FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és nemcsak a labda van kint, de pl a nemet engem is meghszivatott, leszedtem újra akkor látom
csinálhatnál új gyepeket pl mint a 6587-ben alul lévõ minta
Amúgy az megvan a demóhoz, csak kicsit kicsúszik a körböl
Amúgy az megvan a demóhoz, csak kicsit kicsúszik a körböl
tanultunk marketinget
de nemcsak a németek rakták ki
szinte minden nagyobb oldalon kint van
amúgy csak azt írtam nekik hogy ez better P
Szivesen fogadnak újabbakat is, ha érdekel adok címet.
Amúgy énis csak akkor jöttem rá milyen jó a labda mikor megnéztem a másikat.
de nemcsak a németek rakták ki
szinte minden nagyobb oldalon kint van
amúgy csak azt írtam nekik hogy ez better P
Szivesen fogadnak újabbakat is, ha érdekel adok címet.
Amúgy énis csak akkor jöttem rá milyen jó a labda mikor megnéztem a másikat.
Itt vagyok, csak a napokban kicsit belemerültem pár dologba és ezért nem nagyon írtam ide, de azért követtem az eseményeket.
Azt viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy tényleg ilyen jól sikerült a labda, hogy ilyen szép szavakat írjanak róla.
Breki
köszi a reklámot, egyértelmû, hogy amiatt ütött ekkorát és nem a németek olvasták az SG-t.
Egész véletlenül nem marketing szakember vagy?
Azt viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy tényleg ilyen jól sikerült a labda, hogy ilyen szép szavakat írjanak róla.
Breki
köszi a reklámot, egyértelmû, hogy amiatt ütött ekkorát és nem a németek olvasták az SG-t.
Egész véletlenül nem marketing szakember vagy?

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ja és ezzel a szöveggel:
This is a great Nike Vapor Red Ball for FIFA Football 2004! Check it out immediately!
This is a great Nike Vapor Red Ball for FIFA Football 2004! Check it out immediately!
Gmorph nemtom hol járkálsz de már ittiskintvagy P
a download lemaradt
De van még Milan, MU meg Liverpool is, biztos jók, csak föl kéne rakni, ahoz meg lusta vagyok 

Érdemes megnézni
a FIfa 2004 Online letöltési ajánlatát
New Circular Stripes Turf
Nike Vapor Red Ball
a FIfa 2004 Online letöltési ajánlatát
New Circular Stripes Turf
Nike Vapor Red Ball
© Breki33 ma 12:59 | Privát | Válasz | #2069
"kérek mindenkit, hogy segítse azt a PETÍCIÓT, amit Miki számának (29) visszavonultatásáért indítottak.
www.petitiononline.com "Miklós Fehér: o número 29 será sempre teu!" - lap közepe jobb oldalt erre kattintva juthattok oda."
"kérek mindenkit, hogy segítse azt a PETÍCIÓT, amit Miki számának (29) visszavonultatásáért indítottak.
www.petitiononline.com "Miklós Fehér: o número 29 será sempre teu!" - lap közepe jobb oldalt erre kattintva juthattok oda."
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Én se néztem meg a videót, szerintem nem is kellett volna kirakni. Mikor este olvastam hogy összesett és a kórházba harcolnak az életéért, szavaztam rá NSen legalább húzszor. Sajnos mindhiába. A halála óta olvasgattam külföldi fórumokat, és mondhatni már egész Európa gyászol, portugálok, angolok, spanyolok, és még sorolhatnám. Remélem a válogatott csapattársai, illetve volt csapattársai az Õ emlékéért fognak küzdeni, és nyerni a ciprusi tornán is, aztán a VB selejtezõkön. Persze jobb lenne ha Mikivel a csatársorban sikerülne szép eredményeket elérni, de mára már csak az emléke maradt nekünk.
Ahogy Portugáliába mondják, adeus Miki! 😞
Ahogy Portugáliába mondják, adeus Miki! 😞
állitólag sárgát kapott rámosolygott a bíróra aztán
van róla avi, de nem tudom megnézni
tegnap majdnem szavaztam rá a ns-en
de monmdom majd ma
Kik szerepeljenek a csatársorban?
Bajzát Péter (DVSC)
Gera Zoltán (FTC)
Fehér Miklós (Benfica)
Kenesei Krisztián (Beijing)
Kovács Péter (Tromsö)
Kovács Zoltán (Újpest)
Mészáros Norbert (Balaton)
Szabics Imre (Stuttgart)
Torghelle Sándor (MTK)
Tököli Attila (FTC)
Affenébe tegnap azt hittem, hogy valaki csak hülyéskedik a neten.

van róla avi, de nem tudom megnézni
tegnap majdnem szavaztam rá a ns-en
de monmdom majd ma
Kik szerepeljenek a csatársorban?
Bajzát Péter (DVSC)
Gera Zoltán (FTC)
Fehér Miklós (Benfica)
Kenesei Krisztián (Beijing)
Kovács Péter (Tromsö)
Kovács Zoltán (Újpest)
Mészáros Norbert (Balaton)
Szabics Imre (Stuttgart)
Torghelle Sándor (MTK)
Tököli Attila (FTC)
Affenébe tegnap azt hittem, hogy valaki csak hülyéskedik a neten.

Isten nyugasztalja Fehér Mikit!
😞((((((((((((
😞((((((((((((
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Kicsit off, sorry. Fehér Miki a ma esti Guimaraes elleni meccsen infarktust kapott, még mindig a kórházban ápolják. Gyógyulj meg Miki!!!
Olyan patch nincs ami career módban javít a bajnokok ligáján? Én a real madriddal játszok, és a bl csoportbeosztása mindig olyan, hogy kapok még két spanyolt meg valami más nemzetiségût. A többi csoport is hasonló általában 2-3 azonos nemzetiségû meg valami gyengébb csapat. Nem értem miért nem figyelnek erre jobban a játék készítõi. Ez már évek óta így van. De ebben a részben már csak hab a tortán, hogy a bl meccsek nem kedd/szerdára esnek, rögtön visszavágót játszol azzal akivel az elõzõ körben játszottál. Titeket ez nem idegesít?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Én a játékbeli képére vagyok kiváncsi, szerintem így is elég jól látható, mi lesz dupla mérettel.
Énis, de gondolom úgy mint a képen.
Azok után, hogy minden német csapathoz beraktam az eredeti tábláját....
Azok után, hogy minden német csapathoz beraktam az eredeti tábláját....
Ez csak jövõ héten lesz
Kiváncsi leszek hogy néz ki dupla méretben a reklámtábla.
Kiváncsi leszek hogy néz ki dupla méretben a reklámtábla.
Pedig át lehet állítani, lehet rossz a crack, netán be van dugva egy gamepad.
Szûz Fifára rátettem a hivatalós patchet,berakta a menûbe a bill átálitást,bemegyek mondom neki,hogy a Sprint W legyen,szarik rá még ESCelni se lehet,de a jáûték megy csak nem lehet irányítást váltani,de igy nem jó.