29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• grizzly21
    2006-os youtube-on akit erdekel h mi az:)
  • 5c0rp330n
    dettó. 10 után mentem el én is valamivel. haver most meséli, hogy 11-kor még visszament, és kiderült, hogy ma már nem lesz.. nice.
  • magus
    schönherz kupában most lett volna, hogy a koli ablakait matrixba kötik, és animálják

fél 8-ról eltolták fél 9-re, 10 körül eljöttünk...

volt pár szeparatista ablak, ami nem akart leoltódni, szerintünk pár elvakult wowos instázott és magára zárta az ajtót-.-
  • I.C.ram
    na meselj mar mi tortent? :D
  • magus
    na a kurva anyját a vik karnak, kinn álltam 2 órát az 5 fokban mert nem voltak képesek elismerni hogy elkurták
  • mate317
    És persze a szaktól függ, hogy milyen éretségi tárgyat néznek, elte matekra pl. nem juthatsz be 100%-os tesi és hibátlan ének-zene érettségivel. Meg van adva, hogy pl. matek-töri-fizika közül 2 kell oda.
  • mate317
    Nagyon egyszerű:

van a duplázás, amikor a két legjobban sikerült érettségidet nézik, pl angol 80% és matek 90%, ez 80 ill 90 pont, amit összeadsz(170) és megduplázod(340).

Ha jók voltak az évvégi jegyeid és a többi érettségid, akkor a két legjobb érettségidet csak összeadják(170), és a másik max 200pont a következőkből jön: 100 az öt érettségi tárgyad átlaga, másik 100 a 11. és 12. (vagy 12. és 13. )évvégi jegyeid.

80 pluszpont: közép C nyelvvizsga 35, felső C nyelvvizsga 50. Emelt érettségi(a példa szerint csak az angol ill. matekért jár pont, tehát ha abból számolják a két legjobb érettségid pontjait) 40pont. De két nyelvvizsgért is csak max 50 pluszpont jár.
  • Hegi90
    Valaki segítene, hogy hogy van ez a pontszámítás? :SSS
  • Nuki
    Volt barátnőm is odajár. :)
  • Crazygirl
    a tavaly evvegi erettsegiben is magyarbol az emelt sokkal konnyebb volt mint a kozepszintu (szvsz)...
  • 9csöves9
    valaki vágja a dolgokat a levelezős oktatásról?
  • tigeroo
    nem:D

angol elég jól megy.
    német döcögősebben de megyeget
    irodalom meg...2éve emeltre készülök(?)

idén eldöntöttem hogy anglisztikára megyek, oda kell emelt angol, de az emelt irodalmat már nem adom le...

majd kialakúl :D
  • Nuki
    Mi vagy te, szótár?
  • tigeroo
    fú ugynézki hogy emelt magyar + angolra megyek :D
    választott : német
  • FEEDER360
    Mondjuk már priviben megírtam neked és linkeltem! Na Peace!
  • FEEDER360
    Sajnos a fórum nem engedi a képet belinkelni!
  • FEEDER360
    Nem dalszöveg, hanem egy képen vannak ezek a szövegek, tudok várni a fordítással, előre is köszi!
  • Nuki
    Az igen! Gratula
  • Crazygirl
    ha tudsz varni egy kicsit még a mai nap folyaman leforditom neked es elkuldom neked privatban... (most kozepfokuztam franciabol)
  • Crazygirl
    ez valami dalszöveg féle? amugy igen ez francia :)
  • FEEDER360
    HA£i!Tudom, hogy nem ebbe a topicba való de remélem akad köztetek valaki aki nem németből vagy angolból érettségizik és talán letudja ezt fordítani!Sajnos én azt sem tudom, hogy milyen nyelven van, franciára tippelek, próbálgattam neten fordítani, de sajnos 10 szóbol 2-őt sikerült lefordítani! Előre is köszönöm ha valaki lefordítja!

Panoplie Rasta
    Á momenter soi-méme sur son petit corps

Bonnet: Le celebre pouf rasta fourra aux dreadlocks, moelleux et confortable, il convént neanmoins de verifier

quil n'est pas habite avant de s'affaler dessus.

Lunettes: Malgre tiute la technologie de babylone appliquee au flash photographique, le rasta apparaitra avec

les yeux rouges, les oculiestes appellent cela de la conjouctivite, avec une bonne paire de lunettes noires, le

phinomi! Ne s'estompe.

Dreadlocks: Paquet de cheveux a l'etat sauvage, on ne raisonne pas en longueur mais en volume, l'unite de

mesure est le bonnet.

Sac ä dos: La veritable maison du rasta ä force d'observer la nature, il est tombe en admiration devant la

merveille des mervelles du monoe animal: l'escargot.

T.Shirt: Existe seulement en delux versions: soit la tite (tete?) des bob, soit la feulle d'erable.

Bracelet: Sorte de grigri souvent confectionne avec de petits coquillages porte-bonheur trouves par
    terre, c'est tres chou et bourre de propreites magiques: par exemple, ca elogne le travail,

Pantalon: Tres large, complement du bonnet, en cas de mauvais temps, les filles peuvent s'y refug s'il n'y a plus

de place dans le bonnet.

Sandales: Si la terre n'etait qu'une immernse plage, il marcheraint pieds nus, mais jah, dans son impenetrable

sagesse, a cree les petits calloux pointus puis le macadam brülant, et enfin les sandales en cuir.

Djembe: genre de balise argos scologique, quand le rasta est perdu il tape dessus et tres vite on le repere,

probleme, il continue ä taper dessus aores qu'on l'al retrouve.

Petard: Outil de communication, pour parler en ligne directe avec jah ou son messie, bob.
  • Rage47
    ha nem kell CD, akkor ingyen megkapod a kulcsokat. amúgy a postát te fizeted, ezt nem írják le sehol, bár lehet, hogy mégis, csak nem emlékeztem rá a 4 hónap után:D
  • Nuki
    Elírtam: ezerért :P
  • Nuki
    Engem pont ez a csomag érdekel... kissé álomszerűen hat, hogy 3 ezért kiküldik és (persze CSAK otthon, de még akkor is... ) felteszed magadnak.
  • Rage47
    lessétek meg a honlapjukat, minden le van írva. én rendeltem tőlük csomagot, 4 hónap alatt postázták... :D
  • 9csöves9
    mi a retkes kurvaéletet lehet csinálni ha nem lép be az etr moduloba?azt írja hogy betöltés folyamatban...
  • szucsy89
    ez engem is érdekelne, én csak annyit hallottam hogy pár ezerért kaphatunk windowst...a részleteket nem tudom
  • 5c0rp330n
    nálunk valami msdnaa van, amivel lehet ingyen vindózunk. erre azt mondom: köszi, már van ingyen vindózom, vista meg nem kell :)
  • Nuki
    Egyetemisták! Mit tudtok ti erről a tisztaszoftver programról?
  • Easy Rider
    van, de most az egész fővámot túrják, szóval BMV aztán séta kálvinról szvsz
  • magus
    parkolj a bme-n vagy az eltén, az infoparknál, és sétálj át a szabadság hídon, ha Budáról jössz...
  • mate317
    bce
  • szieszáj
    melyik közgáz ?:D
  • mate317
    Jó is lenne... De csak holnapra kapom meg a kocsit, és hát jó lenne tudni, hol tudok ott parkolni.
  • nyami
    hoppá hoppá valaki itt megteheti :p
  • mate317
    Közgáznál van ingyenes parkolóhely?
  • Dragooon #24244
    értem:)
    hát minket a tanár még nem kérdezett, de akkor beszélek vele mindenképp [mondjuk amúgy sem ártana]^^
  • Yepp
    amikor én tavaly előrehozott érettségiztem, mindent a tanár intézett
    kérdezte ki akar menni, akik igen annak meg elmondta mit hol mikor töltsünk ki
  • Dragooon #24242
    sziasztok!
    lenne egy olyan problémám, hogy szeretnék jelentkezni őszi előrehozott érettségire, aminek a jelentkezési határideje szeptember 5, vagyis holnap...
    valaki röviden felvilágosítana, hogy hogyan kéne jelentkezni?
    láttam interneten egy űrlapot, azt töltsem ki és küldjem el?
    vagy suliban szólok a tanárnak és majd elintézi?

bocsi a láma kérdésért, de idén új suliba kerültem, és most jöttem rá hogy rácsesztem az angollal és le kell érettségiznem minél előbb (nem akarok órákra bejárni, semmi értelme) és most hirtelen nem tudom hogy működik!
    köszi előre is a válaszokat.
  • Nuki
    olasz kezdő.