    ETR dinamikus tantervből kopizva:

2 szemeszter :
    Kötelező tárgyelemek
    FBN210MIE Fizika informatikusoknak II. (Teljesítve: 4 Kr ) 4 4 3
    GKBN04E Mikroökönómia I. (Teljesítve: 3 Kr ) 3 3 2
    GKBN04S Mikroökönómia I. (Teljesítve: 2 Kr ) 2 2 2
    IB202e Programozás I. (Teljesítve: 7 Kr ) 7 7 3
    IB202g Programozás I. (Teljesítve: 0 Kr ) 0 0 2
    IB203e Operációkutatás I. (Teljesítve: 4 Kr ) 4 4 2
    IB203g Operációkutatás I. (Teljesítve: 0 Kr ) 0 0 1
    IB210e Elektronika (Teljesítve: 4 Kr ) 4 4 2
    IB210g Elektronika (Teljesítve: 0 Kr ) 0 0 1
    IB402e Operációs rendszerek (Teljesítve: 4 Kr ) 4 4 2
    IB402g Operációs rendszerek (Teljesítve: 0 Kr ) 0 0 1
    IB407e Számítógép-hálózatok (Teljesítve: 4 Kr ) 4 4 2
    IB407g Számítógép-hálózatok (Teljesítve: 0 Kr )

Összeadom neked: 32. :)
    Ezek CSAK a kötelező tárgyak, mutassak screenshootot is, vagy elhiszed?
  • doddencs
    felvi kalkulátor - itt megtudod nézni, mennyi pontod van a szakot nézve;)

nem igazán értem az összefüggéseidet, h. hogyan függne össze a matek emelt az angol középpel. Matek emeltért megkapod a 40 pontot..
    Gazd. és menedzsmentet én is megjelöltem, oda asszem matek v. töri v. nyelv kell. Ha duplára mész, feltételezem matekból ÉS angolból duplázol. Plusszpontokkal ez nincs összefüggésben.
  • PíszLávJuniti
    330 kreditig mehetsz 10 félév alatt, felette fizetni kell.
    Úgy jöhet össze, ha több választható tárgyat veszel fel pl. a kötelezőkből nyilván nem lesz több :)
  • grizzly21
    mert te min vagy ha nem musz.info-n? Egesz eddig arrol beszeltel nem?
    30 kredit felett meg nem lehet egy felev, pontosan 30nak kell lennie. Vagy te rovidebb ido alatt vegzed el mint a mintatervben?:D
    BME-n is 7 felevbol all az egesz.
  • Vola
    nah basssza meg az sg.... ( beírtam kb egy fél oldalas szöveget linkkel erre kitörölt mindent a picsába... -.-

nah most gyorsan újra röviden mer nincs kedvem újraírni:

Martoncz - sorry nem kötekedni akartam de mégis sikerült, álmos voltam.
    tudom mien melózni suli mellett akár rabszolgamunka feelingűt is ha nincs jobb (teszkó pénztár), csak arra gondoltam ha eccer Corv-ra olyan nehéz bekerülni és akkor gondolom bennmaradni is vagy jó jegyet kapni akkor pont ez az a hely ahol nincs idő ilyesmire, de nem tudom szal nem okoskodok inkább. Akárhogy is lesz sok sikert kívánok hozzá!

mérnöki infó kérdését csesztetőknek pedig:
    itt egy link ami nem link:
    http://www.vein.hu/public_stuff/oik/felv_tajekoztato2007_2008/3A_Pannon_Egyetem_szakjainak_tantervei/5muszaki_informatikai_kar/mernok_informatikus.htm

ez úgy leírja miről is szól és hogy mien órák vannak
  • ivjoe
    "bsc-nél meg nem szándékozok megállni"
  • kraawz
    -a magyar jó szar lett mkinek :c

-egy kérdés. ha gazdálkodás és menedzsmentre megyek(jövőre), és mondjuk van egy 99% közép angolom meg egy 90% emelt matekom, akk az angol 99et ha duplázom,matekért +40et megkapom e?

-#23279: mesterképzés nem kéne ?
  • rallyeati
    A remény hal meg július végén!
    Amúgy gondolkodtam emelten, de úgy voltam vele, hogy így is meglehet, ha 90%-ra írom a matekot és az infót. Sajna a matek elment.