FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Delle Alpi = alpicdtexobj.texobj250823974609375__texture08502197265625.fsh
Old Trafford = oldtraffordodtexobj.texobj1019271060__texture1019271124.fsh
Stb, stb, stb
Szar Bayern, szar Bayern :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amúgy most találtam egy régebbi "patchet", a textúrákat D3Dbe próbálja megmutatni, vki próbálta már? Szebb lesz tõle a fifa, mint anno a 2003?
Speciel jó Reál Madrig hangot azóta is keresek
Sztem is jobb egyik viszont jó benne.
De miért nem szóltál mikor errõl beszéltünk?
Boot Raptor enyhén bugos, ezért nem adták ki.
Fõleg a manutd02.asf elég érdekes...
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
A gyepek innen letölthetõek
klikk

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
készítettem a 2003-as Barca zászlókból Paint Shop Pro-val egy mûködõ-t
De szerintem németül kellene neki
adott msn cimet
idézem
Hi Breki very nice turfs!
Do you have msn i also like it to make new turfs for FIFA maybe you can learn me how to do it???
my msn is: [email protected]
Keep making turfs mate!
Amúgy õ készitett Manus soundpatchet ott.
Tényleg hogy tetszik a kiegészítésemmel?
A BL logo-t leszedtem, kinagyítottam, "megtisztítottam" (sharpen), rányomattam az alapra, azt' kész... ennyi.
(Csak sok idõbe telt.)
Már elkezdtem a körös-csikos-BL-es verziót összerakni, de nem mostanában lesz kész. Majd szólok!

1. Ha megengeded team munkának írom
te készítetted én vagyok a supervicsor Gmorph pedig az atyaisten P
2. Sztem az õ readmejét simán lehet használni
Nem lenne elég hozzá egy jpg, amit belinkeltem?
De a 2002-es wc-t lehet jobban ki lehet szedni, mert valami olyasmit írt, hogy a régiek több részbõl vannak.
De pl ott a gyepcsomag abban szép gyeptéglák vannak P
pl új gólörömök, bevonulási animációk, mecs elõtti csapatképek, labdaeldobások, reklamálások , szögletnél más anim ilyesmik.
Nagyon jók és eszméletlen feldobják a játékot szerintem.
Pl 8745
Úgy 3 oldalt néztem végig a gmorph-fal folytatott beszélgetésekbõl, de semmi olyat nem találtam, hogy mennyivel húzza szét a pályát a játék?! Mert arra rájöttem, hogy széthúzza, meg minden, mivel a kockác pályát megcsináltam szerkesztéssel tök pontosan egyenlõ oldalú négyzetekkel, de azokból tégla lett!!!
Láttam gmorph is elég sokat szarakodott vele. Kéne vele beszélni vhogy, mert én eléggé kezdõ szerkesztgetõ vok.
#5437-e kép kéne, de már nincs ott. Anno nem láttam, mert akkor még nem voltam itt aktív.
Az asromastore még nem rakott ki új mezeket.
Szép is lenne ha megint visszajönne az INA szponzornak...