10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Breki33
    Drawing Fouls

We have used special moves with only mixed success in Fifa 2004, but we have found that they have a useful application in drawing fouls. There isn't a "take dive" button in Fifa, but you can manipulate the refs a bit with your special move button. You will often draw the foul 10-20 yards outside of the penalty box, putting you in a solid position for a set play on the net.

In this example, #20 is moving at good pace down the field, but his defender is closing on him quickly.

We use our special move button and right analog stick to pull the ball back. This baits the defender who gets just a bit too aggressive.

The defender goes for an out of control slide tackle, taking down our man and committing the foul. We know have the opportunity to pull a set play out and attack the goal. You won't always get the foul called. At times you will simply be dispossessed, but the odds are pretty good that you'll get a free kick. Not a strategy that you want to use on your own side of the pitch, but in a tight game, it might give you the break you need to put one in the net.
  • Breki33
    viszont van szép mezük P

• Breki33
    nem láttam, bár délamerikai oldalakon előferdülhet

• Rudee
    Nincs.
  • pilfer
    Barca soundpatch nincs vhol?
  • Breki33
    Borussia Soundpatch

download
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Egy fifa oldalon olvastam:

Miklós Fehér dies while playing.
    :: Posted by Michael on Monday, 26 January 2004
    Benfica striker Miklós Fehér suffered a heart attack and died during a Portuguese SuperLiga clash at Vitória Guimarães on Sunday.

The 24-year-old Hungarian international - who was capped 18 times - collapsed shortly after being yellow carded in stoppage time. He leaned forward with his hands on his thighs before suddenly falling backward.

Feher - a second half substitute - was stretchered off the pitch and the game was halted for 15 minutes as team doctors attempted to resuscitate him.

"We tried to do everything we could to save him", Dr. Fausto Fernandes said.

Fehér was taken to a hospital in Guimarães by ambulance, where he died later.

UEFA announced on its official website that Fehér died of cardiac arrest. An autopsy was planned for Monday.

"We are all in deep shock and would first like to address his family sending our condolences. All the Benfica board and supporters are mourning our athlete, Miklós Fehér," Benfica's head of communications Antonio Cunha Vaz said.

At last year's Confederations Cup finals, Cameroon midfielder Marc Vivien Foé collpased and died after suffering a heart attack on the field.

Centrespot and the soccer world give their prayers to Fehér's family, friends and team mates.

Miklós Fehér
    20/07/79 - 25/01/04
    R.I.P.
  • Breki33
    oké, de hogy
    ezt kérdem
  • Breki33
    oh yes
    megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

működik a brazil kommentár
    és tökjó
    onnan szedjétek amit kilinkelte ! ! !

Kezdek büszke lenni magamra P
  • Rudee
    Messziről is ki lehet lőni a sarkokat :)
  • Breki33
    jó közelröl ok de 30 ról

bár most rúgtam egyet a hosszúba P
  • Rudee
    Én a C-t nem használom.
    Mikor kapu felé viszed lődd ki vmelyik sarkot, kapus nem sokat tud tenni.
  • Breki33
    kapáson a c-st érted?

igazából arra gondoltam mikor kapu felé vezetem és zutty
  • Rudee
    Kapásból kell ellőni csak nem túl erősen mer akkor kapu tetejére esik.
  • Breki33
    Hát megnézem a másikat hátha az jó lesz, sztem lehet nem jó teljesen.

Ja tényleg akartam kérdezni tőled, mivel most bill-el vagyok kénytelen játszani, hogy lehet 30 méterről nagy gólokat lőni?

Gamepaddal valahogy ment így meg csak nézem, hogy valaki tök távolról bevarja a-la 2003.

Olyasmire rájöttem, hogy ha lövés után a vissza nyilat nyomom hatalmas bombák lesznek.
    Löttem is egy akkora gólt de aztán elkezdtem kapufákat löni. Szval érdekelne te hogy lősz.
  • Rudee
    Nekem is ilyen volt, de mielőtt azt elindítottam volna, volt egy register rész (1.51es verzió).
  • Breki33
    Én nem találtam olyat ahova be kéne írni így leszedtem egy crack-et (egy exe egy reg van benne)
  • Rudee
    Van egy register menüpont, oda kell beírni.
  • Rudee
    Javított igen.
    A portugálnak nem állt be a pofája
    A FIFA Uruguay és a FIFA Brasil már rég óta nem megy.
  • Breki33
    a socceracces-ost?

teis javítottad vagy máshonnan szedted?
    És melyik magyarázott végig?

elvileg a fifaurugvay és fifabrazil közreműködött de ezek nem jönnek nekem be, most ami cimet kilinkeltem onnan szedem
  • pilfer
    leszedtem, de csak trial. Találtam hozzá serial-t, de nem tudod vele mit kezdeni. Látom neked már regisztrálva van. Mit csináljak a serial-ral? (Így csak 3Mb-ot "néz")
  • Rudee
    Mi nem jó benne?
  • ricsi1
    nekem nem jó!
  • ricsi1
    hell
  • Rudee
    Meccs közbe kb 4x szólalt meg, fölraktam egy másikat hogy csak képzelődök vagy télleg ilyen szar, de az meg végig magyarázott. Vmi nem stimmel vele.
  • Breki33
    Hm mit találtam itt

klikk
  • Breki33
    hát én a depo-n néztem
    igaz ott nem irnak kiosztást
    de úgy gondoltam ez egyértelmű
  • Breki33
    nem ez egy jó kérdés :-)

beirod a keresőbe, hogy Advanced Zip Repair

Így job gombal kattintva láthatod a honlap címét is.
  • gyraph
    E-Connect...
  • Breki33
    izé socceracces na
    még korán van

viszont neked is keveset dumál?

amikor beszél tök jó de azt hittem mivel ez a legnagyobb be nem áll a szája
  • pilfer
    Lehet, h hülye kérdés, de hogy javíthatom ki a zip-et?
    A Manchester szurkolóhangokkal - ami a fh-n van - ugyanezt kell tenni? (Nálam az is hibát írt ki.)
  • Rudee
    Socceraccessen is föntvan. Klikk
  • Breki33
    Már volt róla szó
    de akkor újra.
    A soccergamesról ahonnan gondolom te a spanyolt csak a filefronton a browseban látható csak.

És a zip-et leszedés után ki kell javítani !!!
  • pilfer
    Breki! Honnan szedted le a jó Brasil kommentárt?
    Bár nekem tetszik a spanyol is :)
  • Breki33