29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Pethy23
    Vázlatotokat ti mennyire használtátok?
  • fsgh
    VÉGE! nekem is:d a 2 előrehozott:D

Angol: 33/27pont
    Info: Hálózatokat húztam és 30/28
  • szucsy89
    nyelvtan szövegemlékek, tudtam meg itt segített is a tanár szóval nem volt gáz:D
  • 5c0rp330n
    wow, nem gyenge. én pontokat még nem tudok, de infó-töri max környéki kell, hogy legyen, angolon pár pont veszteség, magyar.. hát, az már neccesebb, de talán ha azt mondom h bukni nem fogok, akkor nem mondtam olyan lehetetlent :)
  • szucsy89
    nah megvolt!!vége! leérettségiztem!:D (igaz bizit nem kaptunk mert beszart a rendszer vagy mi:D:D:D)

irodalom: Kertész Imre: Sorstalanság (max)
    közgazdaságtan: Piac (legkönnyebb tétel, max:D)
    történelem: középkori városok (57pont/60pont)
    angol: nemtom a tétel címét de max asszem vagy egy két pontot veszíthettem...

így az összes érettségim 5lett a matek emelt kivételével ami 4es lett...bár azt elbasztam bánom is nagyon..

gratula mindenkinek:D
  • emy1000
    tegnap én is csak a tanárok előtt feleltem kül nekem a vizsgaelnököm is rendes volt sőt még "segített" is !
    Szerintem sok függ attól h ki a vizsgabiztos
  • I.C.ram
    Egészre kerekítik. szóval 96%.
  • Yepp
    na megkaptuk az info elörehozott szobeli eredményét...
    a virusok tételt huztam, szal az 1ik legkönnyebbet.. :)
    és meg is lett az eredménye :D ugyanis 30 / 30 pont, igy a 95 %-omat felkerekitette 96,6 % -ra :D

bár netom fel v le kerekitik ezt mindenesetre örülök :)

amugy a szinvonalat jellemzi, hogy nálunk 11-kor a vizsgabizotsag elnöke elment kajálni, igy aki 11 után került sorra (köztük én is..) annak csak a tanári karnak kellet felelni, azok meg hát persze nem szivoznak feleslegesen a gyerekkel... :)
  • emy1000
    én közgázos vagyok de sztem így sincs sok esélyem a közgázra menni pedig azért az érettségim is jó lett! ja és a közgázosoknak jobb lett az info érettségi mint az infosoké ENNYI
  • grizzly21
    hat nezd, ha infora jelentkeztel akkor azert oda szerintem eleg konnyu bejutni, ha meg valami mas real szakra, akkor szinten. Kozgaz, oda nem konnyu.
  • Crazygirl
    en is orultem volna... lehet hogy igy mar nem vesznek fel egyetemre... gondoltam hogy valami sandit ebben de akkor tenyleg nem tanulhattam... beszaras... ez van most mar mit csinalni nem tudok. remenykedek... de azert koszi a reszvetet...
  • grizzly21
    megneztem wiki-n, igy mar ismeros a dolog, de erettsegire..reszvet

en anno az emailezest huztam, el kellett mondani hogy hogy kell emailt kuldeni, mi az a csatolas, rejtett masolat, reply, forward :D ofo meg csodalkozott hogy milyen jol tudtam, dicseretet is kaptam ra:) megneznem ki az aki ma nem tud egy ilyet elmondani
  • grizzly21
    hat az kibaszas kicsit, mert ilyet eloszor egyetemen tanultam, de mar most nem biztos h menne felrajzolnom
  • Crazygirl
    ilyet szol rajzoljam le a teljes osszeado aramkort... igaz hogy nem volt tetel es igaz hogy eletemben nem is lattam hogy hogy nez ki. Utolag megneztem neten hogy az milyen... Az "és" és a "kizaro vagy" muveletek osszeado aramkoret kellett volna oda krealnom neki. Aztan mondtam neki hogy bocs ez nem fog menni.
    Lehet hogy csak en vagyok ilyen tudatlan de tenyleg fogalmam nem volt rola hogy rajzoljam le. AMugy a tobbi resze ment a tetelnek...
  • grizzly21
    nem is tudtam h nyelvtanbol is vannak tetelek..nekunk nem voltak, szarban is lettem volna
  • grizzly21
    no, mit kerdezett?
  • Crazygirl
    rohadjon meg a szamtech tanarom... olyat kerdezett amirol halvany lia gozom nem volt...eletemben nem is hallottam rola... A tobbi jo lett de a szamtech nagyon gaz lett...remelem azert a 80% még meg van...
    Magyar: Zrinyi: Szigeti veszedelem (egesz jo lett)
    Nyelvtan: Nyelvujitas
    Törtenelem: Magyaorszag reszvetele a II. vilaghaboruban (amugy ezt akartam huzni :D)
  • emy1000
    Húúúú de örülök h tegnap túlestem ezen az egészen... :)
    Tanultam rá elég sokat de még így se mondom azt h nem volt olyan vészes, és hogy ez a szóbeli könnyű! Tény h a tanárok "segítenek" ...
  • mate317
    Kölcsey portré? És milyen segédanyagot kaptál?
    Mert én fejből csak ennyit tudok róla: 1800 körül született, megvakult, és ő írta a himnuszt...
  • fsgh
    Nah nemsokára indulok:D sok szerencsét annak aki ma megy:)
  • kraawz
    sok szerencsét
    holnap 2re megyek én is földrajz,eddig mki jót húzott,akk én is :D
  • fsgh
    mázlista:D én még holnap öregedek 20évet és végre én is virulhatok:D
  • Kremmer
    Nah ennek is vége!!!!!:D:D:D Nagyon jól húztm,töriből 1848-49,magyarból pedig Kölcsey portré!Álomtételek!Sok sikert annak aki még hátravan!
  • Pethy23
    Kis beszámoló:)?
  • 5c0rp330n
    köszi, az rám fog férni :)
  • PLackó
    Nah, rohadt jó érzés túl lenni rajta
    Teljesen újjászülettem.
    A még szenvedőknek szerencsé húzást.
  • Pethy23
    értem:)
  • CrW
    Minimális tudás... nekünk a eu. romantikánál 3 könyvet kellett elemezni röviden. Na én egyiket se olvastam így gondban voltam... elmondtam amire emlékeztem a füzetből. (Felesleges ember motívum stb.) de összességében nagyon kevés lényegi információ volt benne. Inkább csak kerülgettem a dolgot :D... de mivel nem húzattak új tételt így átmentem... no meg az nyelvtan nem lett vészes... ott nagyjából tudtam.
  • Pethy23
    Nah te vagy az én emberem, magyarból mit kell tenni a 2-esért:D
  • CrW
    Túl vagyok rajta :)
    Magyar: Európai romantika (szar lett, de nem buktam :D )
    Töri: Parlamentarizmus... ez viszont jó lett.
    Végeredményben pedig 442 pontom lett :)
  • szucsy89
    hnap megyek ááááááááá de parázok...még van 10irodalom tételem meg 20kgt:D
  • kuci06
    tényleg, és mennyi felkészülési idő van? Holnap megyek valamikor :D
  • Crazygirl
    en meg holnap 7:30ra :) akkor en most idegesebb vagyok :P
  • fsgh
    Hát jah:) kár hogy ilyen nincs az angolnál:D:S
  • Pethy23
    Persze azt gondolom, de csak jó az ha belenézel és tudod folytatni:)
  • fsgh
    visont azért eg pontlevonás van ha a egészet onnan olvasod...szal csak módjával:)

Én holnap 11re megyek. Már most tiszta ideg vagyok...:S:D
  • Pethy23
    Ez megnyugtat ^^,
  • DjVktr
    Amit ott írsz a felkészülési idő alatt, természetesen lehet használni.

Na én is túl vagyok rajta..
    Bár nem volt egyszerű nagyon szarokat húztam..
    Töri: Kádár: semmi saját tudást nem adtam hozzá, csak a forrásokról beszéltem, mást nem tdutam:(
    Magyar: Madách Ember tragédiája: ahhoz képest hogy nem is olvastam a művet, összehoztam valamit, majd meglátjuk milyen lesz..
    Nyelvtan: szerintem ez volt a legegyszerűbb: szöveg emlékek.

Bár nekem egyik se számít, mivel duplázok, azér én is szét idegeltem magam..

Akik már túl vannak rajta azoknak gratulálok, akik még a napokban is szenvednek, sok sikert!

Üdv
  • Pethy23
    Amit írunk, jegyzetet/vázlatot azt felelet közbe lehet nézni?
  • G4LL3GO
    Töriből volt atlasz, magyarból pedig szöveggyűjtemények, verseskötet, regény stb. Volt tehát minden.