29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Balo
    Illetve az államisok bukási százaléka az. Félreérthetően írtam.
  • Balo
    Ott van a százalékos érték az összes államisra nézve. De felvi.hu-n is fenn van a statisztikáknál a felvettek száma.
  • I.C.ram
    Nem ertem, hogy miert nem irtak oda, hogy mennyibol buktak ki ennyien... igy semmi ertelme a statisztikanak.

Oda kellett volna irni, hogy 400fo bol 30 allamis bukott ki es 10 koltseges.
  • Balo
    Most találtam ilyen érdekes statisztikát a BME-ről egy év után kiesettek számáról: ittend. Kiváncsi lennék a többi egyetemére, nincs valakinek esetleg?
  • Blekk Síp
    Köszi a választ! (:
  • Nuki
    Igen.
  • Blekk Síp
    Ja amugy ME-ről van szó.
  • Blekk Síp
    Akkor 2 félév után dönthetnek úgy, hogy áttesznek?
    Jelenleg 13 kreditem van, az a 2 a még maradék 4 vizsgámból tuti összejön, csak érdeklődöm mert azért jó lenne tudni. :D
  • I.C.ram
    BMEn csak elmeletileg van igy. Gyakorlatialg ugyanugy minden masodik felevv vegen nezik a 30-at, illetve annak tobbszoroseit.
  • Nuki
    Egy félév alatt min 15 vagy 2 félév alatt min 30.
  • 5c0rp330n
    nálunk asszem úgy van, hogy előbb basznak ki, mint áttennének költségtérítésre, így ebből a szempontból nincs félnivaló :)
  • Blekk Síp
    Ebben a félévben 31 kreditet érhetek el max (ami kizárt :D)
    Mennyi kreditnek kell meglennie ahhoz, hogy ne tegyenek át költségtérítésesre? Vagy ez mindenhol más-más?
  • magus
    nekem volt már, hogy még az átlagnál is butább bkv ellenőr elkezdett pampogni rá
  • grizzly21
    nekem soha semmikor nem neztek meg meg rajta a matricat
  • magus
    szerintem nem érdemes ezért elhasználni egy félévet, nem korlátlan az, amit az állam finanszíroz, később lehet bánni fogod, hogy a diák miatt felvettél két tárgyat
  • 89
    jaja, az egy elég hasznos cucc :D
  • skristof
    hallgatói jogviszony nem szűnik meg passzív félév miatt, de gondolom te a diákigazolványra gondoltál
  • 89
    köszi, tudom, csak nem igazán jött be a választásom, egyszerűen nem tetszik...újrafelvételizek és oda jó lesz a matek, valamint még szükségem van a hallgatói jogviszonyra, nem akarom passzíváltatni magam
  • Nuki
    Igen, de ha 1-2 tárgyat veszel fel, tuti hogy nem lesz meg a 15 kredit
  • 89
    BME
    köszi a választ, még egy olyan lenne, hogy ha második félévben csak egy-két tárgyat veszek fel, akkor is aktív lehetek?
  • Sadist
    Hova jársz? Szegeden előbb átraknak költségtérítésesre. Bár gondolom csak akkor, ha van hely.
  • I.C.ram
    Altalaban kibasznak. Ha jo szivu a dekani hivatal akkor megkerheted oket, hogy pakoljanak at koltsegteritesesre, de altalaban kibaszas a deafult.
  • 89
    Valamit nem értek srácok...
    Tegyük fel, hogy évvégén kevesebb mint 2x15 kreditem lesz (ami elég valószínű)
    Mitől függ, hogy elbocsátanak vagy átsorolnak költségtérítéses képzésre?
  • magus
    amikor nem vágtam nekem is az abbaeddaacdc kombóval jött össze a legtöbb, aztán nagyjából megtanultam : )
  • 5c0rp330n
    én meg ma kúrtam el. megajánlott már nem lehetett volna, de aláírás még igen, de az sem lett, 4 ponttal lecsúsztam. azért jellemző, hogy egyedül akkor lett meg, amikor cosinus görbe folyamán (abcdedcbab...)írtam be végig a tesztkérdéseket, amikor megpróbáltam valami logikát keresni benne, csak rosszabb lett mindig. nem szabad felfogni a kérdéseket, mert félrevezetnek.
  • grizzly21
    kosz sracok, ideje volt mar..
  • magus
    gratulálok : )
  • Nuki
    gratula :D
  • grizzly21
    2008.12.13

mikromakro megajanlott, koszihello
  • Nuki
    halálfej baszki....
  • magus
    ez a Horváth Tamás egy nagy tetü...

tavaly halálfejet rajzolt a vizsgámra ez a paraszt, mert nem az ő órájából készültem fel, hanem egy felsőbbéves mondta el, amit nekik adott le pár éve. áthúzta és halálfej. most rászántam pár órát, és átvettem újra za anyagot, meg megjegyeztem az ő jelöléseit, megajánlott 4-es. nc...

(mondjuk általában rendesebb, sztem vagy bekurvázott, vagy sikeresen elvált végre, vagy szívrohama volt és átértékelte az életét)
  • grizzly21
    az a baj hogy ezeket az IS gorbes kerdeseket mindig mashogy teszik fel, es ha megprobalod kitalalni akkor biztos hogy valamit elbaszol, volt egy infosite os jegyzet ami felig jo azert, meg egy sulinetes oldal, azokat olvasgatom
  • Nuki
    Fogalmam sincs hogy megy ez megmondom őszintén. Megpróbáljá-t úgy értettem, hogy elmegy, aztán ha rossz lett, akkor elmegy akkor amikor a többiek is NEM elővizsga időpontban.

Őszintén megmondom: nem-nagyon :P Szoktál te egyáltalán tanulni valamiből makróra?
    Mert állítólag interneten vannak ilyen források. Vagy legalábbis múltkor szúrtatok be próba-teszteket.

Ami kell nagyon, az GDP, NDP, GNP, NNP, stb... meg IS meg az ilyen görbék mitől hogy mozdulnak el. Na jó, ezt én 1 makró ZH-ból szűrtem le (és néhány próba ZH-ból )
  • grizzly21
    nem ugyanaz, mert ha nem vagy ott az nem szamit bukasnak, viszont fizetni kell, vagy nem tudom mit ertettel megprobalod alatt.

egyebkent makroban mennyire vagy otthon? mert egy 24 pontos zh-t kene irnom a megajanlotthoz, es ha meg rutinos vagy nehany ezer forintert elmehetnel meg egyszer:D vagy akar kulonora is jo lenne, de nem hiszem hogy ezt meg lehet ugy melyen erteni..a szamolasok primitivek a tippelos viszont kibaszas..
  • Nuki
    Megpróbálod, aztán meg elmész normális időben javítani.
  • I.C.ram
    Kell...

Menj be es kerd meg a tanart, hogy huzzon le a listarol, akkor meguszhatod.
  • Blekk Síp
    Ha jelentkeztem elő vizsgára, de már nem tudom lemondani és nem megyek be akkor mi a helyzet? Kell vmit fizetni, vagy vmi?
  • Nuki
    Én elsős vagyok, és ahány tanár annyi féle verzió.
  • I.C.ram
    En most passzivon vagyok de csoporttarsam mondta, hogy nekik mar nem adjak ki az Indexet.
  • 5c0rp330n
    erről valami hivatalos forrás?