29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
viszont még nem bírálták el a passzívra helyezés ellen irányuló kérelmemet, hogyha meglesz a mikro, és utólag kiderül, hogy nem raktak vissza aktívra, én felgyújtom az egész kg tanszéket, és elhúzok újzélandra -
nem, kedden írom, és érzem magamban az erőt, így 5.jére már annyira kívülről vágom a feladatokat, hogy nem is tudom mi lesz ha megbukom. Bár igazából már annyira szánalmas, hogy még mindig ezzel szívok, mikor ennél sokkal durvább tárgyaim vannak meg, hogy már nem is mondok semmit rá... -
nalatod, mennyivel jobb most csinalni:) -
igen?:)banocinal azert korrektebb szerintem
mondta egyebkent h most irtak muszaki menedzserek is, naluk 60 bol 5 en mentek at:) csak nem koztuk voltal? :D -
Nalam meg kulon kulon neztek. Tehat mindket zhbol meg kellett lennie a 3-asnak. -
én is ezzel a dumával nyugtatom magam : P
Vígh meg egy elvetemült alkoholista állat -
Nahát annyi órán azért nem voltam bennt nála :) mikro-makro 2félév alatt kb 5órán voltam, abból 4en zh-t írtunk :D
Bár most tart Vállalkozástant nekünk, azon voltam bennt, akkor szokott a mai politikán fájdalmasan poénkodni :) -
ok koszi, akkor 2 pt kell, de makron erositeni kell mindenkepp... -
Nuki #24312 CHC14 csütörtök reggel 08:15 től (vagy 30tól, már a rák emlékszik).
Nekem azt mondják hogy átlag, pontok átlaga. Én inkább megpróbálom mindkettőnél összeszedni a 22 pontot, az a biztos, nincs nekem kedvem még erről beszélgetni is.
#24310: :DDD Az igen! Nálatok szokott mesélni szar vicceket? Nálunk volt már ilyenre példa, és had' ne kommentáljam milyen volt a fogadtatás, de sikerült vele 'kielégítenünk' a tanárt, mégis abban az egy nevetésben benne volt a világ fájdalma.
-
uu mar tudom melyik. egyszer vettem fel nala is, hat egy fel orat voltam abban a felevben mikron -
:DDD
Az volt a legdurvább amikor Kurtán bejött zh-t íratni a horgász-anorákjában :) -
mikor van orad? lehet neha be kene ulnom
azt nem tudja aki bmes hogy a megajanlott az a 2 jegy atlaga >= 3 -nal van, vagy pontszam is jo? -
Nuki #24308 Mondta nekünk a férje hol-mit csinál. El sem tudom képzelni ezek ketten miről beszélgethetnek horgászás közben...
- Drágám, hallottad hogy eltolódott balra a műcsalik keresleti görbéje?
- Nem hallottam még, de te tudtad hogy a Dörgeburgernek felemelték az árát 50 forintal?
- Igen, meg is jósoltam előre a könyvemben... -
Kurtanne pedig a legnormalisabb arrol a tanszekrol meg :D
Petro Katalin meg az a csavo durvabb. Petro nagyon szarul tanit, a csavo meg siman elmebeteg :D -
Loool nálunk meg a férje, Kurtán a tanszékvezető :P -
Nuki #24305 Én is most tanulok rá először
. Később nem akarok ezzel szopni, hát inkább most esek túl rajta. (meg úgy mindennel)
-
Nuki #24304 Úgy értem hogy amikor írtam a ZH-t akkor ez volt ráírva a papíromra... amúgy Kurtánné tanít minket. -
:D Minek vetted fel akkor, ha nem tanulsz ra? :P -
ha azokat a feleveket nezzuk amikor tanultam is ra akkor most eloszor, szoval nincs itt nagy gond - csak mostmar kell szakiranyhoz
egyebkent meg 4-5x -
I4 az melyik? en Vighnel vagyok most -
Nuki #24300 én I4 voltam és 24-et szereztem mikroból
-
Hanyadszor nyomod mar a mikrot? :D -
ez a mikro ebben a felevben is hozza a formajat..megcsinaltam 5feladatot 6bol, az ugye 5*3 = 15 pont, es a tippelos reszbol (ami 22pont max) osszejott ugy nez ki kb 4 pontnyi (vagyis 2...) statisztikailag is jobbnak kene lennie basszameg -
A technikai háttér és a hiba oka... -
Nuki #24296 Sok szerencsét!
Ma volt R-ben órám, ha tudom, megállok egy kicsit a géptan gyakon rajzolgatás közben és öt percet imádkozom lelki üdvösségedért. -
még nem... a tantárgyas dologgal szerintem már ők sem tudnak mit kezdeni, azt beszoptam...
az aktivizálásommal amíg nem egyenlítem ki a tartozásom szintén nem, majd a kérelem megírásával odamegyek segítségért -
Nuki #24294 Tessék csak.
Támpont irodáéknál voltál benn? (mondjuk tuti mást mondanak mint a KTH-ban) -
hát mindjárt felgyujtom az egesz R épületet a gecibe -
fasszopó tetves cigánybanda az egész bme meg a kth
elutasították az utólagos tantárgykérelmemet (2 db elég fontos...). átraktak passzívra.
jó hogy nem jönnek ide és rugnak még fejbe is.
szétbasz az ideg már megint ettől a szarkupactól -
ezt pénteken pótolják be, ha minden igaz.. asszem vmi olyasmi baj volt, hogy csak a napokban kapták meg a cuccot és az fw-vel voltak gondok.. ezúttal már le is tesztelik előtte ha minden igaz.. -
Nuki #24290 Mákomra péntek délutánra bennvolt xD
(mákunkra, négyen voltunk ilyenek, akinkek előző évről maradt TIRIS kártya adóssága) -
írtál kérvényt? vagy reghéten még be lehetett fizetni és elfogadták? -
Nuki #24288 Engem 1800 forintért raktak át majdnem passzívra (köcsög TIRIS kártya) és mivel nekem ez lett volna a 3. passzív félévem, mentem volna a levesbe.
Mindezt reghét keddjén tudtam meg, aznap szervezkedtem de mindenki azt mondta, hogy mivel más banknál vagyok mint az egyetem, csak hétfőre megy át, ha nagyonnagy mázlim van, pénteken átmegy. Így a bankra volt bízva az hogy passzív leszek-e vagy sem.
Gyakorlatilag izgalmasan indult az első hetem így. -
2010, hát, ha nagyon elbaszom, akkor még simán : D
msc-re is akár...
bár most raktak át passzivra egy 3.000 Ft-os gyakiv tartozás miatt, ami előző félévről maradt, és tök véletlenül futottam bele, amúgy nem szóltak volna... úgyhogy most megyek picsogni mindenkihez akihez lehet.... szóval egész sanszos hogy megélem... -
ja de azert akkor meg lehet. Kertem iskolalatogatasi igazolast, kepzes varhato befejezesere rairtak hogy 2012 :) kis optimistak -
nem tudom miert, gondolom 1.itt vannak a legtobben 2.nagy a multja
kicsit mas: most neztem utana ennek a Q epuletnek , nem lesz gyenge, meg a vegen egesz kulturalt hely lesz ez ( I -t leszamitva nekem 1 db terem nem tetszik)
vid
vik meg gtk lesz itt asszem (?) - de mindegy, mert 2010re lesz kesz, addig meg vagy elvegzem vagy nem, de semmikepp se leszek itt mar -
VIKen van messze a legtobb diak is. -
nem tudom, de el kell ismerni, hogy a vikeseké a legjobb kari rendezvény, ez a legkomolyabb szerintem.
bár nálunk vannak csajok : P -
Nuki #24282 schönherz kupában mi volt ma? :D
nekem teljesen kiment a fejemből pedig szívesen mentem volna versenyezni (már csak a jó vegyész pólókért is
)
-
ez a videó még mindig kurvajó : )
már majdnem átveszem az infos életérzést, csak valami mindig jön, tegnap is, infosok vidáman ugrálva éneklik, hogy "zöld erdőben jártam, hibás pixelt láttam". ilyenkor komolyan megfordul a fejemben, hogy abbahagyom az egész leszokás dolgot és a dekket a homlokán nyomom el :D