29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• nyami
    465 pont, viszlát faszfej középiskola
  • Cat 02 #23839
    Holnap angol és tuti du leszek :S Ráadásul ofő igyekszik mindenkijét megnézni xD
  • David2
    s visszajelzést nem küldenek júli 24 előtt?
  • Japep
    Aha...köszi!
  • 5c0rp330n
    beírod a pontszámítóba az eredményeidet..
  • Japep
    Azt hol lehet megnézni, hogy hány pontja van valakinek?
  • 5c0rp330n
    nah megkaptam a bizonyítványt, 426 pontom van, sztem jó leszek ezzel.
  • Cat 02 #23833
    Parainesis-t én fel se fogtam :D
  • Kremmer
    Kölcsey egész életrajza kellett,meg a Parainesis belső mondanivalója!!!
  • Japep
    Nem tudom, de én csak azért mondom ennyire biztosra, mert a vizsgabiztos mondta így...nekem mindegy!
  • mate317
    link

Ez elég hivatalosnak tűnik, és itt azt írják kötelező a póttétel ha nincs meg a 10%
  • Japep
    Igen, ha rendes...mert amúgy csak akkor kell, ha értékelhetetlen.
    Márpedig aki elér 1-2-3-10 %-ot az értékelt felelet - annak ellenére, hogy bukás...
  • xy21
    deha nincs meg a 10% akkor póttételt kell hogy húzasson...(ha rendes)
  • Japep
    Ha meg sem szólalsz, akkor értékelhetetlen > póttétel.
    Ha beszélsz valamit, de hülyeséget, vagy keveset akkor értékelhető, akár 1%-ra is... :S
  • grizzly21
    ujat kell huzatni akkor asszem ja, szoval atmentel
  • mate317
    Ha magyarból nem húzatott új tételt a tanár, akkor átmentem?
    Mert az a banya nagyon meg akart buktatni. Utána megkérdeztem tőle, hogy "ugye nem tetszett megbuktatni?" de nem válaszolt.
  • ivjoe
    SZTE.
  • Cat 02 #23823
    Ez az ELTE ?
  • Vola
    hmmm... 399 punkt - olyan mint egy elbaszott teszkós akció :S bezzeg ha kerekítettek volna a %-oknál... :D végülis 5tárgyból "csak" 4-nél kaptam 1%-kal kevesebbet a "csakisazegészszámotnézzük" dolog miatt.

ki jön Bp-re az OM-hez szétrugni pár segget? :D
  • Vaxi
    programtervező informatikus szak -.-
    oké: felvételi ponthatár a béka segge alatt. 90 körül. tehát tuti a bejutás. viszont ennek ára van.
    1. félév:
    ---------
    Diszkrét matek (dimat): elég könnyű teljesíteni, de azért tanulni kell rá. főleg ítéletkalkulus, halmazelmélet stb.
    Kalkulus: bukótárgy. integrálás, határérték, deriválás stb.
    Számítógép Architektura (SzAr): BUKÓTÁRGY. assembly programozás stb.
    Programozás alapjai (progalap): nem nehéz, C programozás

2. félév:
    ---------
    Sztochasztika alapjai(kalkulusra épül): nem rossz, valszám, statisztika. teljesíthető.
    Programozás I: java programozás, teljesíthető.
    Logika és informatikai alkalmazásai: hát lol. elég nehéz, pénteken megyek 7. alkalommal vizsgázni belőle. no comment.
    Dimat 2: teljesíthető simán.
    Operáció kutatás: lineáris programozási feladatok, nemrossz.

Van még:

Formális nyelvek(fonya): automaták stb. holnap vizsgázom belőle :D
    Operációs rendszerek: bash programozás, linux.

Vélemény: ROHADT nehéz, tanulni kell sokat!!! de sok a buli is. és jobban esik a sör, ha 2 hétig tanultál és megvan a vizsgád :)
    sok sikert mindenkinek
  • Yepp
    már 1szer kérdeztem, csak nem kaptam kielégitő választ, megkérdem tehát ujra:
    igaz az, hogy ha 1 oktatási törvényt beiktatnak akkor annak 2 évig élnie kell akármi lesz is? mert ez ugye azt jelentené, hogy még jövőre is megmarad a duplázás (azt hallottam megint változtatni akarnak a rendszeren, nemtom mien mértékben de jobb felkészülni..) és én jövöre éretségizek csak.

erről a dologrol hallott vki, vagy kérdezzem meg inkább vmi jogásztol v nemtom?.. :)

mert nem akarok ienen beégni, hogy duplázásra hajtok, 2 tárgybol frankón felkészülök azt jövöre: opps nincs duplázás, a jegyeknek meg már löttek, ahogy a maradék 3 éretségi tárgynak is..
  • Vola
    mi idén tanultuk Digitális Áramkörök tantárgyből ezeket az áramkörös cuccokat mivel elektronika szakosak voltunk de állítom h max 2 ember ha tudná a 16ból szal ez egy hatalmas kicseszés volt...
  • Vola
    nah egy kicsit a maiakról:

1. befagyott az OM szervere így 3óra várakozás után sem kaptuk meg az érettségi bizonyítványokat... de kárpótlásként az OM küldött vmi két szemétbevaló szart amit kötelezően át kellett vennünk (Sereg András: Jogod van hozzá + Modern Képmesék.... asszem ez no comment)

2. ha mondjuk 94,66 %-ra állsz akkor nem 95öt kapsz hanem csak 94et mer hiába tanultuk meg ált iskolában a kerekítés szabályát, az OM még nem kapta meg az alsós tankönyveket szal ők még az egész számokat nézik....... asszem ez is no comment.....

következtetés: Van még ennél is szarabb oktatási rendszerű ország mint ez????? ez komolyan mondom szánalmas...
  • kraawz
    ez a duplázás pontosan hogy is van ? :)
  • balintka
    Gazdaságinfohoz nincsenek tanácsaid véletlen? :D Amúgy egyik kedves ismerősőm erre jelentkezett, szal erre is vevő lennék, hallgatlak...
  • Bulykin
    nah végre:) ma megkaptuk az érettségi bonyítványt:D:D
    Töri:4
    Német:4
    Magyar:4
    Infó:4
    Matek:2
    Csak a matek szar, de nem naygon érdekel, mindig is hülye voltam belőleXD
    Nagyon örülök, szerintem nagyon jó lett és nagy kő esett le a szívemrőlXD
    Akik most fognak szóbelizni azoknak meg sok sikert!!XD
  • I.C.ram
    lehet
  • I.C.ram
    milyen szak?
  • 5c0rp330n
    tudtommal júli 24
  • Vaxi
    SZTE TTIK PTI-re akar jönni valaki?:D
    adnék pár tanácsot ;)
  • I.C.ram
    július 26-án este. te is megtudod majd nézni a felvi.hu oldalán.
  • fsgh
    majd mindenképp írd meg hogy mennyi volt a ponthatár:) (mikor derül ki pontosan?)
  • doddencs
    Nem, mert infó 87%, matek emelt pedig 80% lett.

tanulmányi pontokkal meg többet viszek.. jegyek 98 pont, érettségi átlag pedig 86%
  • kraawz
    földrajz szóbeli 100% meglett,úgy,hogy 2. tétel ki sem volt dolgozva,amit ott húztam. Atlasz és saját kútfő elég oda =)
  • fsgh
    Mérnökinfóra mész? majd én is oda akarok:) nem duplázással mész?
  • I.C.ram
    Ezt nem lehet előre megjósolni. Nem valószínű, hogy fosnod kell, de ki tudja...
  • grizzly21
    nem nagyon van.
  • lecsocibzar
    Sziasztok!
    Biosz emelt és fizika közép eredményeket tudtok mondani??
    nekem Biosz 74
    fizika 70-75 között lesz várhatólag

PM be is jöhet! előre is köszi
    üdv B
  • doddencs
    Nahh, vége, ma megkaptuk a bizonyítványokat is (bár holnap újra be kell menni, mert a ma érettségizők nem kapták meg, összeomlott a rendszer.. ).

összesen: 426 ponttal zártam, ugye jól gondolom, hogy BME mérnökinfóra ennek bőven elégnek kell lenni, és nincs miért izgulnom a felvételi ponthatárok miatt:)..ugye nincs..:)
  • 5c0rp330n
    nagyon.