FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt nem tudom nekem csak portugál bot-om van P
De ezek szerint berakhatod a cinematics-okat
This patch will allow you to change from Socceraccess to EA Sports cinematics or from EA to SA ones with just one click. So you will be able to enjoy Socceraccess Cinematics when you play offline while when you play online you just change to EA Sports Cinematics and the game won´t crash. Many of you email me about the problems you have with Socceraccess Cinematics when you play online. All Socceraccess Cinematics are included in this patch, so you don´t need anything to download anything else.
De ezek szerint berakhatod a cinematics-okat
This patch will allow you to change from Socceraccess to EA Sports cinematics or from EA to SA ones with just one click. So you will be able to enjoy Socceraccess Cinematics when you play offline while when you play online you just change to EA Sports Cinematics and the game won´t crash. Many of you email me about the problems you have with Socceraccess Cinematics when you play online. All Socceraccess Cinematics are included in this patch, so you don´t need anything to download anything else.
Helloooo!!!
Hogy írom át a fifabotnál a tpl filet????
Ne azt írja hogy Hamarosan indul a meccs hanem pl: másodperceken belül kezdõdik a meccs!!!
Szoval ez a kérdés!
?????
Hogy írom át a fifabotnál a tpl filet????
Ne azt írja hogy Hamarosan indul a meccs hanem pl: másodperceken belül kezdõdik a meccs!!!
Szoval ez a kérdés!
?????
Átigazolási pletyi!
Lisztes: Atletico Madrid, Betis, Valencia és Tottenham.
Király : Tottenham, Manchester United, Liverpool.
Lisztes: Atletico Madrid, Betis, Valencia és Tottenham.
Király : Tottenham, Manchester United, Liverpool.
Érdekes, hogy tegnap kiraktam pilfer körkörös gyepjének képeit a cente-spot-rta erre mára eltüntek és kérik a kockás gyepet P
Írtam FH-n hogy a textúra naggyából jó, de a modell nem stimmel.
FSh Editort pont tegnap raktam föl.
FSh Editort pont tegnap raktam föl.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Közbe sikeresen befejeztem egyik bajnokságba az utolsó meccsemet is, most lesz idõ kipróbálgatni az összes arcot meg ilyesmit 

Tizen valahányan próbálgattuk, hogy milyen beállításokkal jó még a fifa (kinézetre), aztán lett egy átlag amit bele is raktak.
Ez az Ariel megint kitett magáért, csinált egy programot, amivel lehet választani az EA és az SA cinematicsok közül. Így nem kell állandóan visszamásolgatni az eredeti fileokat azoknak, akik jáccanak online, elég egyet kattintani és máris az alap videók mûködnek.
De nem találom az fsh-t
a soccergaming-on fent van a demoja megnézhetnéd 17 mega csak
de volt még egy amit anno mutattam Gmorphnak, de nemtudom hányas Fifa volt az amiben olyan jo gyep volt.
a soccergaming-on fent van a demoja megnézhetnéd 17 mega csak
de volt még egy amit anno mutattam Gmorphnak, de nemtudom hányas Fifa volt az amiben olyan jo gyep volt.
ezek a gyepek igazán jók várom a linket 😊
Na asszem sikerült megoldani, hogy az EPL is fent legyen és a többi is menjed
csak az id-ktõl félek még mert a rostert fel kell raknom
csak az id-ktõl félek még mert a rostert fel kell raknom
Körös CL gyep
Csikos CL gyep
Ha küldesz át 2002-es fsh-t, megnézem milyen.
Csikos CL gyep
Ha küldesz át 2002-es fsh-t, megnézem milyen.
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
visszatettem a zdatákat mennek a meccsek de a rosterem teljesen meghülyült. makaay a lazioban kezdõ
cordoba collonese az uj rosterrel a lazioban, és mindenbõl kilépk ami nem angol bajnokság(EPL a hunyó), és ha igen miért? és mit tegyek?
azt nem hiszem el. másodszorra nyomtam végig epl-t most feltettem uj rostert, elsözör karrier módban nem müködtek az olasz 2gk mezeim utána benyomtam egy bayern, spurs-t és megint kilépett...
se
az nem jó hogy a roster és az epl nem paszol egymáshoz valószinü mert megy az eredeti zdatokkal
ja és az epl importnál a playermodellek nem mindegyik volt succesful annak se tudom az okát
nem a peccselttel de most ujra feltettem az epl-t anélkül hogy feltettem volna a régi Rostert. remélem így jó lesz, és az emberünkkel is tudom majd nyomni...most egy olyan roster kéne ami rendbe tesz mindent, és nem lép ki. 😛
melyik hol? ááá basszus nem jó megint kilép
a rostert nemtom hol találtam de teszett nagyon
figy ha visszanyomom a zdatakat akkor minden a régi lesz nem? a mezek is stb...akkor kárba vész a félórám...
Ez így most nem mond semmit oldalt mondjál.
Amúgy meg tök egyszerû, visszanyomod a zdatakat a CD-rõl
ha akkoris kiakadad akkor valószinú adatbázis ....
Akkor azokat visszamásolhatod
Amúgy meg tök egyszerû, visszanyomod a zdatakat a CD-rõl
ha akkoris kiakadad akkor valószinú adatbázis ....
Akkor azokat visszamásolhatod
Nálakm is ez van de nekem van mentésem.
Ez a fi mania-s roster?
Amúgy visszanyomáson mit értesz?
A Roster az userben is van +fe
Ez a fi mania-s roster?
Amúgy visszanyomáson mit értesz?
A Roster az userben is van +fe
jah szal akkor EPL=English Premier Leauge ?
20040203_fifa_2004_rosters_3.00.exe
na helyzet van. visszanyomtam a rostert(20030203_fifa_2004_rosters_3.00.exe) a roster maradt és kilép a game mielött csatlakozna...