FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így a képen láttam és szvsz annyi a különbség, hogy ez tele van aggatva a pici emblémákkal is, én pedig csak egy helyre raktam fel azokat. Emellett az egyik a jobb elsó sarokban mintha el is lenne csúszva középrõl.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Nem semmi ahogy pörög a topic. Párszor nem nézek rá és máris összejött száz újabb hozzászólás.
Egyébként jó reggelt mindenkinek! Vagyis inkább napot...
Egyébként jó reggelt mindenkinek! Vagyis inkább napot...

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Ezen túl sok a FIFA logo, má dolgozik rajta a srác és megcsinálja 2GB-s formába is.
Szar Bayern, szar Bayern :)
flaggen-aktivieren
Oedit faces editor
A labdát úgy akarom hogyha én vagyok a hazai akkor az ha más akkor vagy a bl vagy az új adidas.
Az vili, hogy most az ötös van hozzám rendelve és a többit kéne cserélni.
Oedit faces editor
A labdát úgy akarom hogyha én vagyok a hazai akkor az ha más akkor vagy a bl vagy az új adidas.
Az vili, hogy most az ötös van hozzám rendelve és a többit kéne cserélni.
Írd át a filenevek (.fsh + .o) végén a számot 1tõl 7ig, és úgy importáld be a zdata_06.big-be õket, akkor elvileg minden labda helyén az lesz. Ha föntvan a Ball Raptor, akkor pedig a 2gbdatas.big-be.
Végre sikerült élesíteni ezt az új Adidas labdát, nem rossz, sõt... 

Lettországban sincsenek Ronaldo-k meg Henry-k, mégis kijutottak az EBre, van ugyan 1-2 tehetséges játékosuk, de ebbe mi se vagyunk lemaradva. Szerintem egy Matthaus szintû edzõnek pedig minden, a keretbe bekerülõ játékos bizonyítani szeretne, aki pedig nemteljesít Lothar elvárásainak megfelelõen, azt nem fogja behívni a köv. meccsre (a Partizannal is igen sok korábban meghatározó, és a szerb fociban nagynevû játékost ki tudott hagyni a csapatból, mikor nem úgy jáccottak ahogy õ azt elképzelte) , mint tette azt Gelei. És ezért lehet bizakodni, hogy vmi elkezdõdhet, persze ne a 2006os VB 1. helye legyen a cél.
Off:
Én akkor is úgy gondolom, hogy szar játékosokból nem lehet jó csapatot csinálni. Bár elismerem, hogy mentalitásban sokat nyújthat Lothar, de éppen ezért inkább az utánpótlásba kellett volna küldeni, ott még tehet valamit 😊))
Én akkor is úgy gondolom, hogy szar játékosokból nem lehet jó csapatot csinálni. Bár elismerem, hogy mentalitásban sokat nyújthat Lothar, de éppen ezért inkább az utánpótlásba kellett volna küldeni, ott még tehet valamit 😊))
Bocs, de nem tudja valaki, hogy nálam mitõl szaggat? R9800,2*256-333,2500@3000.
Ha kijön az EURO 2004, szerintem akkor is a FIFA lesz a népszerûbb, fõleg a klubok miatt.
Magyarokkal jáccok, csak nem annyit mint tavaly.
Magyarokkal jáccok, csak nem annyit mint tavaly.
Az MLSZ ma délelõtti sajtótájékoztatóján Lothar Matthäus közzétette a negyven játékosból álló, bõvebb keretét.
Kapusok: Babos Gábor, Király Gábor, Szûcs Lajos, Végh Zoltán.
Védõk: Bodnár László, Fehér Csaba, Simek Péter, Szélesi Zoltán, Böjte Attila, Éger László, Komlósi Ádám, Juhász Roland, Petõ Zoltán, Szekeres Tamás, Dragoner Attila, Molnár Balázs. Bodor Boldizsár, Füzi Ákos, Lõw Zsolt, Korsós György.
Középpályások: Dárdai Pál, Farkas Balázs, Lendvai Miklós, Tóth Balázs, Böör Zoltán, Lisztes Krisztián, Németh Norbert, Polonkai Attila, Dvéri Zsolt, Gera Zoltán, Sándor Tamás.
Támadók: Bajzát Péter, Fehér Miklós, Kovács Péter, Kovács Zoltán, Szabics Imre, Tököli Attila, Kenesei Krisztián, Mészáros Norbert, Torghelle Sándor
Kapusok: Babos Gábor, Király Gábor, Szûcs Lajos, Végh Zoltán.
Védõk: Bodnár László, Fehér Csaba, Simek Péter, Szélesi Zoltán, Böjte Attila, Éger László, Komlósi Ádám, Juhász Roland, Petõ Zoltán, Szekeres Tamás, Dragoner Attila, Molnár Balázs. Bodor Boldizsár, Füzi Ákos, Lõw Zsolt, Korsós György.
Középpályások: Dárdai Pál, Farkas Balázs, Lendvai Miklós, Tóth Balázs, Böör Zoltán, Lisztes Krisztián, Németh Norbert, Polonkai Attila, Dvéri Zsolt, Gera Zoltán, Sándor Tamás.
Támadók: Bajzát Péter, Fehér Miklós, Kovács Péter, Kovács Zoltán, Szabics Imre, Tököli Attila, Kenesei Krisztián, Mészáros Norbert, Torghelle Sándor
engem meg leszánalmasoztak mikor mondtam, hogy most nem érdemes megvenni, hisz mindjárt jön az EB-s és fizetõs is lesz
Akkor magyarokkal nemis játszol?
Én személy szerint sajnálnám, mivel még nemis játszottunk.
Akkor magyarokkal nemis játszol?
Én személy szerint sajnálnám, mivel még nemis játszottunk.
Már tavaly is egy német klánba voltam, most ez "egyesült" egy másikkal. Pl az EA a szponzorunk, meg ilyen apróságok
Ahoz pedig hogy bármilyen külföldi bajnokságba jácchass, nem kell az eredeti FIFA, a németek is nagyon jól tudják, hogy a néha-néha lagoló direct ip-s meccseken lehet a legtöbbet tanulni, ezt csak néhány magyar gondolja máshogy. Tegnap is akkora meccset jáccottunk egy másik német csapattal, a szabályok szerint matchupot kellett volna jáccani, mégis mindenki a direct ip mellett volt (az utolsó meccset én jáccottam, gyõzni kellett a továbbjutáshoz, sikerült is, bár a szerencsére nem panaszkodhattunk
). Meg pl nem is jácchatna azon a tornán magyar játékos egyik csapatba se, mégse szólt senki, pedig ismernek elég rég óta, és tudják hogy nem vagyok német.
Ahoz pedig hogy bármilyen külföldi bajnokságba jácchass, nem kell az eredeti FIFA, a németek is nagyon jól tudják, hogy a néha-néha lagoló direct ip-s meccseken lehet a legtöbbet tanulni, ezt csak néhány magyar gondolja máshogy. Tegnap is akkora meccset jáccottunk egy másik német csapattal, a szabályok szerint matchupot kellett volna jáccani, mégis mindenki a direct ip mellett volt (az utolsó meccset én jáccottam, gyõzni kellett a továbbjutáshoz, sikerült is, bár a szerencsére nem panaszkodhattunk
). Meg pl nem is jácchatna azon a tornán magyar játékos egyik csapatba se, mégse szólt senki, pedig ismernek elég rég óta, és tudják hogy nem vagyok német.Szar Bayern, szar Bayern :)
nyammmmmmmmmmmmmmm
azon filózom hogy túl téglalaposak ezek a flag-ek (az összes)
Mi lenne ha sarkait kicsit lekerekítenénk valami progival és úgy raknánk be.
Csak egyesével elég macerás
Iga az egy csaj? P
azon filózom hogy túl téglalaposak ezek a flag-ek (az összes)
Mi lenne ha sarkait kicsit lekerekítenénk valami progival és úgy raknánk be.
Csak egyesével elég macerás
Iga az egy csaj? P
A Breamster.com-on van még egy rakás zászló, reklámtábla, meg 1-2 új mez, nem linkelem ki egyenként õket 

nem caináltam ilyen bonyolultan
mentés másként :-)
A REal MAdrid away nektek is homályos a játékban?
mentés másként :-)
A REal MAdrid away nektek is homályos a játékban?
na...én viszem haza nemsokára az új gameplay patch-et, amit Breki kitett ma...bár sok idõm nem lesz. Jégkorong-hegyek lesznek ma a Sport1-en. 😊)
Hajrá Volán!
Hajrá Volán!
létezik peccs nélkül is sztem,csak karriert nem lehet 2en menni,mert az karrier
DE a bajnokságoknál több csapatot is ki lehet választani..
DE a bajnokságoknál több csapatot is ki lehet választani..
Létezik már olyan patch amivel egy gépen 2 lehet elkezdeni bajnokságot ?