10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#7099 ja most jó a Juve azért kell majd? -
#7098 hát az biztos hogy OTB kiugratás balra
jobbra gyors futás és duálon ott volt a c
de talán jó felül
ha gondolod ha kész vagyok átnyomhatom a config.dat-ot -
Gbr #7097 Azt szertném kérdezni,hogy az alap dolgok berakása le van írva valahova? pl:mez,reklámtábla,labda...
Látom már, ti előrébb jártok a buherálásban. -
#7096 Hogy melyik gomb mit csináljon az még nekem is kérdéses. De jó lenne minél előbb kitalálnom, hogy elkezdhessem megszokni... -
#7095 fenébe nem engedi átrakni
hát nem egyszerű eset P -
#7094 valószinű, ha visszakamon a duallal fogok játszani de itt meg az analogok tunnek strapabíróbbnak -
#7093 hát az könyebb és egyszerűbb
kicsit nehéznek tűnik és
itt egyenlőre marhára zavar, hogy hat gomb van közel
most a B a lövés de soxor a c-t nyomnám helyette
ugye most így áll fel:
(nemaz)
Z
Y C
X B
A
AZON FILÓZOK, HOGY A FELSŐ NÉGYESRE TESZEM AZ IRÁNYÍTÓGOMBOKAT -
#7092 Na és milyennek találod a fogást, meg ilyeneket? Jobb mint a dual action? Mert én olyat akartam eredetileg... -
#7091 Na megvan egyik elem kicsit hülyén volt berajzolva és a mode gomb nem egészen világos.
Viszont elkezdett a Juve kórus zenélni PPPPPPPPP
Csak azt nem értem valamelyik kicsit halk de még ígyis tökjó
A beállitással viszont szenvedek, szerintem nem arra rakja amire írja
most pl a passz és az ivelés van felcserélve. -
#7090 Már nem emlékszem, hogy égett e valami. De az bizti, hogy ha bent vannak az elemek, és megnyomod a start gombot, akkor a mellette levő LED világit egy pár pillanatig. -
#7089 Gratula! Nekem sem ment először, aztán rájöttem hogy négy elem kell hozzá :) -
Grusi #7088 004. Február 06. | Napi hírcsokor - Grusi
Nekünk, futballrajongó magyar embereknek még mindíg kissé fájó pont az idei portugáliai EB, hiszen nemzeti válogatottunk az utolsó pillanatig esélyes volt a pótselejtező kivívására, s némi jóindulattal mondhatjuk, hogy a végső, negyedik hely nem csak a pocsék védelemnek, hanem a balszerencsének is köszönhető volt (emlékezzünk csak Szabics bődületes kapufájára a lengyelek elleni utolsó meccsen). Nos, nyáron az UEFA EURO 2004 keretein belül megpróbálkozhatunk azzal, ami Gellei mesternek nem ment: a kezdetektől kísérhetjük végig Magyarország (és további 50 nemzet) válogatottját, hogy aztán Lisztes a végső 90 perc után boldogan emelhesse a magasba a trófeát. A játékot természetesen a Fifa 2004 némileg továbbfejlesztett grafikus motorja kelti életre, s remélhetőleg az alapprogram kisebb-nagyobb hiányosságait is kipofozzák az EA Sports-os srácok a nyár beköszöntéig. Lehet tehát suvickolni a stoplis billentyűzeteket és kontrollereket, már nincs is olyan sok hátra!
Forrás: gurugamer.hu
szorri a kicsit offtopicért, de gondoltam, hátha érdekel titeket :) -
#7087 na megvan nekem a Rumblepad is de valamiért nem megy
ha berakom az elemeket égnie kell valaminek?
a legfelsőt nem világos hogy kell berakni -
-
-
Rudee #7084 Még 3 hónap, ha nem késnek vele. -
#7083 hm? -
#7082 Uefa2004* -
#7081 Jajdejó, lesz fifa2004.
Huszonnyócadik bőr szegény rókáról, lassan semmi nem marad neki. -
#7080 szval szenvedek de ami kész van annyira jó -
#7079 DE ez saját
DE úgy csináltam, hogy fogtam az ide bemásolt LIverpool részt átirtam 45-ösre a file-kat meg kicseréltem.
De megse mukkan.
Akkor beraktam a juventus soundpatchet is, de azse pedig eddig az ment.
Én már nemigazán értem, mikor a MIlan chantet beraktam a MIlannal simán ment, aztán a JUve is ment de csak az elején.
Mostmeg a többi megy Juve nem. -
#7078 Tedd azt!!! kipróbálom majd. Merthogy más ötletem nincsen...
Nem csináltál esetleg valami módosítást a Juvén, vagy nem írtál el esetleg valamit a chants.txt-ben...? -
#7077 Az én problémámra nincs ötleted?
Lehet összecsomagolom azt átküldöm neked szól-e P -
#7076 -
#7075 Na akkor ez a lényeg. Mert én az eredeti fifa hangokkal akartam használni. Azannyát nekije!!!
Na mindegy. Ja a progi ablak áthelyezéssel én is tököltem, mire rájöttem a megoldásra: jobb klikk-PREFERENCES-EASY MOVE-ot ki kell kapcsolni.
Na így legalább elkezdte lejátszani, de a harmadik után lefagyott a progi. Nem tűnik túl stabilnak, talán majd a honi gépemen. -
#7074 Na ez egy jó Arsenal mez P -
#7073 -
#7072 -
-
#7070 -
#7069 -
#7068 úgy nem játsza le ha hozzárendeled mint mondtam
kicsomiztam egy könyvtárba megnyitom aztán playlist berakom amiket válogatni akarok és már megy is -
#7067 mondjuk elég gci progi nem lehet csak úgy az ablakát huzogatni
Ja viszont csak az általam készített és vagy soundpatchekben lévő asf-eket viszi, az eredeti FIfa-októl kiakad
Viszont énis kérdeznék vmit hátha valakinek van ötlete.
Szval LIverpool, Manchester, MIlan tök jó (letöltött esetleg kicsit módosított), viszont a Juvebe hiába pakolok egyszerűen nem hajlandó megszólalni meccsen. És az Importáló is mindig already-t ir igy manuálisan irom bele.
Nem értem, pedig már ujraraktam az egész fifa-t -
#7066 Na és hogy csináltad. Mert én kicsomagoltam, de installálni nem megy. Az asf-eket sem játssza le, mert ki³rja hogy nincs plugin. Pedig az options-ban ott vannak -
#7065 persze az alapján válogatok -
#7064 Sziasztok!
Sikerült már valakinek használni ezt a Game Audio Player nevű progit .asf lejátszásra? Mert nekem nem, de biztos én vagyok béna -
#7063 -
#7062 Ja sikerült találnom egy olyan chantot ami végig énekel és tök jó
9 1 0 Liverp03
9 1 0 Liverp04
9 1 0 Liverp01
9 1 0 Liverp02
9 1 0 Liverp05
9 1 0 Liverp06
9 1 12 Liverp07
9 1 1 Liverp08
Ez a minta alapján lehet a többit is (persze kicsit felturbózom) -
#7061 én aztsebánom ha jó arcokat csinálnak :-) -
Rudee #7060 Ja, majd meglátják hogy mi minden kell hozzá, egyből rosszul lesznek