FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Breki: felnyomtam gyepet, juve arcokat, magyarítást, és egy juve mezt, ja még stuttgart aarcokat is, és 2 szer is kilépett amulti. mi lehet?
fn?
ugyebár a readme-ben ez van idézem
"first of all! after the installation of my patch,if you want replace the old configuration,
back up these files,
in folders; files:
easports\fifa 2004\ config.dat
,, ,, \data\cmn\ ini.big,
,, ,, \data\ zdata_06,
then cancel the file ai.ini that have been installed in easports\fifa 2004 folder and replace
the files you have backupped!
the old configuration has been replaced!"
Tehát a config.dat-ot visszamásolod és kész.
"first of all! after the installation of my patch,if you want replace the old configuration,
back up these files,
in folders; files:
easports\fifa 2004\ config.dat
,, ,, \data\cmn\ ini.big,
,, ,, \data\ zdata_06,
then cancel the file ai.ini that have been installed in easports\fifa 2004 folder and replace
the files you have backupped!
the old configuration has been replaced!"
Tehát a config.dat-ot visszamásolod és kész.
BREKIIIIIIIII bakker olaszra váltott át a fifa ahogy feltettem ezt a SEVIX 2-t! nem lehet angolra visszaállitani! segits vhogy me igy nagyon xar😞((((
hu csöppet le vagyok maradva fifával. hát nemtomki csinálta vagy kik a magyarítást de kap egy csillagos 5öst tõlem. nagyon profi
Breki köszi😊
Sajna igen. De nem olyan nehéz megtanulni egy hangszerkesztõ kezelését. Nekem sem volt nehéz. Sztem neked is menne.
Én azt hittem a hosszát lehet, de nem tudtam P
Hát szivesen elküldeném néhény soccer chant-em feljavításra, de gondolom ez idõigényes
Hát szivesen elküldeném néhény soccer chant-em feljavításra, de gondolom ez idõigényes
Persze, én is úgy gondoltam hogy mellé teszem, és nem valamelyik helyére.
Reverbet meg nem szoktam adni neki konvertáláskor, mert én Sound Forge-al szerkesztem õket, és ott rakok rá mindenféle effektet, köztük reverbet is ha kell. Konvertáláskor már nem állítgatom.
A crop más programokban általában valamilyen vágást jelent, lehet hogy itt is vág valamit, de hogy mit, azt nem tudom. Talán a csendet, ha van a fájl elején... ?
Reverbet meg nem szoktam adni neki konvertáláskor, mert én Sound Forge-al szerkesztem õket, és ott rakok rá mindenféle effektet, köztük reverbet is ha kell. Konvertáláskor már nem állítgatom.
A crop más programokban általában valamilyen vágást jelent, lehet hogy itt is vág valamit, de hogy mit, azt nem tudom. Talán a csendet, ha van a fájl elején... ?
Akkor rádbíznám oks?
Mármint hogy hogy állítod össze.
Elvileg be lehet az eddigi mellé is rakni nem kell feltétlen valamelyik helyére.
Legfeljebb nagyobb lesz a rotáció.
Amúgy szoktál reverbet adni neki?
Én kezdetben eléggé adtam aztán rájöttem, hogy valamikor jobb 60 körül adni neki de valamelyiknek a 30 az ideális.
Mármint hogy hogy állítod össze.
Elvileg be lehet az eddigi mellé is rakni nem kell feltétlen valamelyik helyére.
Legfeljebb nagyobb lesz a rotáció.
Amúgy szoktál reverbet adni neki?
Én kezdetben eléggé adtam aztán rájöttem, hogy valamikor jobb 60 körül adni neki de valamelyiknek a 30 az ideális.
Ezekbõl az alleho és a schalalaaa2 nincs meg, a többi megvan.
Melyik kettõ másik csapaté? Gondolom a schalala-hehe-hoho, és melyik a másik?
Melyik kettõ másik csapaté? Gondolom a schalala-hehe-hoho, és melyik a másik?
Ezek vannak benne
Tooor!
schalalaaa2
Borrusia Dortmund - Bayern wir hören nights
alleho
Borussia Dortmund Shalala
dortmund
schalala-hehe-hoho
Borrussia Dortmund-Zieht den bayern die Lederhosen aus 3
borussia dortmund fankurve - ohohohohohooh
Namost kettõ ebbõl más német csapaté, de csak salala van benne, viszont azt nagyon jól nyomják P
Tooor!
schalalaaa2
Borrusia Dortmund - Bayern wir hören nights
alleho
Borussia Dortmund Shalala
dortmund
schalala-hehe-hoho
Borrussia Dortmund-Zieht den bayern die Lederhosen aus 3
borussia dortmund fankurve - ohohohohohooh
Namost kettõ ebbõl más német csapaté, de csak salala van benne, viszont azt nagyon jól nyomják P
sevix 2.0 tegye fel ide vki pls!!!!!!!!!!!!!!
thx
thx
Bayern soundpatch kész
Coming Soon
Ajax
Róma
Milan
Borussia Dortmund (kiegészitõ)
Stuttgart
Liverpool
Azon filózom, hogy egy nagy patch legyen vagy külön külön
A Borrusiát Sammyra biznám ha azt a 3,6 megánnyi Dortmund hangot át tudom valahogy küldeni neki
Coming Soon
Ajax
Róma
Milan
Borussia Dortmund (kiegészitõ)
Stuttgart
Liverpool
Azon filózom, hogy egy nagy patch legyen vagy külön külön
A Borrusiát Sammyra biznám ha azt a 3,6 megánnyi Dortmund hangot át tudom valahogy küldeni neki
Manchester Songs
hova küldjem?
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Egyébként letöltötted azokat a wvx fájlokat? Mert én is próbálkoznék velük, de nekem macerás letölteni. Ha átküldenéd, lehet hogy tudnék nézni hozzájuk progit.
Le sem tudtam játszani az abview-vel. Rányomtam, azt' annyi... se kép, se hang. Még keresem a megoldást; esetleg a dc-n tudnak segíteni.
A mailt-t még nem kaptam meg!
A mailt-t még nem kaptam meg!
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Fangesänge 1. Bundesliga
1860 München
Bayern München
Werder Bremen
Borussia Dortmund
Eintracht Frankfurt
1. FC Köln
FC Schalke 04
Fangesänge 2. Bundesliga
Alemannia Aachen
Fangesänge international
AC Mailand
Ajax Amsterdam
AS Rom
Aston Villa
FC Basel
AC Brescia
download
1860 München
Bayern München
Werder Bremen
Borussia Dortmund
Eintracht Frankfurt
1. FC Köln
FC Schalke 04
Fangesänge 2. Bundesliga
Alemannia Aachen
Fangesänge international
AC Mailand
Ajax Amsterdam
AS Rom
Aston Villa
FC Basel
AC Brescia
download
Közben én találtam nagyon jó német hangokat, különösen a salalalák jók
download
Ez különösen jó minõség:
Schalalalalala Schalalalalala Hehe Hoho
download
Ez különösen jó minõség:
Schalalalalala Schalalalalala Hehe Hoho
Breki elküldenéd az e-mail címemre a sound tutorial 2004-et? Mert állandóan azt írja ki a filefront, hogy servers full, és nem tudom leszedni. 

Rendeset, csak még a régi idõkbõl. A 98/99-es szezonban volt a dortmundnak egy olyan meze, ami nekem nagyon tetszett.
http://www.tar.hu/rainwood/hassler2.jpg[/img]
Köszi, már van egy-két templatem, de azért a biztonság kedvéért ezt is lementettem.[img]
http://www.tar.hu/rainwood/hassler2.jpg[/img]
Köszi, már van egy-két templatem, de azért a biztonság kedvéért ezt is lementettem.[img]
skacok mi a quakenet szerver címe az irc-n?