29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Abruzzi #24971 Én is érvelést írtam amúgy. Eleinte teli voltam ötlettel, fel is írtam szépen a piszkozati lapomra csak amikor elkezdtem kifejteni 2 oldal után elfogytak a dolgok. De végülis megpróbáltam kitölteni a rendelkezésre álló helyet, aztán lehet a fele rizsának számít, fasz tudja. Bár a bázisszöveg által megfogalmazott pontokra kitértem...hol részletesebben hol kevésbé. Abban reménykedem hogy ennek a pontozásánál eléggé szubjektív a tanárnak, főleg érvelésnél kevésbé köti meg a kezét a megoldókulcs, ahogy az eddigieket néztem. -
Bristowboy #24970 Este lesz fent. -
Yepp #24969 én azért, mert hülye vok a verselemzéshez.
a novella meg hosszú volt, neki se álltam elolvasni
ezekhez irodalmi tudás ugyahogy azért kellett volna, érvelni meg mindenki tud, meg szépen fogalmazni (vagy legalábbis a legtöbben) -
Elvileg délután fentlesz az fn.hu -n -
szenes #24967 Én nehezebbre számítottam, a szövegértés megoldását honnan lehet megtudni? -
Sztem azért, mert érvelést sokkal könnyebb írni mint mondjuk verselemzést, mivel a verseket marha sok féleképpen lehet értelmezni, és nembiztos hogy te úgy értelmezed, ahogy a javítókulcsban is van. -
én azért, mert ott csak 3 sor szöveg volt, egy novellát lusta voltam elolvasni -
gregtom6 #24964 Üdv. Miért van az, hogy mindenki az érvelést választotta? A mi osztályunkban(ill. abban a teremben ahol voltam) csak én írtam értelmezést. Midenki érvelést, meg 1 ember összehasonlítást. Az első résszel készen se lettem, 2 feladat hiányzik, meg egy 3.-at lehet félreértettem. -
Énis, attól függetlenül az 1. résznél csikart rendesen a hasam :D -
én reggel szartam, valaki itt tanácsolta még régebben -
én 1. résszel is megvoltam 45 perc alatt, amit nemt udtam azt betippeltem
háérmas tuti megvan, majd meglátjuk:) -
Bristowboy #24960 Hát még, jó hogy csak csurgatni kellett.
-
Igaz, csak már majd' behugyoztam, úgyhogy befejezés előtt 5 perccel kimentem :D -
mi az, hogy csak hármat írtál?
omg, többet ne forduljon elő:D
mindenhova kell írni valamit, nem vesztesz vele semmit, ha nem jó, ha meg véletlen eltalálod, +1 pont -
Tényleg nem volt vmi nagy szám. A szövegértésben volt 1-2 dolog amit nem tudtam, pl az utolsó feladat amikor asszem 6 vagy 7 idézetet kellett kimásolni, ott ha jól emlékszem csak 3at írtam, de a 2. része nagyon könnyű volt (legalábbis az érvelés, többit el se olvastam). -
Yepp #24956 detto :)
ez sokkal könnyebb volt mint amire számitottam :D
rem matek sem lesz nehezebb holnap -
Bristowboy #24955 Hát az már lehet. De még ma? -
hát ez az érvelés viccesen könnyű volt, 60 perc alatt megírtam aztán jöttem is el:) -
Szerintem próbaérettségit fog írni, csak ugyanazt, amit ma írtak a végzősök. :S -
Bristowboy #24952 Ismereteim szerint, minden magyar érettségi május 4-én, pontban 8-kor kezdődött. Kivétel nincs... -
Na és hogy sikerült? :) -
Nah én megírtam a magyart.
-
magyar erettsegi -
a matula pont hun máig fenn vannak a legújabb matek tételek, szedjétek le őket
-
ok köszi. Akkoir marAD AZ ISMERŐSÖM. lESZ RÁ FÉL ÓRÁM, H FELKÉSZÜLJEK:d -
Nem. hivatalosan másnap adják ki. -
Sok sikert azoknak, akik most írják! :) -
szval akkor nem?:D -
lol -
sziasztok!
Ilyenkor még nem lehet tudni a tételeket ugye? Régen bemondták a rádióban... lehet h tévedek. Kéne a segítség mert én is megírom ma még.:S
-
no nagy kalappal mindenkinek -
XD -
lol mik ezek a buzi képek ? -
mate317 #24938 Hajrá.
Lehet izgulni, mert ezen múlik a bejutás. Ami meg nem számít bele a felvételibe arra felesleges tanulni. -
hajra^^ -
Szorítok mindenkinek!
Pedig én még nem éretséguek még :D
HAJRÁ -
Bristowboy #24935 Egy kalappal! -
na sok szerencsét még1x -
sok szerencsét az elkövetkezendő napokban:D tavaly én is átéltem nem lesz gáz sőt...vicc volt az egész most inkább érettségiznék vagy 5x egymás után mint vizsgaidőszak:\ -
karajjj #24932 na sok szerencsét pupákok!