29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Kicsit kihalt a topik :) -
sok sikert a törihez, az a legkönnyebb :D -
tudom...mire gondolsz omega 3-as van nekem is egy dobozban csak szagolj bele a flakonba es megerted mirol beszelek olyan az illata mint a hallisztnek -
2balin2 #25328 persze, hogy rájövök, de csak ezért biztos nem fogok felesleges post-okat csinálni. van az érettségizőknek elég baja... pl nekem a töri: elég a 2-es de hogy nézne már ki... na jóéjt sok szerencsét :) -
Hugh Hefner #25327 pont leszarom ha nagyképűnek hangzom ha igazam van. ennyi. majd rájössz
de igazad van, mindig azt az akadályt kell venni, ami előtted áll, ha nem félsz az érettségitől akkor csúnya a vége -
Holnap töri érettségi :) tavaly könnyű volt :D nekem 4-es lett :D -
2balin2 #25325 mindezt számunkra, negyedikeseknek a legfontosabb vizsgánk. persze, egyetemen majd jókat röhögünk rajta, de most csak nagyképűnek látszol ahogy oltogatsz.
"Kicsi az isten állatkertje..." -
Ez valamilyen szinten igaz, de azért ott sem mindig viszik tulzásba, BME-n voltam egy évet, nem vagyok rossz matekból, és azért aki erős 4es az is birhatja, (más dolog, hogy az emberek meg az oktatás a BME-n..) IBSen is van matek, pont annyi ami még érdekes és hasznos nagyon is :) -
Hugh Hefner #25323 a logika jó, csak hibás. nem véletlenül csak a matekhoz hoztam fel ezt. a matek mindennek az alapja, aki nem bölcsésznek megy, annak kelleni fog. szabee, ha majd bejutsz a felsőoktatásba, és visszatekintesz, hogy mi a követelmény egy egyetemen, és mit követelnek az érettségin rájössz, hogy gyakorlatilag annyit kérnek, hogy aki futóversenyen indul legyen lába. -
sz4bee #25322 Ezek szerint ha valakinek nem 100%os a tesi érettségi akkor az egy mozgássérült fogyatékos... -
sz4bee #25321 Ez egy kicsit durva beszolás volt.Ha átgondolod te is belátod. -
Ebben csak az az érdekes, ha valaki orvosnak készül és biosz meg kémia kell neki, és neked lövésed sincs a bioszrol, akkor te vagy a butaszar, meg érettségit sem kellene kapnod? Vagy hogyisvanez? -
sz4bee #25319 Ezzel nem értek egyet.Ha 70% akkor is teljesen hülye a matekhoz?Ezek szerint elég kevés az olyan ember aki ért valamennyit a matekhoz...Még matek tagozaton se sikerült mindenkinek 100%ra. -
2balin2 #25318 jó, nem mindenki "buta szar", csak ugy van vele, mint én a magyarral... elég a 2-es:P
bár a magyar is nevetségesen könnyű volt, matekban a választós már elgondolkodtató... el is csusztam 3 helyen. 90-95% megvan, tárt karok a BME-re:D
törihez meg... pff:D inkább ne -
Hugh Hefner #25317 hát vagy teljesen hülye a matekhoz (annak szimplán nem adnék érettségit, nem kötelező az), vagy buta szar, semmi olyan nem volt benne, ami egyáltalán el kellett hogy indítsa a fogaskerekeket, teljesen alapvető összefüggésekre kérdeztek rá, ami idiótabiztosan van leírva a függvénytáblázatban -
sz4bee #25316 Buta szar aki nem írta meg hibátlanra?
-
Hugh Hefner #25315 azért annyira nem volt egyszerű. mármint persze, nevetséges így egyetemről nézve, de ha ahhoz viszonyítom, hogy tavaly cigányokat tanítottunk állami pénzen lopott narancsot számolni, meg a buta szar matek 2-eses idiótáknak is akartunk érettségit adni, itt legalább belekérdeztek mindenfélébe. még ha alapszinten is, de legalább belekérdeztek. szerintem ez nehezebb volt mint a tavalyi, a tavalyit tényleg wc-n szarás közben meg lehetett írna 15 perc alatt hibátlanra (aki nem tette az egy buta szar, ez tény).
nyílván nem lett vészes, de egy középszintűnek legalább már elmegy -
most még annyi sem lesz. mi évfolyamunkban (~150 ember) egy bukásról sem tudok, jópár évfolyammal feljebb vagy lejjebb sem tudok róla, h lett volna. -
gerrob #25313 Még a régi rendszerben egy átlagos évben kb. 1% bukott meg az érettségin. -
Csisszancs #25312 Azért ez nem ilyen egyszerű.. Inkább annál nagyobb pénz az énekméhész szakoknak az államTÓL. Aki fizet, az sem az államnak, hanem a felsőoktatási intézménynek fizet. Aki fizet, az pedig 21%-os érettségivel is bejut akárhova (kérdés, hogy meddig marad bent). Az államnak senki sem fizet az oktatásért. Majd, ha végzel és dolgozni kezdesz, majd akkor sokszorosan visszaadózod. (Vagy, ha használhatatlan diplomával autópályát festesz, akkor az egyetemi 4-5-6 év pénzkidobás volt)
Félre ne érts, egyáltalán nem támadni akartam, csak a tisztánlátás végett..
Amúgy kiszámoltam és a matekom úgy tűnik 93% lett.
(Bant neki!) :D
-
om.hu-ra rakják fel szerintem először. -
Abruzzi #25310 Hát gyerekek én újra összeszámoltam a matek pontjaim az fn-es megoldás szerint és legjobb esetben 85 pontom van...remélem nem veszik el az az 5 pont a javítókulcsos megoldások miatt vagy valami mer kell a 80 % :S
Holnap hol lesz fent először a matek megoldókulcs? Töri után első dolgom lesz megnézni.. -
Ok,de akkor sem lehet:D -
inni???:O amit én szedek az egy ilyen sárga bogyó és mintha valami zselé lenne benne, lenyeled és annyi. semmi íze meg utóhatása nincs -
mivel az a rész topográfia :D -
Büdösek az omega 3-as bogyók vazze vagyis meg szedtem addig nem is gondoltam rá de miután a tesóm emlegette hogy-hogy birom meginni azt a büdöst egy kicsit megundorottam tőle... -
bilobil kapszula + omega3 bogyó.. nekem szokott hatni, habár így, hogy máról holnapra nem, de ha szeded 6-8 napot már észre lehet venni -
memoactiv? -
csoki-szőlőcukor-glükóztabletta(vamisárgabogyó)meg van valami bilobik amit a tv reklámoz,hatásos!!! -
tudtok vmi. okosaggot koncentracio novelesre? -
Viszont az írásbeli első részében nem lehet használni a térképet:S.De azért kösz a tanácsokat. -
Aham, én jövőre a tesit is le akarom rakni mellé..Mindenki röhög rajta, nem értem miért.. abban is ugyan úgy meg lehet bukni.. elméletben is, gyakorlatban meg annál inkább^^ -
Hymtozis #25299 Föci szerintem könnyű (vlt tavaly), semmit nem tanultam rá. Azért mentem el megcsinálni (tavaly, előrehozottként), mert több barátom is ment... És ha a szóbelin tudom, h mi az amit kihúztam, és nem tart 10 percig, h a tanár rávezessen, akk megvan a 4-esnyi százalék, így viszont 2, 3 pont kellett vna, h 4-es százaléknyi legyen... -
A földrajz elég könnyű. Én tavaly előrehoztam, pont az egyik legnehezebb volt akkor. Valami 2-3 napot készültem rá és szóbelivel együtt 90% lett, szóval nem megoldhatatlan. Az atlasz aranyat ér, 9.-es könyvet tanuld meg jól, a 10.es gazdaság annyira nem fontos, azt alapműveltségből is tudja az ember szinte.
Bár tény és való, hogy a legjobb földrajztanár tanított gimiben (meg 3.ban fakton), így könnyű volt megszeretni és jól is tanított. -
Magára az érettségire értettem, nem a tantárgyakra :) Azokra szükség van. És azért a nevenincs fősulikon és egyetemeken is elég sokan vannak, szóval arra is van igény :) Akkor hol az igazság? :D -
németet én hagyom, nekem angol 4-5 elég lesz, töri4..dehát van még 2 évem:D harmadikba-negyedikbe tanulok és remélem menni fog...eddig semmit nem tanultam^^ mondjuk látszik a jegyeken..:D:S -
Bocs,ez(#25294) neked ment volna. -
Ja-ja,én is nézegettem,ott a 3-as a cél.Összességében,nekem egy ilyen jó lenne:magyar:5(százalékot most nem írok),matek(mostmár):4,Német:5,Töri:5,Földrajz:3.vaaaaaaaagy 4 -
Ha a "kalap szart sem érnek" kifejezést a nehézségére érted akkor hogy készítenének fel a nehéz egyetemi évekre?? Ha meg magukat a tantárgyakat akartad degradálni, akkor azért megjegyzem, hogy a matematikai problémamegoldó késségnek az élet számos területén hasznát tudod venni.
Továbbá aki be akar jutni a felsőoktatásba, az nem magáért, a felsőoktatás tényéért teszi, hanem azért, hogy utána el tudjon helyezkedni, és valamilyen témában széleskörű ismeretre tegyen szert. Az egyetem nem alibi, mi nem nevenincs helyre akarunk bejutni... -
Hajrááááá,legyen,de még mindig azon jár az agyam,hogy 4 napig folyamatosan fogom tanulni a föcit,mindegy,ha vége felbontjuk apámmal a 18 éves barackpálinkát egész barackkal.