29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• matyi0323
    Földrajz 2 éves anyagból van, nem? ( mi multkor próbáltunk egyet, eléggé (kurva) nehéz volt:D:D
  • Hegi90
    matek fail után már nekem sincs törit tanulni... egybkt azt mondják, hogy a még a magyarnál is egyszerűbb lesz. remélem igazuk van :)
  • Grove4
    *azok
  • Grove4
    Nyugtassatok meg,hogy ti sem készültök annyira a törire,én próbálom majd IQ-ból megoldani,mert most marhára nincs kedvem tanulni.Föci kinek lesz a válaszott tantárgya?(Arra viszont kénytelen leszek tanulni ,mert az,ahogy elnézem igen ütősek szoktak lenni.)
  • Hegi90
    sorstárs
  • Grove4
    Ez a kurva matek,örültem volna,ha az 5-ös megvan,de sztem csak 4-es lesz belőle:S
  • jajnemárr
    no mindegy én tudom h az egyetem össze se hasonlítható egy gagyi érettségivel,de most itt a százalékok számítanak h egyáltalán felvesznek e és az is h hova vesznek fel/ha azt akarod persze h legyen munkád.../
    a másik h a matek nagyon nagy része múlik a figyelmen meg a memórián,nem kell hozzá MINDIG agy.
    ja és sztem ne szarjatok bele az érettségibe,indenkinek egy vödör ...t holnapra!;-)
  • wordsworth
    Szerintem meg szarni kell a matek érettségire, ja meg a történelemre is, kalap szart nem érnek, itt szerintem nem a tudást mérik, hanem felkészítenek egy keményebb ZH-ra a fősulira, meg egyetemre. Aki meg be akar jutni felsőoktatásba az úgy is bejut, valami nevenincs helyre, szóval felesleges ez az egész...
  • matyi0323
    szerintem az emberek 95%nak meglesz az érettségit.. nem kell nagy logika hozzá.. minél több érettségi-->annál több továbbtanulás-->annál több tandíjfizetés--> annál több pénz az államnak... egyszerű a képlet:D:D
  • N1ggA
    a közép matek szerintem szövegértés, kompetencia, nem pedig gondolkodás és tudás. oda van írva, hogy mértani középpel számolj. az hogy valaki humános, az nem kifogás arra, hogy számtanit számol. ja és ha épp nem jut eszébe mi az a mértani közép, akkor kinyitja a függvénytáblát, és megnézi benne
  • jajnemárr
    az egész rendszer totálisan szar, mert régen az érettségi ért valamit,de most már a legalapabb elvárás mindenhol,szal a szintje is csökken
    igen,a nyelvi érettségi már megvan:D
  • jajnemárr
    úristen tényleg?? :D
  • matyi0323
    én nem néztem le senkit, csak mondtam. Gondolom ő nyelvitagozaton vagy xy tagozaton van, akkor a nyelvi érettségi lesz ilyen egyszerű számára.. én ezt Mo.-ra értettem, hogy szinte már nem nevezhető érettséginek..^^
  • Guilty01
    egyetértek!
  • jajnemárr
    ja és ez neked ment
  • jajnemárr
    semmi baj
    hidd el,hogy sokan el tudják cseszni a legegyszerűbb feladatokat is,pl. akár a koordinátageometriásat amibe csak be kellett helyettesíteni vagy mondjuk mértani közép helyett számtanit számolnak.persze én értem h az emeltesek meg a matekfakosok(akik ezt seggelik 4évig)azoknak ez egy fos de komolyan vannak olyanok akik ebből nem tudnak 3masnál jobbat írni...nekem igenis gondot okozott a B részben 2 feladat is mondjuk én kurvára nem vagyok matekfakos és 3 évig idegen nyelven tanultam a matekot mellesleg,amit nem neveznék előnynek.
    tessék toleránsabbnak lenni,és felfogni hogy pár embernek mondjuk te vagy szánalmas mert nem tudod a törit vagy fingod sincs ki volt Freud
  • 4kos
    Hol lehetne a magyar történelemből összefoglalást olvasni?
  • matyi0323
    10 pontod ha van,már mehetsz szóbelire..:D annyit csak sikerál még egy japán beállítottságunak is..^^
  • 5c0rp330n
    már bocs, de úgy tudom, hogy a bukáshoz <20%-ot kell teljesíteni, és még utána is lehet mennie javítani szóbelin. egy humánosnak pedig nyilván nem lényeges a jó jegy belőle, csak hogy átmenjen. akkor pedig az ilyen szánalmas feladatokból, amik a mostani 90%-át adták, 20% bőven elég lett volna..
  • matyi0323
    pl: a 3,4,5,8,9,11,15-s feladatokat már 9. osztályba tanultuk, de volt olyan amit már általános suliban, habár gondolom az emelt nehezebb volt azt nem néztem, de ez szerintem eléggé könnyed feladat volt, nem nevezhető érettséginek..max évvégi tz. :D
  • jajnemárr
    helyes helyes. ezt nem fogják fel.egyszerűen hihetetlen...persze h az első rész lószar volt de ez azért van h a totál humán beállítottságúak ne bukjanak meg.nem tudom mit nem lehet ezen megérteni...
  • N1ggA
    a közép matek tényleg nevetséges, de sajnos a matek oktatás is a legtöbb helyen. az emelt se volt olyan nehéz, hogy megérje ezért 12 évet szenvedni. egy nehezebb témazáró szintje volt. a közép meg tényleg nagyon egyszerű volt, nem tagadhatjátok le
  • Guilty01
    Azért nem volt ez annyira egyszerű, voltak gondolkodtató feladatok. Otthon ülve a gép előtt minden könnyűnek tűnik, meg elméletben nem nehéz megoldani. De hidd el te is sok apróságon elcsúszhattál volna.
  • HTS s3rg1nh00
    köszönjük szépen má,érCSétek meg,nem csak matekfaktos meg reál beállítottságúak léteznek a világon,nektek találták ki az emelt szintet baszki.elég a szájtépésből,hogy ilyen meg olyan szarok vagyunk,meg ilyen gyenge feladatokat kapunk...STFU!
  • matyi0323
    szerintem a közép szintű matek igen gyenge volt, kb a magyarral vetélkedik:D az első 12 feladatig "még pislantani se kellett ", nevettséges: írd fel a 24,80 legkisebb közös többszörösét..:D:D 7. osztályos tananyag:D:D jó mondjuk az utolsó 6 feladathoz kellett egy kis tudás.. de 10-es létemre megcsináltam 87%-ra. ( matektagozatos vagyok, na de akkor is )
  • jajnemárr
    téged egy 36 éves impotens szemüveges pehelybajuszos idiótának képzellek aki vissza-vissza néz és büszkén veri a mellét ha könnyűnek talál egy középszintű feladatsort abból az egy tantárgyból amiből jó

az eleje tényleg könny, a 15. UTÁN viszont már kellett gondolkodni(igazán röstellem, de én nem átallottam pontot veszteni a 20 oldalú sokszögnél...mekkora egy szánalmas szar vagyok igazad van)és ha belegondolsz ez KÖZÉPszintű azoknak is készül akik kifejezetten szarok matekból.nem tehetnek róla h szarok, és nem tudnak alapszinten menni mivel az nem létezik.engem nem zavart h elég könnyű volt az eleje ,inkább az a vicces h a tavalyi ennél még könnyebb volt.
  • gerrob
    "gratulálok, nézd meg a végét mondjuk te nagyszájú..."

Igen, a végéhez már akadémikusnak kell lenned, de egy Fields medál sem árt.
  • 5c0rp330n
    az is ugyanolyan szánalmas. vagy talán ott az volt a nehezítés, hogy tudni kellett, hogy mi az a tangens? a vicc h talán mégcsak azt sem kellett, gondolom bennevan négyjegyűbe is már :)
  • gotchaaa
    Pedig igaza van.
  • jajnemárr
    sztem csak az elejét láttad a 15 ös feladatig
    gratulálok, nézd meg a végét mondjuk te nagyszájú...
  • jajnemárr
    a matek 60 százaléktól 4es?

nem tudtok valami olyan internetes oldalt ahol át lehetne pöngetni így estefelé a törit??előnyös lenne...
  • 5c0rp330n
    úristen, ránéztem a matekra, ez valami botrányosan szánalmas. kb két szám összeszorzásánál nem volt benne nehezebb
    már a tavalyi is brutálisan primitív volt, de ez még arra is rátett egy lapáttal. ha ez így megy tovább, 5 év múlva aki a szorzótáblát tudja, 100%-ra teljesíti ezt a szart..
  • nagyi87
    aha, teljesen jol:)
  • kas123
    ha jól értelmezem, te azt várod el tőlük h kaparjanak össze neked 5 pontot, hogy meglegyen a 3mas?:D
  • passatgt
    akkor 4, mindegy

lehetett volna valamelyik 17 pontos, mert ahogy nézem végén 0 pontom lett:D
  • nagyi87
    ha jol tudom akk ez a 12es volt, és 4 pontot ért:)
  • nagyi87
    hi! 35pontot számoltam össze magamnak:) és arra összehozzák a 40et? mert az ugye 3as:D
    van rá esély?:D
    köszi
  • Borgi
    tényleg, holnapi nap, gyalázatos lesz ;*-C
  • jajnemárr
    :D igen annak én is megörültem
  • Borgi
    nekem is ezek jöttek ki, ez megnyugtató :)