FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem hiszed szívesen elküldöm!! velem sem történt még ezelõtt ilyen,de most rettentõen felb*ott..
én azt bírom amikor a kapusom hatalmasat vetõdik át a kapufán csóválja a fejét, dörzsölgeti a tenyerét, majd hálisten kirúgás.
bázz..szabálytalankodtatok már az ellenfél ötösén belül,hogy a bíró befújta kifelé a szabadot??
a 3. évemben Ronaldonak nem megy a gólgyártás,6 meccsen mindössze 1szer talált be,és kapott egy piroslapot is. ez a szívózás odáig fajult az egyik meccsen,hogy egy beadásom után Roni elõl a védõ a saját kapujába rúgta,mintha nem akarná,hogy a csatár gólt rúgjon. aztán jött egy csomó szabálytalanság is ellene. de a fõpojén,hogy egy beadás után a kapus kijött,de a Dagi a feje fölött elfejelte a lasztit a felsõ kapufára,hogy az onnan egyenesen lefelé a gólvonalra pattant. egybõl rohantam rá egy védõvel együtt és akit besodortam a lasztival együtt a kapuba. Roni erre fogja a fejét,mintha mellé lõtte volna,aztán kapuskirúgás?!!! hát ilyet..érti ezt vki? megvan replayben ha érdekel..
a 3. évemben Ronaldonak nem megy a gólgyártás,6 meccsen mindössze 1szer talált be,és kapott egy piroslapot is. ez a szívózás odáig fajult az egyik meccsen,hogy egy beadásom után Roni elõl a védõ a saját kapujába rúgta,mintha nem akarná,hogy a csatár gólt rúgjon. aztán jött egy csomó szabálytalanság is ellene. de a fõpojén,hogy egy beadás után a kapus kijött,de a Dagi a feje fölött elfejelte a lasztit a felsõ kapufára,hogy az onnan egyenesen lefelé a gólvonalra pattant. egybõl rohantam rá egy védõvel együtt és akit besodortam a lasztival együtt a kapuba. Roni erre fogja a fejét,mintha mellé lõtte volna,aztán kapuskirúgás?!!! hát ilyet..érti ezt vki? megvan replayben ha érdekel..
Köszi, Breki! Igen, ez ugyanaz mint amit letöltöttem. De akkor nem értem mért néz ki másképp az én, meg a te screenshotodban 

és akkor elöször kicsomagolom oda az összeset - mindegy milyen sorrendbe, aztán a végén a pluszt????
és akkor a zdata fájlokat csak simán bemásolom???
és akkor a zdata fájlokat csak simán bemásolom???
baski
elmented az egész data- könyvtárat máshova
az öt perc
aztán kipróbálod
raknék be magamn nak új dolgokat de addig nem lehet P
elmented az egész data- könyvtárat máshova
az öt perc
aztán kipróbálod
raknék be magamn nak új dolgokat de addig nem lehet P
Hát abbol hogy nekem a WC rekordom 9:1 lett és erre fel kértek meg hogy amateuron jáccak egyet!
És mi okból?
A régi gamepaddal nekem a rekordom 7-1 -volt egy nemzetközi meccsen
de WC-n
MOst kb egálban vagyok a géppel P
A régi gamepaddal nekem a rekordom 7-1 -volt egy nemzetközi meccsen
de WC-n
MOst kb egálban vagyok a géppel P
oké felrakom eztis oda bár sztem ez van ott kint
download
Ezt a többiek ne szedjék, hisz benne van P
download
Ezt a többiek ne szedjék, hisz benne van P
7238
Hát ez tényleg nem az a háló. Pedig én azt töltöttem le, amire a 7238-ban mondtad, hogy az van neked. De lehet hogy azóta újították a fájlt.
Mindenesetre még mindig érdekelne az általad használt háló. Nem tudnád feltenni valahova azt a fájlt, vagy esetleg mailben elküldeni?
Hát ez tényleg nem az a háló. Pedig én azt töltöttem le, amire a 7238-ban mondtad, hogy az van neked. De lehet hogy azóta újították a fájlt.
Mindenesetre még mindig érdekelne az általad használt háló. Nem tudnád feltenni valahova azt a fájlt, vagy esetleg mailben elküldeni?
nálad van a bibi
most próbaképpen leszedtem simán lejött
amúgy ha müxik az Terminek köszönhetõ
ha nem az meg nekem P
most próbaképpen leszedtem simán lejött
amúgy ha müxik az Terminek köszönhetõ
ha nem az meg nekem P
mást nem tudok tenni
egyrészt négy óra újrarakni
másrészt hátha valaki most szedi
megvárjuk másnak lejön-e
ha nem esetleg megadom a jelszot
egyrészt négy óra újrarakni
másrészt hátha valaki most szedi
megvárjuk másnak lejön-e
ha nem esetleg megadom a jelszot
akkor megproszálom mégegyszer!
és ezt a 99%-ot törli is a gép???
Vagy azt nem lehet hogy arra töltöm rá az 1%-ot???
és ezt a 99%-ot törli is a gép???
Vagy azt nem lehet hogy arra töltöm rá az 1%-ot???
klikk ide
nyugtával dicsérd a napot
sajna nemtudom kipróbálni, hogy így mûxik-e
szval az elsõnél aki mindet leszedi kiderül
sztem úgy 98% esély van rá
persze egy szûz fifára kéne rakni
sajna nemtudom kipróbálni, hogy így mûxik-e
szval az elsõnél aki mindet leszedi kiderül
sztem úgy 98% esély van rá
persze egy szûz fifára kéne rakni