29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• grizzly21
    ha csak ez a cel, elobb utobb ugyis osszekerulsz azokkal akikkel egy szinten vagy - akik nem buktak ki, de azert buktak egyetsmast hogy ne mindig a mintaterv szerint haladjanak- infosite meg tele van segedanyagokkal, ugyhogy ezen nem mulik. En pl kolis se vagyok es golyataborban sem voltam.

de nem is azt mondom hogy nem erdemes menni, nem tudom milyen az, mindenki dontse el
  • magus
    40x annyi lány. azt hiszem mindent elmondtam...
  • magus
    ha nem mész gólyatáborba részben ellehetetleníted a diplomád, egyedül nem lehet elvégezni egy egyetemet, haverokat meg ott a legkönnyebb szerezni. ha nem vagy kolis és nem mész gólyatáborba halálra vagy ítélve sztem.

és igen, szopni fogtok mint az állat, a legnagyobbat a bme-n, de ez a lényege : )
  • doddencs
    gyere már, max együtt szívunk...

Mindenesetre én erre a kardosdira kíváncsi leszek, mer nem viszek még papírból készültet sem, az tuti xD .Meg sztem azért jobb az, h. majd a suliban nem ugy megyek, h. mindenki tök idegen számomra :)
  • 5c0rp330n
    sick fuck kategória :)
    hát most kicsit elbizonytalanodtam, hogy menjek-e, de frankón :)
  • szucsy89
    mert írja hogy csak igazolással és menetjeggyel érvényes...menetjegyet nem fogok venni 5ezerért akkor marad az igazolás...gondolom meg kell kérni valami vasutast h pecsételje le?
  • szucsy89
    a koliigénylésnél van egy olyan kérdés hogy meg kell adni a lakóhelyed távolságát az iskolától...namármost oda van írva hogy ezt csak igazoltan lehet visszaküldeni...de hogy igazoljam?
  • nyami
    mért corvinus golyataborban mi van ?
  • magus
    corvinus gólyatábor és bme-vik gólyatábor ég és föld-.-

és nem, nem viccelnek, majd meglátod -.-
  • I.C.ram
    3 evvel ezelott cowboy/indian cuccokat kell vinni, ha jol tudom.
  • grizzly21
    na hat ezaz:D

egyebkent nem, szerintem nem poen
  • doddencs
    De azt azért elárulhatod, a kard, mint kötelező eszköz is csak egy humor, ugye? :D Na meg az alkoholtilalom, dehh.. kétlem, átkutatnak:D

(én azért bízom benne, hogy nagyon jó lesz. annyi remek gólyatáborról meséltek már (igaz főleg Corvinus-os emberkéket ismerek ,de akkor is:) )
  • I.C.ram
    miert?
  • magus
    hát nagyjából tudom mi vár rátok, több forrásból, legalábbis amikor én voltam gólya akkor kalózosat játszottak, és, hát fogalmazzunk úgy ahogy az egyik mentorom tette, "fura humoruk" van... de nem lövök le semmit, majd meglátod -.-
  • doddencs
    Mért szopják meg? Asszem annyi van, h. aki nem hoz kardot, agy ilyesmit, azt nem engedik be, s szivatják, míg páran majd elhiszik, h. tényleg nem mehetnek:)

De vmi konkrét infód/tapasztalatod is van, szívesen várom :D
  • grizzly21
    Corvinusra tenyleg kell a pont, de nem a nyelvvizsgakon fog mulni szvsz. A pluszpontokat konnyu megszerezni, a tobbin van a hangsuly
  • ruleyB
    Hali. Jövőre érettségizek, és lenne egy kérdésem: félárva vagyok, anyukám egyedül nevel, ezért valóban nem jár pluszpont? Elvileg jár, ha a jegyző védelembe vett. Ilyet lehet a jegyzőnél kérelmezni? Vagy van akármilyen lehetőségem? Ahogy olvasom, azért pluszpont jár, ha az egyik szülő rokkant. Na és ha nincsen még rokkant sem, akkor meg nem? :) Na mindegy, valaki aki tud valamit, az légyszíves írjon. Köszi
    ui: Bocsi, hogy fennakadok ezen a dolgon, de szarul élünk, ezért nekem nem mindegy, hogy közép vagy felsőfokú nyelvvizsgát kell-e befizetni, viszont Corvinusra mennék, így minden pontra szükségem van.
  • grizzly21
    ehh:) hat lehet nem tudom, de szerintem ez nem sokat szoroz. en mondjuk (nyilvan) nem voltam, akkor asszem gladiatorosat jatszottak
  • Nuki
    "iyen a nagyrésze" ... milyen? :D
  • magus
    hogy megszopják megint, minden évben megszivatják őket. szerintem azért ilyen a nagyrésze, mert már a gólyatáborban kezdődik a mentalitás
  • doddencs
    A BME-seknek egy újabb, hasznos link
  • grizzly21
    te, ugy jopar evvel ezelott ha jol emlekszem:)
  • Molnibalage
    Ment itt valaki gépészmérnöknek vagy közlekedésmérnöknek?
  • mate317
    Hello!

Szerintetek pótfelvételin van esélyem egy olyan szakra, ahová 388 volt a ponthatár, nekem meg 390 volt? Ez egy Corvinus szak, és szerintem nem sok 350 pont fölötti ember van akit nem vettek fel sehova, ezért remélem itt nem lesz tolongás az üres helyekre. Van érdemi infótok ezzel kapcsolatban?
  • szucsy89
    ez jó:D
  • gotchaaa
    Kötelező felszerelés:
    Hálózsák (ágyneműhuzatot nem áll módunkban biztosítani), szappan (szappantartóban) vagy tusfürdő, törülköző, fogkefe és fogkrém, meleg váltóruha, játszóruha, esőkabát (vízálló!), sportcipő (esetleg túracipő), papír, írószer, pajzs, lándzsa, sisak.
  • doddencs
    BME_VIK golyatabor

;)
  • fsgh
    pontosan:) köszi:)
  • Blekk Síp
    Ez kell neked. (:
  • fsgh
    Hali.
    Tudtok linkelni egy olyan oldalt ahol ha beírom az eredményeimet akkor kiírja mennyi pontom van?:) (régen megvolt de elvesztettem a linket)
  • csum666
    ÉN:)
  • 5c0rp330n
    jaja. mondjuk a diákigazolvány befizetéséhez elég szoros a határidő ahogy látom, de lehet később is persze.
  • Balo
    Ne aggódj, még csak most vettek fel. Úgyis megkapod időben.
  • szucsy89
    BGF-PSZFK-BP

erre valaki rajtam kívül?
  • magus
    majd írj mennyire kemény, én is gondolkozom majd váltáson. mármint tekintve, hogy ez a műmenedzser vmi durva msc nélkül lófasz, nem csak gondolkozom, muszáj lesz
  • I.C.ram
    gazd men
  • Gnome
    Grat. de lehet megfogod bánni egy idő után^^...énis onnan megyek most el radikális váltással a sotera...majd kérdezgesd meg a tanáraidat + beszélgess el a dékánnal ha lehetőséged lesz rá mindenképpen...érdekes dolgokat mond az NTs diplomákról.
  • Crazygirl
    engem is felvettek :D

PE-MIK mernok informatikus allamilag tamogatott
    ponthatar: 325
    pontjaim: 384

Orulok nagyon :D
  • magus
    hova is adtad be corvinuson?
  • I.C.ram
    Ha ha nem is annyi, de 1 evre szunteltetem mindenkeppe, aztan meglatom, hogy hogyan tovabb.