10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
egyszerű kis fejjáték madrid módra by fm ;)
(gifet készítette Breki kolléga) -
#7138 ja és big THX!! minjárt link.. -
#7137 a sarkazás sajna nem láccik eléggé,én legalábbis nem látom mi történik. de olyan mintha félfordulatból egy fura bokamozdulattal rúgná,de van rendes hátra történő sarkazás is(passz)
és tetszett a gól? megnézted a másikat is? ;) -
#7136 a készitő gondolom átment :-) -
#7135 nézd csak meg
-
#7134 köszi már leszedtem -
Rudee #7133 A DemoXtender-t a FifaKulte csinálta. -
Rudee #7132 Fifaonline-on ez a legújabb hír és letöltés. -
#7131 ez miért raktad be?
Ezzel kezdtem anno -
#7130 nemaz hogy leszedted, hanem nem emléxel-e hol voltak ezek a Xtanderek -
Rudee #7129 -
Rudee #7128 Gamepados programokat nem szedtem le, soccergamingon nézd meg, ott volt sok féle gamepados topic. -
#7127 Megmondom őszintén mostanában ki se látszok a munkából, meg megy a tanulás ezerrel, úgyhogy még arra nem volt időm, hogy felrakjam a Fifát. -
#7126 pl nem engedi a z-re rakni a kiugratos passzot
neked igen?
a felső négyesre akarom rakni az alsó helyett -
#7125 azon az oldalon volt ahol a demohoz is volt ilyesmi
még én ajánlottam annó Lee-nek csak azóta töröltek az fh-n
és most nem találom, pedig nagyon kéne
Amúgy kész a Juventus Soundpack2 asszem megkérdem Hedge-t nem rakná-e ki az FH-ra -
#7124 Miért után vessző :)) -
#7123 Miért nem tudod konfigolni a gamepadot a Fifában? -
#7122 figyi kéne egy kis segítség
volt valahol valami Rumble XTended vagy valami hasonló -
Rudee #7121 .osan -
#7120 na indulnak a GIF-ek először egy sarkazás -
#7119 tehát ha kikapcsolod akkor az 5-ös labda jön be -
#7118 :) ja,ez sajna így van..de arra már rájöttem,hogy ugyanazzal a billel csak más irányban felül lehet definiálni a lenyomott billenytűt..és akkor az új irányban lő/passzol stb.. -
Rudee #7117 Ja jó. Ball Raptorba bal oldalt ki-be lehet kapcsolgatni hogy 2GB legyen vagy ne. Ha kikapcsolom akkor működik. -
#7116 azt a labdára írtam -
Rudee #7115 Nincs is róla kép -
#7114 oké nézem -
Rudee #7113 De ez 2GA, innen ered. -
#7112 képet is feleslegesen nem nyúlok a netemhez P -
#7111 jo. jár, hogy nem lehet csapathoz rendelni -
Rudee #7110 Realistic Net v1.0 -
#7109 ez érdekelne, de tudtommal nem 2GB-s -
#7108 melyik sor a mienk? P -
Rudee #7107 Ebbe a korábban lenyomott billentyűre néha reagál, néha meg le se sz*rja, attól függ milyen kedve van -
Rudee #7106
Még nem adták ki, de innen már letölthető -
#7105 fuha! nézted mán a replayt? nem kell megcsinálni,ha nincs időd,csak nézd meg;)
mosmeg Ronival egy olyan gólt lőttem,hogy 1az1be vihettem a kapusra,a megfelelő pillanatban shift+c+fel-fel és egy átlépős csel után elhúzta a kapus mellett,az elfeküdt és meg az üres kapuba lőttem. mindezt szándékosan:)
iszonyat ez a játék..még mindig van mit fejlődni benne. c+a-val pl nagyon jó kiugratásokat lehet intézni a védők mögé is,nem csak szélről hatásos,de ezt is gyakorolni kell még. ráadásul amit nem tudtam,hogy ha hátulról elkap egy védő és egymásnak feszülve álltok,akkor egy csellel le lehet róla fordulni.
KÉRDÉS:nem tudja vki,hogy ha lenyomok egy gombot(pl passz) de mire odaér a laszti már lőni akarok,vagy futni vele,akkor ezt hogy lehet megoldani? a fifa2002ben ki lehetett "törölni" a leütött billentyűt a c+y-nal.. -
Rudee #7104 Én a Gmorph-os Nike labdát beépítgettem a Ball Raptorba, lassan már 1 eredeti labda se lesz benne -
#7103 Köszike, elég ha beírod ide azt a sort. Csak merthogy én már más gamepadot is állítgattam a config.dat-ban. -
#7102 és ha kezdő vagy csinálj mentést
ha nem akkor is P -
#7101 angolul igen
mezeket 2GKRaptor
adboard Adboard Raptor vagy az újabb 2GA-s raptor a dupla nagyságúakhoz
labda az már bonyolultabb de ha jó van erre is Ball raptor
(nekem a Gmorpg féle van bent)
Többször felajánlottam, ha valaki ad helyet feltöltöm a zdata-im abban van benne minden grafikai dolog. -
Rudee #7100 Szerintem nincs leírva külön-külön, minden importáló programhoz van egy readme, abba van hogy az adott program hogy működik, bár nem egy nehéz dolog. Kiválasztod a csapatot akinek akarod importálni a cuccokat, megnyitod a filet (mez, zászló, stb) és megnyomod az import gombot.