10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Rudee #8030 "Hivatalosan" terem patch lesz, de engem is kispályára emlékeztet. -
Rudee #8029 Régi elmentés új rosterrel nem megy... Benne van a readme-be is. -
Gbr #8028 Be akarok tenni a játékba egy mezt,beakarom importálni Raptoral a fixet is beraktam,de kirja ,hogy a mez 256x512 és nem rakja,hogy tudom megváltoztatni a mez felbontását? -
#8027 ez kispálya a 2004hez? ez krva kir:) -
Gbr #8026 A legujabb rostert raktam az volt fönn tegnap akkor nem ment, ma megy szeritem valami rejtett bug lehet! -
Rudee #8025 -
Rudee #8024 Realistic Patch v1.3 -
#8023 térkép+bkv
sztem az útvonalat itt nézd meg,nekem mindig beválik. jobb,mint pestieket kérdezni,mert ők se tudják :) és én sem vagyok fővárosi!
régen próbáltam gémpléjt,de aztán maradt a sima. a bírókat is módosítja az ilyesmi? mert azok szörnyűek.. -
#8022 ja gameplayra egy főkönyvtárban lévő ai.ini a legegyszerűbb akkor a többit nem kell felülírni és ha nem kell simán kiveszed
éncsak netes bajnokságokról tudok, de ti vagytok a fővárosiak
Errő jut eszembenem tudja valamelyikőtök, hogy a legegyszerűbb eljutni Budapest II. ker Bécsi útra? -
#8021 na akkor elmondom milyesmire gondoltam
pl bill-el ha lövés közben úgymond visszahúztam sokkal erősebben lőtt
ezenkívúl általában fontos a csúszka is
de pont ez az, hogy általában ilyen távolról azért elég nehéz WC-n így meglőni. Nemis megy mindig....
Amúgy milyen edzés? -
#8020 olyan BAJNOKSÁG nincs,ahol egy helyen LAN-formában mennek a partik,és lezajlik 2 nap alatt? egy ilyen nagyon érdekelne.. -
#8019 sztem billel így kell lőni:
sprint közben ahogy vezeti a faszi a lasztit,mikor megtolja,akkor a megfelelő időben a megfelelő erősséggel és a megfelelő irányban ellövi :)
komolyra véve,ezeket majdnem pont középről a legkönnyebb belőni,mert ilyenkor akapus az egyik oldalt nem fogja megfelelően. ekkor kicsit fölfelé vagy lefelé egy erősebb lövés és kész..sztem..
(persze ez erősen függ a lövőjátékostól is,én pont ezért kezdtem el gyökerebb csapatokkal játszani,mert azokkal küzdeni kellett,mert képtelenek egy jólirányzott lövésre távolról) -
#8018 bocs,ezt csak most látom..nem tűntem el,csak több energiát fordítok a sulira,barátnőre,edzésre,fifára,persze nem feltétlenül ebben a sorrendben:)
kicsit kezdtem magam netfüggőnek érezni,és ezen változtatni akartam... -
#8017 #7941
Bírom mindenki azt mondja, hogy sok ilyen gólt lő de mikor megkérezem , hogyan mindenki hallgat P
Hát nemtudom, te hogy tudsz cselezni bill-el, de minden tiszteletem.
Amúgy meg mondtam gyere multizni, de a füled botját se mozgattad PPPPPPP
Gameplayban talán a veteránt kéne megpróbálnod a sevix-el (mondjuk elég szivatós leszedni) -
#8016 jó csak azt nem értem miért állított
az eredményjelzők általában nem olyanok -
#8015 ja és a tabellán a második csapatnak 54 pontja van kb... -
#8014 Breki köszi a mélt,ha még fontos kilinkelhetem,de sztem sok ilyen gólt lehet lőni(ha sehogy sem tudok gólt lőni,akkor a meccs vége felé ezzel próbálkozok és általában bejön)
Lőtt már vki gólt szabadrúgásból úgy,hogy nem rálőtte,hanem beívelte? én most az imént először,kapáslövésből. nem semmi...
a c-vel agyon lehet szopatni a gépet,meg a shiftel,meg mostmár a cseleim is be-bejönnek. csak 1 a bibi,hogy a wc már nem kihívás,semelyik csapattal sem :(( most ugyan a madriddal nyomom,de a lőtt góljaim és a pontjaim is 100 felett járnak,a kapott gólok viszont a 20at sem érik el :)
melyik a legnehezebb gameplay,amit egyszerű betenni/kivenni? mert tesónak még igen csak nehéz az alap wc is..köszi -
pilfer #8013 Ezzel (úgy látom) eredményjelzőket lehet beimportálni a FIFA-ba. -
#8012 Scoreboard Installer
download
Ezzel vajon eredményjelzőket lehet csinálni? P -
#8011 -
#8010 -
#8009 -
#8008 -
-
#8006 -
#8005 Csak az a baj, hogy ez nem formáton hanem playlist
valahogy úgy kéne ahogy Rudee mondta az ra-ra behozni Real Playerrel és elmenteni -
Blaze Media Pro is an all-in-one media player including playlist, converter, editor, recorder, and much more. Other advanced features include audio and data CD recording, video capture, video creation and decompiling, video processing (average, brightness, contrast, gamma, edge enhance, sharpen, soften, resizing, resample, dither, add border), media management, audio merge, and much more. Supported conversions include: CD to WAV, CD to MP3, CD to WMA, WAV to MP3, MP3 to WAV, WAV/MP3 to WMA, WMA to WAV/MP3, WAV/MP3 to OGG, OGG to WAV/MP3, WAV/MP3 to CD, WAV/MP3 Compression, and two-way conversions among MPEG-1, MPEG-2, AVI, Multi-Page TIFF, and FLIC. Complete drag and drop capabilities, fully skinnable interface, MP3 tag editing, CDDB support, and versatile preferences (for maximum control) are also present. Supported formats for playback include: MP3, MP2, WAV, CDA, WMA, OGG, ASF, MPG, MPEG, MPE, AVI, WMV, VIV, MOV, QT, DAT, ASX, WAX, M3U, WVX, MIDI, AIFF, AU, SND, and more!
-
Ilyesmi kellene
Ekkora méretben
Tulajdonképp a második jóis lenne ha nem ilyen színe lenne hanem a felsőéhez hasonló, vagy amit belinkeltél abból a középsőé.
-
#8002 Na megnéztem otthon is ezeket a wvx-eket. Ez streaming media, azaz a netről tölti le folyamatosan a hanganyagot. Amit átküldtél fájlt, azok is csak a címek, magát a hangot nem tartalmazzák.
Próbáltam lejátszani és közben felvenni egy felvevő progival itt a melóhelyen, de valamiért nem műxik. Otthon meg nincs netem, pedig ott már csináltam ilyet. -
#8001 hátha tudnék mindig
van aki pacticézi -
#7999 Köszi
olyan kéne mint a középső csak rendes nyakkal -
#7998 Gratula, ha wc-n ilyet tudsz rúgni. Én gamepaddal csavarva lövök ilyen gólokat, és mivel én semi pro-n játszok, sokszor beakad. -
Rudee #7997 Új roster van fönt? -
Rudee #7996 -
Gbr #7995 A mentése.
-
#7994 Nálatok is így van a felirat?
-
#7993 Ennél jobb Monaco-t keresnék
-
#7992 -
#7991 most minemjó a mentése?
vagy a carrier? -
Gbr #7990 Mondom tegnap jó volt az enyém még mindig jó a Juvéal,de öccsém a MU-val van,ugyanakkor kezdte mint én,neki nem jó nekem igen.