10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• ricsi1
    nincs mirc,de nem is lesz..
    de bocs,h meg mertem kérdezni..
  • Breki33
    látod fent azt a feliratot?
    ott találsz ellenfelet
  • balintka
    Direct ip-vel hogyan lehet játszani? Mi az egyáltalán?
  • ricsi1
    nah senki nem akar multizni direkt IPvel?
    (még 1 meccsem se volt..)
  • gercse
    Tetszik csak ha a videókártyám miatt nem lesz jó a köv rész akkor nem tudom mi lesz
  • Breki33
    namivan?
    kezd tetszeni? P
  • gercse
    ugyanis ha lesz online a köv pesben akkor nem veszem meg a fifát(max nem eredetiben)
  • gercse
    elhamarkodtam lehet
    nem biztos hogy lesz fifám a pes miatt
  • gercse
    Jajj.Mindig ez van.Senki nem mond eredeti kódot,mert "ő megvette 13000ft-ért és akkor nehogymá más is tudja"egy biztos én meg fogom venni jövöre az eredetit és mindenkinek elmondom aki kérdezi,most nekem árt ezzel nem,hátakkor meg
  • Rudee
    Nem. Vedd meg vagy jácc direct ip-vel.
  • balintka
    Hali! Interneten szeretnék játszani a fifával, csak az a baj amikor regisztrálok akkor kódot nem fogadja el. Nem tudna valaki küldeni egy eredeti kódot?
    Kösz
  • ricsi1
    nem akar vki nyomni multiban?
  • Breki33
    Ezt kell beirni a config.dat-ba
  • Breki33
    "Logitech WingMan RumblePad" 9 "Logitech WingMan RumblePad" 9 1 2 3 4 5 8 7 10 9 6 0
    "WingMan RumblePad" 9 "WingMan RumblePad" 9 1 2 3 4 5 8 7 10 9 6
    "Wingman Rumad" 9 "Wingman Rumad" 9 1 2 3 4 5 8 7 10 9 6
    "WingManblePad" 9 "WingManblePad" 9 1 2 3 4 5 8 7 10 9 6
  • AdaKiller
    thx:)
  • Breki33
    sztem négyen csak két gépen tudnátok
  • AdaKiller
    direct ip-n
  • AdaKiller
    gyorsba vki ha tud segítsen

neten nyomnánk 4en 1xerre, lehetséges, vagy csak 2en lehet 1xerre. Kösz
  • fm
    a heti Prestige Pontjaidból tudsz licitálni egy játékosra,ez ált 600-700pont,tehát a héten annyit hagyj felhasználatlanul az edzéseknél. bal felül pedig látod a pénzed.

ha a submit bid nem jelenik meg a játékosnál,akkor TRANSFER WINDOW CLOSED van írva,azaz nem idény közben nincs vásár.

• fm
    Transfer Market..eddig stimm. vásárolni csak akkor tudsz,ha miután rákattintottál a kívánt játékosra látos azt a feliratot,hogy: SUBMIT BID. erre klikk és itt beállítod az árat. vmivel ált többnek kell lennie,mint ami az értéke,de figyelj,lehet tizedesjegyeket is állítani,nem csak a milliókat! aztán vagy eladják,vagy nem,ez több mindentől is függhet.
    saját játékost eladni így tudsz: megkeresed a saját csapatodban a játékost ugyanitt és ráklikkelsz. ha vki érdeklődik rögtön eladhatod,ha nem,felteheted "várólistára". sajna alkudni nem tudsz,vagy elfogadod az ajánlott árat,vagy nem.

röviden ennyi,remélem érthetően le tudtam írni. jó játékot!
  • Timolacy
    Hello mindenkinek!!!

Azt szeretném kéredezni tőletek, hogy hogy lehet játékosokat vásárolni a fifa2004-ben!
    Én amikor rákattintok a transfer market-ra akkor mindig bejön egy ablak, rá kell kattintani, hogy continue és azután eltűnik a tovább nyíl amivel ki tudnám választani a játékost. Ilyenkor mit kell csinálni, hogy tudjak játékosokat venni? Ebben kérem a segítségeteket!
    Előre is köszi minenkinek:
    Timolacy
  • Breki33
    ismerős problémák
    általában mez vagy zászló
    esetleg reklámtábla P
  • BaLeeX
    Kösz, megtalátam a fórumot és oda írtam.

De örömmel láttam, hogy nem egyedi eset. Annyi a gond, hogy karrier módban jó darabig ment aztán amikor jön a Balaton elleni meccs akkor a meccs betöltésénél kivág a desktopra. De atttól is függ, hogy a Balaton hazai vagy idegenben játszik mert 1x már játszottam ellenük és akkor gond nélkül megy.
    Simán barátságos mérközésen gond nélkül megy a dolog.
  • Breki33
    pl itt írsz neki :-)

Csak ezen az oldalon négyszer szerepel a neve P
    Amúgy sztem egész fórum van az fh-n erről
  • BaLeeX
    Mondjatok valami tippet, hogyan tudom elérni a HSP 2004 Light Edition 2.0 készítőit. A readme-ben nem találtam egy email címet sem és a fifahungaryn sem láttam.

Talán ők tudnának valamit mondani a desktopba kidobós probléma okáról.
  • Rudee
    Nem nehéz, csak hozzá kell szokni.
  • Breki33
    billel az :-)

de már kijött az Euro Demo is
  • ulrik
    köszi nagy nehezen rájöttem, de hát szerintem kurva nehéz az irányítása a gamenek:(
  • Breki33
    Amúgy jókor kezditek P
  • Breki33
    sztem ez az fh-n a fifaiskolában korrekten le van írva

lényeg először ne enged ki túl a csúszkát, majd visszafelé próbáld meg a zöldben megállítani
  • ulrik
    Hi!

Ma kezdtem, hát nem egyszerű, először nem is tudtam cselezni azt a gyakorlásnál rájöttem nagyjából akülönböző billentyű parancsokra, de a szabadrúgásnál, amikor ellövöm a labdát van alul egy csík ami elöször jobbra majd utána balra jön vissza a mutató rajta, de hogy mi lenne az ideális arra nem igazán jöttem rá szóval a gyakorlás alatt a kaput se tudtam eltalálni állandóan fölé rúgta help vki:)
  • Rudee
    Instant replay vagy mi.
  • BaLeeX
    Megvan az 1.1.

De a mentést hol keressem?
  • Rudee
    1.1-es update kell a mentéshez.
  • BaLeeX
    Fifa 2004-ben lehet menteni valahogy a gólokat? Mert nem sikerült eddig.

Másik: játszok a HSP2004 light kieészítővel nekiálltam a karriernek szenvedtem vele egy csomót, lenyomtam vagy 15 meccset erre az egyszer csak a meccs betöltésénél kidob a desktopra. Mi a franctól lehet? Egyszer sem csinált ilyet.
  • Breki33
  • The Hedgehog
    FIFA 98
  • fm
    97-ben volt :)
  • BaLeeX
    Na, az ütni fog!

Nem tudom melyikben volt bent alapban (talán 98 vagy 2000) de sokkal poénabb volt, mint a nagypályás meccsek. Palánkra rúgás, kapussal góllövés meg ilyenek. Alig várom.
  • The Hedgehog
    újra :P