29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Abruzzi
    Én is érvelést írtam amúgy. Eleinte teli voltam ötlettel, fel is írtam szépen a piszkozati lapomra csak amikor elkezdtem kifejteni 2 oldal után elfogytak a dolgok. De végülis megpróbáltam kitölteni a rendelkezésre álló helyet, aztán lehet a fele rizsának számít, fasz tudja. Bár a bázisszöveg által megfogalmazott pontokra kitértem...hol részletesebben hol kevésbé. Abban reménykedem hogy ennek a pontozásánál eléggé szubjektív a tanárnak, főleg érvelésnél kevésbé köti meg a kezét a megoldókulcs, ahogy az eddigieket néztem.
  • Bristowboy
    Este lesz fent.
  • Yepp
    én azért, mert hülye vok a verselemzéshez.
    a novella meg hosszú volt, neki se álltam elolvasni
    ezekhez irodalmi tudás ugyahogy azért kellett volna, érvelni meg mindenki tud, meg szépen fogalmazni (vagy legalábbis a legtöbben)
  • OssianFan
    Elvileg délután fentlesz az fn.hu -n
  • szenes
    Én nehezebbre számítottam, a szövegértés megoldását honnan lehet megtudni?
  • OssianFan
    Sztem azért, mert érvelést sokkal könnyebb írni mint mondjuk verselemzést, mivel a verseket marha sok féleképpen lehet értelmezni, és nembiztos hogy te úgy értelmezed, ahogy a javítókulcsban is van.
  • passatgt
    én azért, mert ott csak 3 sor szöveg volt, egy novellát lusta voltam elolvasni
  • gregtom6
    Üdv. Miért van az, hogy mindenki az érvelést választotta? A mi osztályunkban(ill. abban a teremben ahol voltam) csak én írtam értelmezést. Midenki érvelést, meg 1 ember összehasonlítást. Az első résszel készen se lettem, 2 feladat hiányzik, meg egy 3.-at lehet félreértettem.
  • OssianFan
    Énis, attól függetlenül az 1. résznél csikart rendesen a hasam :D
  • passatgt
    én reggel szartam, valaki itt tanácsolta még régebben
  • passatgt
    én 1. résszel is megvoltam 45 perc alatt, amit nemt udtam azt betippeltem

háérmas tuti megvan, majd meglátjuk:)
  • Bristowboy
    Hát még, jó hogy csak csurgatni kellett.
  • OssianFan
    Igaz, csak már majd' behugyoztam, úgyhogy befejezés előtt 5 perccel kimentem :D
  • passatgt
    mi az, hogy csak hármat írtál?

omg, többet ne forduljon elő:D

mindenhova kell írni valamit, nem vesztesz vele semmit, ha nem jó, ha meg véletlen eltalálod, +1 pont
  • OssianFan
    Tényleg nem volt vmi nagy szám. A szövegértésben volt 1-2 dolog amit nem tudtam, pl az utolsó feladat amikor asszem 6 vagy 7 idézetet kellett kimásolni, ott ha jól emlékszem csak 3at írtam, de a 2. része nagyon könnyű volt (legalábbis az érvelés, többit el se olvastam).
  • Yepp
    detto :)
    ez sokkal könnyebb volt mint amire számitottam :D
    rem matek sem lesz nehezebb holnap
  • Bristowboy
    Hát az már lehet. De még ma?
  • passatgt
    hát ez az érvelés viccesen könnyű volt, 60 perc alatt megírtam aztán jöttem is el:)
  • Tigristank
    Szerintem próbaérettségit fog írni, csak ugyanazt, amit ma írtak a végzősök. :S
  • Bristowboy
    Ismereteim szerint, minden magyar érettségi május 4-én, pontban 8-kor kezdődött. Kivétel nincs...
  • Tigristank
    Na és hogy sikerült? :)
  • bazza
    Nah én megírtam a magyart.
  • doddencs
    magyar erettsegi
  • Eloldeszka
    a matula pont hun máig fenn vannak a legújabb matek tételek, szedjétek le őket
  • Swy
    ok köszi. Akkoir marAD AZ ISMERŐSÖM. lESZ RÁ FÉL ÓRÁM, H FELKÉSZÜLJEK:d
  • fsgh
    Nem. hivatalosan másnap adják ki.
  • Tigristank
    Sok sikert azoknak, akik most írják! :)
  • Swy
    szval akkor nem?:D
  • akyyy
    lol
  • Swy
    sziasztok!
    Ilyenkor még nem lehet tudni a tételeket ugye? Régen bemondták a rádióban... lehet h tévedek. Kéne a segítség mert én is megírom ma még.:S
  • Fabio Capello
    no nagy kalappal mindenkinek
  • Narxis
    XD
  • sambauer
    lol mik ezek a buzi képek ?
  • mate317
    Hajrá.
    Lehet izgulni, mert ezen múlik a bejutás. Ami meg nem számít bele a felvételibe arra felesleges tanulni.
  • kommersz
    hajra^^
  • belapeter
    Szorítok mindenkinek!
    Pedig én még nem éretséguek még :D
    HAJRÁ
  • Bristowboy
    Egy kalappal!
  • tommygear
    na sok szerencsét még1x
  • szucsy89
    sok szerencsét az elkövetkezendő napokban:D tavaly én is átéltem nem lesz gáz sőt...vicc volt az egész most inkább érettségiznék vagy 5x egymás után mint vizsgaidőszak:\
  • karajjj
    na sok szerencsét pupákok!