FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Hamár Dortmund

Breki33

kimaradt? :-)
Breki33
Ja és elvileg lehetne olyan hang, hogy a stadionban elmondják a kezdõcsapatot. Juve, hoz Modénahoz van ilyen.
Sajna ez nem variálható, de szerintem az ea meg tudná csinálni.
Breki33
próbáld meg ezzel

abwiew

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

sammy
Dobjál már lécci egy linket, megnézem, aztán megmondom. Már én is kiváncsi vagyok rá

sammy
Nagyon nagyot tud dobni a játék hangulatán, fõleg ha tombol a közönség és az erõsítõn is adod neki a kakaót.

Cimborákkal nyomtuk a LAN partyt, és elkezdtünk fifával játszani. Az egyik haver nem akart fifázni, mert nem volt kedve hozzá, de ahogy meghallotta a közönséget, meg érezte a hangulatot, rögtön akart jönni õ is.

Breki33
vannak jó hangok, csak a felét ki kellett szórni

hol vannak ezek a wvx-ek?
Breki33
Akkor ez azt jelenti, hogy azon az oldalon nincsenek jó Dortmund hangok?

Asszem akkor berakom a tiéd és kész.
Szerver tele, nem tudom leszedin. Na mindegy... Majd késõbb.

Egyébként én csinálnám a manchesteri-t, ha végre át tudnám konvertálni a wvx-et, de nem... Pedig van hozzá 10 egész jó (nem induló) szurkolói hangom.

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Breki33
Ja amúgy mindig megkapom bizonyos egyénektõl, hogy ez õket nem érdekli, mert a játék a lényeg.

Hát szerintem amig nem hallja meg a chorust reverb-en nem tudja mit veszít.

Énis mióta meghallottam a milan (rossonieri)-t azóta vagyok függõ.
sammy
Arra nem emlékszem pontosan, hogy melyik volt, de rémlik hogy még egy soundpatch-t meghallgattam, de nem találtam benne jó hangokat. Lehet hogy ez volt az....

sammy
Abból nincs benne, két egyéb hang van, amit a netrõl szedtem le. Ja és az a gáz, hogy a dortmund oldaláról sem tudtam leszedni hangokat, mert csak klubtagoknak van, és egyszerû regisztrációval nem fértem hozzá.

Breki33
és amit ajánlottam oldalt abból nem használtál?

A "BVB Fangesänge 04" nem jó?
Breki33
ezt szedd le

Sound Tutorial
sammy
Fõleg a soundpatchekbõl van összeválogatva, de nem csak összeválogatva, hanem szerkesztve is. Két soundpatchbõl van, a Borussia Dortmund Soundpatch-bõl és a BVB Megasoundpatchbõl.

Felõlem kirakathatod, de ahogy a zip-ben levõ readme-ben is benne van, az alaphangok nem sajátok, tekintve hogy nem tudtam hozzájutni jobb hangokhoz, a Westfalen meg nagyon messze van...

Breki33
ja és érdekel, hogy amit kilinkeltem német csapatok hangjai abból van-e benne.

Én abból készítem a Bayern-t részben.

Ja a codemasters oldalán van fent 3 tök jó minõségû Ajax chants ha valakit esetleg érdekel.
Breki33
Hú amúgy a Manchester soundpatch elég gáz.
Nemazért mert nemén csináltam. P

Vagy 40 asf (3 Mu-s soundpatch van) de elég sok amiben rendes dalok szólnak.
4-5 minõsége meg hogyismondjam.

szval a felét meghallgatás után kiszedtem, nekem ne szóljon a góljuk után 3 percig a manchester induló.
Brekk!
Leírnád nékem a chant-hez, hogy melyik szám mit jelent a 3. oszlopban? Azt tudom, hogy gól a 12, a 0 talán, hogy mindig szóljon (?).
Tudom már volt róla szó, de annyira "szórtan", hogy nehéz megtalálni. Köszi.

Breki33
köszi

ebben saját mp3-ak vannak vagy a soundpatchekbõl van összerakva?

Ezekbõl van benne?
Borussia Dortmund Soundpatch
BVB Fangesänge 04
BVB Megasoundpatch v.2

Ha nem összeválogatott és megengeded kirakatom az fh-ra P
sammy
nekem is, de az sztem nem az. A mérete is túl kicsi.

Nekem a grüne.zip akar jönni 😊

sammy
7867-et sikerült valakinek letölteni? Mert nekem valami mást fájl akar leszedni...

Az egyiket elég sokszor hallom, a többit még nem nagyon hallottam. A Man u-hoz vannak wvx-es kiterjesztésû hangjaim, amik egész jók, csak nem találok olyan konvertáló progit, ami mp3-at csinálna belõlük. A Barcásat (amit a 7782-esen írtál leszedtem) most csinálom, azt tesztelem.

Egyébként csak az tudja, hogy Valenciás, aki érti is a szöveget, mi nem értjük, így a lényeg az, hogy spanyol szurkolás van spanyol meccsen!!!

Breki33
Jah csak az a baj, hogy ez igazából Valencia

ezért továbbra is keresek olyasmiket mint a 7870

És neked mindig énekelnek?
A Chants-ot átírtad?

Amúgy a Fifacity-n jól beszóltak, a srác kapásból tudta, hogy ez Valencia. Mondjuk igaza van deha találok jobbat cserélem.
Sokkal jobb lett a hangulat a spanyolban. Nem véletlenül kaptál 10-eseket az FH-n! (Néha én is osztályozok! )

Breki33
Breki33
Breki33
Anti Bayern Soundpatch

Borussia Dortmund Soundpatch

BVB Fangesänge 04

BVB Megasoundpatch v.2

download

download

Breki33

Features:
-Go West
-Live is Live
-Na Na Na Na-Hey kiss him good bye
-We are the Champions
-Ole Ole Ole (Wir sind die Champions)
-Sierra Madre del Sur
-Triumphmarsch aus Aida
-Warm up-Can Can
-We Will Rock You
-Final Countown
-I Will Survive
-Lets get Ready to Rumble

download
Breki33
jó reggel koránkelõ

sikerült bejutni?
jelszó?
Breki33
köszi

kiváncsi lennék hányan szedik le P
Terminátor14
Kapcosld ki a képeket.....

CSAK a Fradi

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
Érdekes, hogy itt élesebb mint a lábszárvédõ az eddigieknél pont fordítva volt

Breki33
Rudee ezt a három csukát átméreteznéd nekem?

Rudee

Breki33
Breki33
Breki33
During this week we will be releasing the UEFA Champions League Popups for FIFA 2004 and TCM 2004. Unfortunatly they will not work on Nnvidia TNT and Generic Graphic Cards. We will be posting more screenshots soon.

Breki33
Breki33
Breki33
nekem nem P
Rudee
Mikor jáccol egy friendlyt, utánna a menübe visszatérve rákérdez a fifa hogy mented-e a nemtommit.

Breki33
Érdekes ilyen kiírásom nekem nem volt.

Amúgy beraktam a cipõt a programba erre lett egy tökjó Nike cipõm a progiba P
De még jobban is néz ki.
Nemértem, de mindegy :-))))))))
Rudee
Akivel jáccol, annak a mezeit berakja a Hall of kits nevû menüpontba (My FIFA-n belül van). Semmit nem érsz vele, de unalomûzõnek biztos jó

Breki33
ezért lehetet letölteni egyben ami akik leszedték úgy hallom beis vált.

Képeken meg ha a mezeket érted ekvivalens miért van.
És mivel jpg nem nagy méret
mire minden mezt, labdat, arcot tokeletesitetek, kijon a fifa 2005... meg amugy rohadt jo, hogy csak az elso lapon 5 megat kell letolteni... Minek ennyi kep...?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Breki33
Ezt a kérdést kaptam hátha van valakinek itt tapasztalate ezirányban

"Mivel a kérdésem nem egyszerû privát teszem fel.
Eredeti a fifa 2004- em. A mezek csarnokában minden mez szürke, ebbe már beletörõdtem, de ma frendlyben nyertem a reallal a barca ellen, és eddig nem észlelt párbeszédablak jelent meg mentem vagy sem. Mentettem így a barca mez megjelent a hall of kitsben. Azóta bármelyi k csapattal teszem ugyanezt nem ajánlja fel többet. Neked van errõl tapasztalatod?
Elõre is köszönöm!"