29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Rockynhooo
    ugyan már... :)
  • Rockynhooo
    mint tavaly a reneszánsz...
  • Sadist
    Tévedés, normális szakembert ugyanúgy megfizetik, ha jól végzi a munkáját, függetlenül a diplomától. Asztalos, kőműves, esztergályos, autószerelő ugyanúgy jól meg tud élni.
    Ezt csak a sok ostoba bölcsészpalánta képzeli, hogy az egyetemi diploma létszükség, mert elhiszi, hogy ha lesz egy papírja, akkor nulla munkával is dőlni fog a lé. Hát rohadtul nem. Nem a diploma a lényeg, hanem az az 5 (6-8) évi folyamatos tanulás, ami odáig vezetett.
  • DeclanMatto
    nekem 4-re sikerült tavaly, de az 5-östől is csak 2% ra voltam.
    A matekra viszont topon kell lenni, mert ott sokat lehet bukni.
  • passatgt
    nem izgulok, csak vicceltem, de azt hittem szmájliból egyértemű:)
  • HTS s3rg1nh00
    ne is mondd,matek meg infó kell nekem,egyik négyesre,másik ötösre:D
    na én léptem srácok,mindenkinek sok sikert holnapra,meg a Főnök segítségét
  • DeclanMatto
    Nem kell izgulni, persze annak könnyű ezt mondani aki már leérettségizett, de akkor se kell félni mert nem az a lényeg hogy bárki is megbukjon, a tanárnak is szégyen ha az osztályából bukás van, úgyhogy ők is jóindulatúak lesznek.
  • gregtom6
    Hát persze, 2-esre alap, de nem olyanra kéne azért...5-ös v 4-es, én azzal lennék csak megelégedve:) én tanulós vok:)
  • HTS s3rg1nh00
    10.-ben évfolyamvizsgán így mentem be magyarra
    kizavart a tanár h.jöjjek vissza mégegyszer
  • passatgt
    van egy pattanás a nyakamon, biztos a stressz miatt, annyira izgulok már...
  • DeclanMatto
    Eléggé paráztam, úgyhogy megértem azokat akik holnap kezdik hogy félnek, de tényleg nincs mitől, egy fasza öltöny mosoly, lazaság és meglesz.
  • Borgi
    gl hf :C
  • HTS s3rg1nh00
    Kazinczynak 250.,Radnótinak meg 100.
    egyébként nem 90%,mert eddig nem volt évfordulós költő kétszíntűben közepen...legalábbis tudtommal...
  • HTS s3rg1nh00
    az egy dolog,de egyetem nélkül már lófaszra sem mész ebben az országban(máshol sem nagyon),de egy jól választott pálya-legyen az bármilyen mérnöki-kurvára pozitívan befolyásolja az életszínvonaladat...
  • Bristowboy
    Hehe, tavalyról emlékszem rád. Sokat paráztál a szóbelin.
    De osztom a véleményed!
  • gregtom6
    Most van vmelyik írónak v költőnek évfordulója? Mert 90% ,h ő lesz benne.
  • DeclanMatto
    Sziasztok!
    Azoknak üzenek, akik holnap kezdik az érettsaégit, hogy nem kell félni, mert onnantól kezdve, ahogy bemész a tanterembe, megszűnik minden félelmed és csak a feladatra tudsz koncentrálni.
    A lényeg hogy colat vinni kell, meg chipset, meg szőlőcukrot, meg energiaitalt meg kekszet meg szendvicset, meg thermoszos kávét.
    Nem kell félni, enni kell közben, meg inni.
    Tollat vigyetek többet, meg ceruzát mindent, mert nem lehet kérni, csak a magadét használhatod, ja és írásbeli előtt cigizni, negyed 8kor meg fél 8 kor kávé mellett.
    Nem kell beszarni, a lényeg, hogy időben felkeljetek holnap, és a minimum hogy egy öltönyt felvesztek, 7 re legkésőbb ott lenni a sulinál, hogy legyen idő cigizni meg kávézni, reggel telefonálni már tilos mert elveszi a koncentrációtokat.
  • gregtom6
    El lehet azért azt is rontani, ha követed azt a lapot, amit nekem adtak, gyakori hibákkal, meg egyéb dolgokkal.
  • Bandee1987
    pontosan, egyetemhez képest ez lófasz, ott majd visszasírjátok az érettéségit :)
  • Rockynhooo
    a magyar egy nagy szar, semmiség az egész... úgyhogy ne féljen senki.. :)
  • Sadist
    AHAHAHAHA, egész hátralévő élete, ugyan már. Ez egy semmi, csak egy belépő az egyetemre. Aki a mai oktatási rendszerben nem képes bekerülni egyetemre, az egész egyszerűen nem való oda, és ez nem az érettségin dől el, hanem már jó pár évvel ezelőtt eldőlt, amikor az illető úgy döntött, hogy szarik a tanulásra. Persze nyugodtan túl lehet dramatizálni, csak fölösleges.
  • topikos8
    lazítsatok
  • I.C.ram
    poenbol irta nyilvan...
  • gregtom6
    Hát azért az elég ált. iskolás:)(nem sértésképpen!)
  • autoszimulator
    Én is ezt mondtam minden ismerősnek, de mi is csak féltünk picit előtte, így természetes :)
    És itt még van valami - főleg szóbelin fontos ez -, ami egyetemen már ritkábban: emberség...
  • Lacee86
    Érettségi egy poén, aki (volt) egyetemista, az érti h miért mondom. De persze sok sikert mindenkinek hnapra!
  • Bristowboy
    Ne is mondd! Én tavaly teljesen ledöbbentem, amikor az osztály legokosabb (!) embere cseszte el ezt a feladatot... nem találtam szavakat. Bízom benne, hogy csak az izgalom tette vele.

Mindenesetre a holnapi érettségizőknek egy kalappal. Azért érdekes olvasni a kommenteket, tavaly én is így voltam. Tudom, a nap hátralevő része még rosszabb lesz, de ahogy elkezdődik, majd elmúlik.

Azért sajnálom, hogy nem írhatom meg újból - tét nélkül - az érettségit. Kíváncsi vagyok mennyit adtam le agyi kapacitásból tavalyhoz képest.
  • 5c0rp330n
    bizony, matekon már kemény szívás van. tavaly pl aki nem tudta kiszámolni, hogy ha 75 ft fél kiló narancs, 300 ft hány kiló, keményen megbaszták
  • Tyler1
    én az angoltól abszolut nem félek :D nem is fogok! holnapitól sem nagyon, de a matek-töri már gázosabb :D
  • Hegi90
    Eddig nem féltem, de most már kezdek énis :((

Sok szerencsét mindenkinek!!!

reggel ne felejtsetek el kakálni, nehogy az érvelés közepén kelljen
  • technopeter
    am kajak nem kell etől fosni főleg nem a holnapi naptól... irodalom az tök eccerű csak olvasni kel tudni ..matektól igaz má lehet egy kicsit cinkelni..törin van atlaszod abba minden benne van ezt ne felejtsd el:D angolra meg télleg tudni kéne vmit:Pde azé mindekinek sok sikert és csak optimizmus!!
  • Bristowboy
    Aki tovább akar tanulni, és volt esze, az tanult. Aki tovább akar menni, és nem tanult, hát az így járt.
    Aki meg ezután be akar állni egy büfébe, vagy épp szakmát tanulni, annak tényleg nem kell fosnia, még akkor se, ha az IQ-ja épp elég arra, hogy ne nevezzék kecskének...
  • HTS s3rg1nh00
    azért az egész hátralévő élete ettől függ,legalábbis aki megy egyetemre...szal van azért ok:)
  • Bandee1987
    Majd a fősulin/egyetemen a vizsgáktól kell fosni, nem ettől, ezen még a hülyét is átrugdossák, az egyetemen meg az értelmesebbeket is kiszórják.
  • gregtom6
    Hy mindenki!
    Látom mindenki kezd lassan izgulni a "nagy nap" miatt. Holnap én is érettségizek, én is be vok szarva, reméljük a legjobbakat. Kívánok minden sorstársamnak számára könnyű feladatokat(matekra), könnyen elemezhető írásokat(irod.-ra), és egyszerű töri kérdéseket. Angol, német menni fog, ha bő a szókincs, akkor pofonegyszerű lesz, csak ne blokkoljatok le. Sok szerencsét magunknak!
  • Bristowboy
    Nyugi. Nem kell fosni. Nem akkora a dolog, hogy fosni kelljen.
    (Tapasztalat).
  • Willenbrock
    A magyarral vigyázz!(vihecc)
  • Philip00
    Gyerekek!

Bevagyoks szarva rendesen...:(
  • kraawz
    nálunk fél8tól van eligazítás, ki merre menjen stb.
  • OssianFan
    Komolyan kérded?:D Ha igen, akkor mondom, hogy nekünk negyed 8-ra sulinál kell lenni, 8kor meg kezdődik a "buli".

Amúgymeg mindenkinek egy nagy kalappal, a jobbikból :)