10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#7019 köszi :-)
Gamepad ügyben van valami infód? -
Rudee #7018 Az EA Movie izé nem jön le. -
#7017 bocsi megkaptam csak most a hangokat csinálom
asszem ha meghallod a végeredményt megbocsátod majd
elküldtem emailban egy kis részt
tudod napi három tételt tanulok
-
Rudee #7016 Gamecopyworld-ön van kereső, talán azt kellett volna használni.
Klikk -
#7015 hát éskimondta PPPPPPP
látodlátod van szegeden logitech
amúgy ne várd, hogy gamepaddal egyből milyen jó lesz
én amatőrön kezdtem -
#7014 gyerekek kezdek büszke lenni magamra
klikk ide
Game Audio Player 1.32 (Final version) letölt és máris halgathatod a játékban lévő Asf-eket.
Gondolom aki szintén eredeti hangokat rak be sejti miért nagyon jó P
Ja ezis érdekes lehet
EA Movie Viewer 310K
Videoplayer for EA movies and soundtracks(see readme).
Viszont nem tudom hozzárendelni a filéhez, ha ez valakinek sikerül az érdekelne
-
Gbr #7013 Breki, lécci adjál egy linket a crackhez mer egy hete keresek gamecopyworld-ön, de nem találok?
Kösz
-
#7012 levelet megkaptad? lehet nem küldte el:( -
#7011 Ok, majd megkérdezem. Ha jól tudom, most is csak 5-öt kaptak ebből a típusból, tehát óriási mázlim volt. De dual action azóta sincs, lehet rájöttek hogy szar az egész, és már nem is fognak dual actiont gyártani :)) -
#7010 nalátod megmondtam, hogy a Fefo jó cég
de cserébe megkérdezhetnéd tölük, hogy leghet-e más Fefo boltokban is kapni és, hogy miez a pangás.
Tudod miis szeretnénk.
A Fifa-t meg úgy érdemes játszani ahogy mi játszunk mezekkel gyeppel 2GA-s reklámtáblákkal, bevonuló himnusszal közönséghangokkal labdával, gameplayal stb.
Azt hiszem ha az alappal kéne ezután játszanom broaf.
Elég megnézni pl a hálót -
#7009 Hát el se hiszem, happy vagyok ezerrel! Ha minden igaz, holnap ilyenkor már egy Cordless Rumblepad lesz a kezembeeeeeeen :))))))) Fefo ruleeeeez! És mindezt csak 13.900 HUF-ért. Asszem ennek örömére újra fölrakom a Fifát :))) Biztos nagyobb lesz a játékélmény, mint bill-el... -
#7008 hát morajlást
de mostmár nem énekelnek és intro sincs
kezdem nem érteni -
#7007 Mit értesz zúgolódás alatt?
-
#7006 namost az eleje tök jó végigdalol mindent de aztán csak zúgolodik -
#7005 mél ment a replay-el.. -
#7004 Igen a 0-ásra, kivéve amit az 1, 2, 7, 9, vagy 12-re rakok. -
#7003 -
#7002 diegocam biztos tudná
de te akkor mindent a 0-ásra rax? -
#7001 Nem tom azok mire jók, de ahogy láttam, mások sem tudják. -
7000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#6999 Amúgy úgy értettem, hogy nemhiszem hogy nagyon nehéz lenne ezeket a dolgokat jól megírni, amikre a srác patchet keresett. -
#6998 jah csak azokat nem értek akik unják és én vagyok a hülye, hogy jobbat akarok
(lásd gameplay sztori, labda sztori, mez sztori.......)
De engem például már kimondottan zavar a szürke szögzetzászló, az EA labdáról nemis beszélve. -
#6997 hát a 3,4,5,6, 8 chant
dejó hogy pont a számítógépes adattárolást tanulom P -
Rudee #6996 Elég sokmindent rosszul írtak meg benne -
#6995 Milyen többitől? Kezdem nem érteni -
#6994 a simán váltogat miben különbözik a többi váltogattól? P -
#6993 A 0-ás az, amit simán váltogat a meccs közben. -
#6992 előre szólok, hogy a 7000-ik hozzászólás az enyém P -
#6991 ja nekem volt :-)
aztnemértem miből különbözik a 0-ás a többitől
ugyebár akkor az egyes és a 12-es világos a 7-es állítólag a hosszabítás. -
#6990 Ezt a beillesztett szöveget elolvastam, de sajna semmi új info nincs benne. -
#6989 http://www.fifamania.it/
Top 10 Replay di Gennaio ! 0 commenti
[by Rimo - Generali - 01/02/2004 - 19:31:10]
Davvero poco da dire visto che ve l'ho ultra-anticipata durante tutto il mese... Finalmente e' online la TOP 10 dei Replay riassuntiva del mese di Gennaio ! Le migliori 10 Azioni scelte tra centinaia che ce ne arrivano alla casella e-mail [email protected] ! Paolo Scarpitto ha decretato il vincitore ( che invitiamo a contattarci all'indirizzo [email protected] per l'invio del premio ) quindi vi rimando tutti al download del file per godervi queste azioni di vero calcio spettacolo !!
-
#6988 -
#6987 nah találtam egykét dolgot itt
Was ist nun was und woher kommen diese Zahlen? Der Eintrag in der Datei "Chants.txt" besteht aus folgenden Faktoren:
1 1 0 Arsena01
Team-ID Verein Sound-Art Sound-Name
Was sagen die Zahlen aus? Die erste Zahl stellt die Team-ID dar (bei Arsenal die 1), eine Identifikationsnummer für das jeweilige Team, zu finden in der Datei "Team-ID-Liste" (Sektion Tools). Wenn ihr also z.B. Werder Bremen editieren wollt, schaut in die ID-Liste welche ID-Nummer Werder Bremen hat. Sucht dann in der Datei "Chants.txt" nach der Nummer und ihr werdet Werder Bremen finden.
Was bedeutet "Verein"? Diese Angabe , 1 oder 0, gibt an ob der Sound ein vereinsspezifischer Sound ist, da ihr ja einen Fangesang erstellt sollte hier eine 1 stehen.
Was bedeutet Sound-Art? Die Sound-Art gibt an ob es sich um eine Einlaufmusik, Fangesang oder Tormusik handelt.Hier solltet ihr folgenden Wert eintragen:
1 für Einlaufmusik
12 für Tormusik
0 für Fangesänge
Weitere Möglichkeiten entnehmt der "readme.txt" des "Chant-Converters" von Peppi78.
Letztendlich folgt der Sound-Name, er sollte aus acht Buchstaben bzw. Ziffern bestehen. Benennt also Euren Sound dementsprechend korrekt.
Nun fügt ihr also einfach bei Eurem Verein einen Eintrag hinzu, der genauso aufgebaut sein muss wie die Einträge in der Liste, es sollten nur Leerzeichen zu Trennung verwendet werden, keine Kommas,Punkte,etc. Gebt die zugehörigen Nummern ein, und benennt Euren Sound genauso wie den Soundnamen in der Datei.
Ein kleines Beispiel: Der Verein heißt ADorf, dann tragt als Soundnamen "ADorf001" ein (acht Zeichen) und bennent die konvertierte Sounddatei ebenfalls "ADorf001".
Letzter und abschließender Schritt:
Nun muss der von euch erstellte und konvertierte Sound ebenfalls in den Ordner "Chants" kopiert werden, ist dies erledigt, so führt ihr die Datei "chantimp.bat" im Ordner "Chants" aus. Wenn alle von euch eingetragenen Sounds im Ordner vorhanden sind wird dies ohne eine Fehlermeldung verlaufen. Fehlen Eure Sounds wird der Import nicht erfolgreich sein und die Sounds werden in Fifa nicht gespielt.
Verlief der Import erfolgreich und keine Fehlermeldungen traten auf? Dann ist es vollbracht und Eure ersten Fangesänge sind in Fifa2004 eingebaut, viel Spass beim Spielen!!
MOst kéne diegocam :-) -
#6986 hallottam hírét a lasztinak meg a gyepnek, grat :)
a vizsgaidőszakot kicsit komolyabban vettem,így hála sikerült minden! ezért nem nagyon irogattam ide,mos meg kezdődik egy kétszer olyan nehéz félév:(( de a sulról itt egy szót se többet:)
nemsoká megy a gól az axelerós címre ha megfelel(lehet kettő megy,mert nem tudom pontosan,hogy melyik az)
milyen gól top 10? hol lehet megnézni? fh-n? :) hogy kell nevezni? ..
-
#6985 mi nem tetszett rajta? P
Igaz én nem raktam fel mert jobb mezeim vannak a játékban. -
#6984 de akkor miért van mindig azonos nemzet meg pl, hogy most mindig Angolokat kapok?
Lehet rosszul írták meg. Vhogy nem hiszem hogy ilyet nem tudnak rendesen megcsinálni. -
#6983 küldhetsz bár nekem is várakozási sorban vannak a góljaim de a tied soron kívül megcsinálom P
Amúgy sajnálhatod mert megint kijött a top 10 gól és van benne pl csukafejes is.
Tényleg olvastad amit írtam a gólomról amit nem tudtam elmenteni? Azóta se rúgtam olyat ezek meg nem árulják el, hogy kell P Mondjuk van amire rájöttem így most 40 méterről rugdosom a kapufáról a port.
Amúgy most chantezunk olyan Milan szurkolói hangom van, hogy a közönség válaszolgat az előénekesnek (tökjól viszhangosítva). Ezenkívül ha minden igaz góloknál "rendes" közönséghangok lesznek. Egyes csapatoknál van olyan ís, hogy műsorközlő elmondja a közönségcsapatot a tömeg meg skandálja (de ugyebár ennek határai vannak).
Amúgy hol jártál báránykám? P
Ja Gmoprp labdája és gyepe világhírű lett PP
Asszem tegnap néztem töksok csillagos. -
Rudee #6982 Arsenal mezek meg zászlók tuti vannak. -
Rudee #6981 Szerintem nem, mer az adatbázisból véletlenszerűen választja ki a többi BL résztvevőt, gondolom vmi random script lehet. -
#6980 nem az adatbázisban tárolja?