10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#10151 nincs mirc,de nem is lesz..
de bocs,h meg mertem kérdezni.. -
#10150 látod fent azt a feliratot?
ott találsz ellenfelet -
#10149 Direct ip-vel hogyan lehet játszani? Mi az egyáltalán? -
#10148 nah senki nem akar multizni direkt IPvel?
(még 1 meccsem se volt..) -
#10147 Tetszik csak ha a videókártyám miatt nem lesz jó a köv rész akkor nem tudom mi lesz -
#10146 namivan?
kezd tetszeni? P -
#10145 ugyanis ha lesz online a köv pesben akkor nem veszem meg a fifát(max nem eredetiben) -
#10144 elhamarkodtam lehet
nem biztos hogy lesz fifám a pes miatt -
#10143 Jajj.Mindig ez van.Senki nem mond eredeti kódot,mert "ő megvette 13000ft-ért és akkor nehogymá más is tudja"egy biztos én meg fogom venni jövöre az eredetit és mindenkinek elmondom aki kérdezi,most nekem árt ezzel nem,hátakkor meg -
Rudee #10142 Nem. Vedd meg vagy jácc direct ip-vel. -
#10141 Hali! Interneten szeretnék játszani a fifával, csak az a baj amikor regisztrálok akkor kódot nem fogadja el. Nem tudna valaki küldeni egy eredeti kódot?
Kösz -
#10140 nem akar vki nyomni multiban? -
#10139 Ezt kell beirni a config.dat-ba -
#10138 "Logitech WingMan RumblePad" 9 "Logitech WingMan RumblePad" 9 1 2 3 4 5 8 7 10 9 6 0
"WingMan RumblePad" 9 "WingMan RumblePad" 9 1 2 3 4 5 8 7 10 9 6
"Wingman Rumad" 9 "Wingman Rumad" 9 1 2 3 4 5 8 7 10 9 6
"WingManblePad" 9 "WingManblePad" 9 1 2 3 4 5 8 7 10 9 6
-
#10137 thx:) -
#10136 sztem négyen csak két gépen tudnátok -
#10135 direct ip-n -
#10134 gyorsba vki ha tud segítsen
neten nyomnánk 4en 1xerre, lehetséges, vagy csak 2en lehet 1xerre. Kösz -
#10133 a heti Prestige Pontjaidból tudsz licitálni egy játékosra,ez ált 600-700pont,tehát a héten annyit hagyj felhasználatlanul az edzéseknél. bal felül pedig látod a pénzed.
ha a submit bid nem jelenik meg a játékosnál,akkor TRANSFER WINDOW CLOSED van írva,azaz nem idény közben nincs vásár.
-
#10132 Transfer Market..eddig stimm. vásárolni csak akkor tudsz,ha miután rákattintottál a kívánt játékosra látos azt a feliratot,hogy: SUBMIT BID. erre klikk és itt beállítod az árat. vmivel ált többnek kell lennie,mint ami az értéke,de figyelj,lehet tizedesjegyeket is állítani,nem csak a milliókat! aztán vagy eladják,vagy nem,ez több mindentől is függhet.
saját játékost eladni így tudsz: megkeresed a saját csapatodban a játékost ugyanitt és ráklikkelsz. ha vki érdeklődik rögtön eladhatod,ha nem,felteheted "várólistára". sajna alkudni nem tudsz,vagy elfogadod az ajánlott árat,vagy nem.
röviden ennyi,remélem érthetően le tudtam írni. jó játékot! -
Timolacy #10131 Hello mindenkinek!!!
Azt szeretném kéredezni tőletek, hogy hogy lehet játékosokat vásárolni a fifa2004-ben!
Én amikor rákattintok a transfer market-ra akkor mindig bejön egy ablak, rá kell kattintani, hogy continue és azután eltűnik a tovább nyíl amivel ki tudnám választani a játékost. Ilyenkor mit kell csinálni, hogy tudjak játékosokat venni? Ebben kérem a segítségeteket!
Előre is köszi minenkinek:
Timolacy
-
#10130 ismerős problémák
általában mez vagy zászló
esetleg reklámtábla P -
#10129 Kösz, megtalátam a fórumot és oda írtam.
De örömmel láttam, hogy nem egyedi eset. Annyi a gond, hogy karrier módban jó darabig ment aztán amikor jön a Balaton elleni meccs akkor a meccs betöltésénél kivág a desktopra. De atttól is függ, hogy a Balaton hazai vagy idegenben játszik mert 1x már játszottam ellenük és akkor gond nélkül megy.
Simán barátságos mérközésen gond nélkül megy a dolog. -
#10128 pl itt írsz neki :-)
Csak ezen az oldalon négyszer szerepel a neve P
Amúgy sztem egész fórum van az fh-n erről -
#10127 Mondjatok valami tippet, hogyan tudom elérni a HSP 2004 Light Edition 2.0 készítőit. A readme-ben nem találtam egy email címet sem és a fifahungaryn sem láttam.
Talán ők tudnának valamit mondani a desktopba kidobós probléma okáról. -
Rudee #10126 Nem nehéz, csak hozzá kell szokni. -
#10125 billel az :-)
de már kijött az Euro Demo is -
ulrik #10124 köszi nagy nehezen rájöttem, de hát szerintem kurva nehéz az irányítása a gamenek:( -
#10123 Amúgy jókor kezditek P -
#10122 sztem ez az fh-n a fifaiskolában korrekten le van írva
lényeg először ne enged ki túl a csúszkát, majd visszafelé próbáld meg a zöldben megállítani -
ulrik #10121 Hi!
Ma kezdtem, hát nem egyszerű, először nem is tudtam cselezni azt a gyakorlásnál rájöttem nagyjából akülönböző billentyű parancsokra, de a szabadrúgásnál, amikor ellövöm a labdát van alul egy csík ami elöször jobbra majd utána balra jön vissza a mutató rajta, de hogy mi lenne az ideális arra nem igazán jöttem rá szóval a gyakorlás alatt a kaput se tudtam eltalálni állandóan fölé rúgta help vki:)
-
Rudee #10120 Instant replay vagy mi. -
#10119 Megvan az 1.1.
De a mentést hol keressem? -
Rudee #10118 1.1-es update kell a mentéshez. -
#10117 Fifa 2004-ben lehet menteni valahogy a gólokat? Mert nem sikerült eddig.
Másik: játszok a HSP2004 light kieészítővel nekiálltam a karriernek szenvedtem vele egy csomót, lenyomtam vagy 15 meccset erre az egyszer csak a meccs betöltésénél kidob a desktopra. Mi a franctól lehet? Egyszer sem csinált ilyet. -
#10116 -
#10115 FIFA 98 -
#10114 97-ben volt :) -
#10113 Na, az ütni fog!
Nem tudom melyikben volt bent alapban (talán 98 vagy 2000) de sokkal poénabb volt, mint a nagypályás meccsek. Palánkra rúgás, kapussal góllövés meg ilyenek. Alig várom. -
#10112 újra :P