10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#10193 Ultra pangás!!
nem hiszem el -
#10192 visszaszámláló itt tart -
#10191 köszi az irányítást,jónak ígérkezik...és mi ez a 3:12:36 ? -
3:12:36
-
EURO 2004 Tips and Tricks
Controls:
W - Through Ball, Keeper Charge
E - Sprint
A - Lob pass/chip shot, Slide Tackle
S – Pass, Switch Player
D – Shoot, Conservative Tackle
C – Pressing
Q - Trigger player run
Camera:
1 = Tele
2 = Action
3 = End to End
4 = Sideline
5 = Broadcast
Combinations:
Hold Q and press W – perfect cross to your player
Hold Q and press D – an opportunity to kick over the keeper when you’re going 1-on-1
Hold C and press D – fake-shot (use only on CPU half)
When you’re giving a pass, press pass button (S) again to get back the ball to the receiver (wall play). And don’t forget to use Arrow Keys to reach the maximum progress!
Bicycle kick – during the cross, your player must stay opposite to the keeper, and then double click on shoot button (D).
Diving header – run almost till the end of the right/left part of the pitch and press A and double click on D
Skill Moves:
!All Skill Moves should be used only when you’re near the opponent !
Press Shift and then click Right/Left arrow – to get the ball through the opponent legs.*
Press Shift and then Down arrow – Zinedine Zidane superb skill move (turn on 360*), when you want to go down on the pitch*
Press Shift and then Up arrow – Zinedine Zidane superb skill move (turn on 360*), when you want to go up on the pitch*
Shift - Freestyle/Freekick Ball Spin/Jostle/Receiver Run (use arrow keys)
* - these special moves should be used only by the stars players (Zidane, Raul, Shevchenko, Beckham and etc.)
-
#10188 köszesz -
#10187 most pénteken jön a full??? -
#10186 aztán lehet megint kijön egy patch -
#10185 sztem a pénz miatt
szeretnék, ha mindenki megvenné azt csengetne -
#10184 Na az szuper lesz, ha nem lesz benne Direct IP. Miért van az ha vmi működik, akkor azt ki kell szedni? Anno 2000be(asszem) még lehetett multiba bajnokságot is nyomni, mostmár friendly sem lesz. Hiába, fejlődik a technika -
Beepee #10183 most nézem hogy pénteken jön ki akkor megvárom a teljest nem szedem le demo-t. -
#10182 Hát jobb sztem
De annó ezt részletesen leírtam
Asszem az olasz oldalon volt. -
#10181 sevix + ai peccs? nekem sima sevix van..még arra keressek rá,hogy ai patch és úgy frankó lesz? -
#10180 Szia
Fifa 2004-nél valószinűleg jobb, Wei-nél xarabb szvsz.
pár dolgot elloptak a PES-ből azok jók lettek :-)
(fake shot, kiugratásos indítás stb)
Mondjuk az nonszensz, hogy a demoban nincs rendes gamepad irányítás.
Ez még a 2004-ben is jobb volt.
(passz meg ívelés felcserélve képzelheted)
Az ip-s dolgot meg állítólag elfelejthetjük. -
#10179 Már ajánlottam
sevix az ai patch-el -
#10178 sztem jó lesz..próbáld ki a demót,a full az eb-re jelenik meg, és látogasd meg a topicját ;) -
Beepee #10177 hi!
mikor jön ki az euro 2004 és a demo alapján milyen lesz? újabb alibizés EA-től vagy jó lesz mint 2000 volt anno? -
#10176 nyomja vki vmi módosított gameplay-el ezt a játékot? én most próbálom a sevix legújabbat,de ha ajánlotok jobbat szívesen venném..köszi -
#10175 Azt hiszem a cm4 topicban szokott írni
vagy az fh-n is írt
de sokan kérdeztek már ez ügyben itt hátha ők is tudnak segíteni, ha visszaolvasol
Amúgy az fh-n azt hiszem a gamepados topicban is írt erről talán ottis megtalálod.
+az indexen is, volt erről szó -
Der Wahnsinn #10174 Köszi, tudnál adni egy mail címet is, mert nem találtam az illetőtől egy hozzászólást sem. -
#10173 Át lehet
csak Saiteknél elég bonyolult
Ebben Joke tud segíteni -
#10172 Sajna nem lehet átállítani. -
Der Wahnsinn #10171 Üdv mindenkinek!
Nemrég vettem egy Saitek P2500-as gamepad-et, csak az vele a problémám, h nem tudom átállítani a gombkiosztást. Ti hogy állítjátok át? -
#10170 már legalább 20* elmondtuk
1.1 patch kell hozzá és akkor elérhető
beírod a másik ip-jét aki hostol és hozzá kapcsolódsz -
#10169 gondolom a sevix az
de neked kell tudnod -
#10168 Bocsi az előbbiért az osztálytársam szórakozott!
-
#10165 Ki akar direct ip nyomni?
-
#10164 Akkor mi a manó a neve? -
#10163 Valaki mondja meg hogy kell használni a direct ip-t! PLEASE -
#10162 direct ip-vel -
#10161 itt nézz körbe
gameplay-ek
de nem ai superpatch a neve -
mekszp #10160 Hogyan lehet hálóban játszani eredtei kód nélkül? -
#10159 Ki fogsz nyírni>NEM találom az fh-n az AI Superpatchetitt néztem:Progik,gameplayok,patchek. -
#10158 én Weivel játszok 2003-ra már nem nagyon emléxem
kérdezd meg az itteni fórumában vagy az fh-n ott páran + játszanak -
#10157 ja bocs De azért a többire nem tudnál 5letet?Bocsi hogy így lopom a napod. -
#10156 a superpatchról beszéltem -
#10155 Már elóvastam csak a szabados csavarást írja.Tipp? -
#10154 fent van az fh-n -
#10153 Tudom hogy szinte már senki se jáccik a 2003-al de lenne egy pár kérdésem ha lehet>Hogyan lehet csavarni a lasztit MECCS KÖZBEN ??Nem szabadrúgásnál(azt már tudom)És még egy>Szerintetek melyik a legjobb gameplay ehhez a gémhez?+Lécci linkelje be nekem valaki azt az AI Superpatch-et vagy mit a 2004-hez.Ha nem nagy kérés. -
#10152 te tudod
oks, túl egyszerű is lenne P