FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok akkor majd 1-2 napon belül mert lasuul a netem és 1 órás kihagyás volt és csak most tudtam viszajönni kb 10 perce 😞 és már 30 k helyet csak 10-20 max de a 10 k az fix
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
német a kommentátor +minden? mert akkor nekem inkább az kell! 😊
most akkor mivan? 😊)
mi bajotok a német verzióval? legalább nem angol
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
törökországban...
hogyaan jott ki elõbb töröko.-ban mint pl máshol európában? 😊
hogyaan jott ki elõbb töröko.-ban mint pl máshol európában? 😊
Akkor... meg is kaptam a választ! Köszi! És az angol mikorra várható?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
azért remélem lesz vki akir visszair 😊
amugy n-forceon sincs kint ugyhogy kétlem h. kijött volna...
amugy n-forceon sincs kint ugyhogy kétlem h. kijött volna...
jaja érdekelne engem is 😉
most beszélek egy sráccal aki az ADidas labdát csinálta (gondolom sokan ismerik)
õ azt mondja kijött a full és ha jól értem az ip ugyanaz mint a 2003-ban
õ azt mondja kijött a full és ha jól értem az ip ugyanaz mint a 2003-ban
Az ANGOL verzió már megjelent? Mert a németet nem szedem le! Csak azért kérdezem, mert se a HDC-n se a WarezCenteren sincs fenn! ;(
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
én a fifa 2004 eng et szedem le
innen valahonnan
és a sebesség se rosz ahoz képest hogy bittorrentés nekem 20-30 k
innen valahonnan
és a sebesség se rosz ahoz képest hogy bittorrentés nekem 20-30 k
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
http://suprnova.lagalot.com/torrents/506/FIFA2004.torrent
http://suprnova.gunny.org/torrents/506/FIFA2004.torrent
http://suprnova.gunny.org/torrents/506/FIFA2004.torrent
Ok. Akkor nem szedem, inkább várok... : - )
van mellette mds is, de tokmind1, szerintem nem erdemes leszedni, par nap mulva ugyis jon biztosan
Hmmm... Én DAEMON Tools-t használok, de az csak a .mds fileokat képes megnyitni... Akkor alcohol megnyitja az mdf fileokat?
És utánna mit csinálsz vele?
És az mdf formátummal mit lehet kezdeni?
jah akkor jön ki,én is nagyon várom,már elegem van a demóból
Tényleg lehet már a játékban pénzt nyerni,ha megnyerem valamelyik kupát??
Tényleg lehet már a játékban pénzt nyerni,ha megnyerem valamelyik kupát??
Na, én úgy szoktam használni az OTB-t, hogy lenyomom a megfelelõ gombokat (most hagy ne soroljam végig), és mindig a leshatáron indítok, így nagyon szép indításokat és a védõtöl pár méter elönyt lehet szerezni...
Amúgy (bár tuti ezt leírtátok 50x), nagyon komoly és jó a játék...
Amúgy (bár tuti ezt leírtátok 50x), nagyon komoly és jó a játék...
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
Az elso tippjeim:
Amikor nalad van a labda, nyomd meg a PASSZ(???) (A) gombot, majd a JATEKOS ELFUTO (Q) gombot azonnal. A jatekos, aki a passzt elvegezte gyorsan elfut elore, igy hamar ures pozicioba kerul.
Amikor szogletnel vedekezel, tartsd lenyomva a Q gombot es mozogj a nyilakkal abba az iranyba, amerre az a jatekos mozog, akit fogsz. A jatekosod igy felltartja a tamadot.
A strategia valtashoz tartsd lenyomva a C+Z gombokat, es hasznald a nyilakat.
A cselezeshez tartsd lenyomva a C gombot, amivel a jatekosod lelassul. Ezutan nyomd meg a SHIFT es a nyilakat, hogy mindenfele cselt mutass be.
Ha a kapusod kezeben van a labda, nyomd meg az A-t vagy a D-t, hogy hosszan elore rugja, vagy nyomd meg az S-t (es egy iranyt), hogy a legkozelebbi jatekoshoz dobja ki a labdat. Eddig nem sikerult felfedeznem, hogy kell leejteni a tabdat (a kapus a labahoz), mikozben a kapus fogja a labdat.
C - lassu seta
D+C - lapos loves
W+D - fejes
Probald ki azt a trukkot, hogy passz utan rogton Q-t nyomsz. Ezzel en remek kenyszeritoket csinaltam.
Eloszor megnyomom a C-t, hogy lelassitsam a jatekost, emellett lenyomom az S-t a passzhoz, majd a Q-t azonnal. A passz utan a jatekos azonnal uresbe fut. Ezutan lenyomom a W-t, az indito-passzhoz. Nagyon szep kenyszeritozeseket lehet vele csinalni.
Bar eddig meg nem sikerult golra valtanom eme akciot.
A masik:
Eleinte a Q-t nyomtam eloszor, utana az S-t, hogy szeleket futtassam. De ezt alkalmazvaa jatekos, aki a labdat fogadta megallt, majd 180 fokot fordult ugyanazon a helyen. Szoval a nagyobb sikerert a Q utan a W-t hasznald. Ezzel a modszerrel a jatekos, aki fogadja a lasztit nem fog megalni a futasban (megkapja a labdat, mikozben fut elore), igy gyorsan ki tudod hasznalni a szabad teruletet.
Ahogy azt mar emlitettem, ezek igazan nagy tippek, de meg fogsz lepodni, mennyivel jobb a QW kombinaci a Q-snel, mert gyorsabb. De nagyon sokszor nincs eleg idod a (a Q utan) lenyomni hosszan a W-t az igazan hosszu passzhoz, szoval nyugodtan lelassithatod a labdas jatekosod a C-vel, hogy idot nyerj.
csak mert önzõ vagyok P
Amikor nalad van a labda, nyomd meg a PASSZ(???) (A) gombot, majd a JATEKOS ELFUTO (Q) gombot azonnal. A jatekos, aki a passzt elvegezte gyorsan elfut elore, igy hamar ures pozicioba kerul.
Amikor szogletnel vedekezel, tartsd lenyomva a Q gombot es mozogj a nyilakkal abba az iranyba, amerre az a jatekos mozog, akit fogsz. A jatekosod igy felltartja a tamadot.
A strategia valtashoz tartsd lenyomva a C+Z gombokat, es hasznald a nyilakat.
A cselezeshez tartsd lenyomva a C gombot, amivel a jatekosod lelassul. Ezutan nyomd meg a SHIFT es a nyilakat, hogy mindenfele cselt mutass be.
Ha a kapusod kezeben van a labda, nyomd meg az A-t vagy a D-t, hogy hosszan elore rugja, vagy nyomd meg az S-t (es egy iranyt), hogy a legkozelebbi jatekoshoz dobja ki a labdat. Eddig nem sikerult felfedeznem, hogy kell leejteni a tabdat (a kapus a labahoz), mikozben a kapus fogja a labdat.
C - lassu seta
D+C - lapos loves
W+D - fejes
Probald ki azt a trukkot, hogy passz utan rogton Q-t nyomsz. Ezzel en remek kenyszeritoket csinaltam.
Eloszor megnyomom a C-t, hogy lelassitsam a jatekost, emellett lenyomom az S-t a passzhoz, majd a Q-t azonnal. A passz utan a jatekos azonnal uresbe fut. Ezutan lenyomom a W-t, az indito-passzhoz. Nagyon szep kenyszeritozeseket lehet vele csinalni.
Bar eddig meg nem sikerult golra valtanom eme akciot.
A masik:
Eleinte a Q-t nyomtam eloszor, utana az S-t, hogy szeleket futtassam. De ezt alkalmazvaa jatekos, aki a labdat fogadta megallt, majd 180 fokot fordult ugyanazon a helyen. Szoval a nagyobb sikerert a Q utan a W-t hasznald. Ezzel a modszerrel a jatekos, aki fogadja a lasztit nem fog megalni a futasban (megkapja a labdat, mikozben fut elore), igy gyorsan ki tudod hasznalni a szabad teruletet.
Ahogy azt mar emlitettem, ezek igazan nagy tippek, de meg fogsz lepodni, mennyivel jobb a QW kombinaci a Q-snel, mert gyorsabb. De nagyon sokszor nincs eleg idod a (a Q utan) lenyomni hosszan a W-t az igazan hosszu passzhoz, szoval nyugodtan lelassithatod a labdas jatekosod a C-vel, hogy idot nyerj.
csak mert önzõ vagyok P
azt ott alul lehet