FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is szarakszik a hdc.Gondolom most kicsit le van terhelve. 1 percet tölt, aztán 5 percig semmi... Hát ez így nagyon suxxx. Úgyhogy nagyon megköszönném, ha valaki privátba megadna egy ftp címet, ahol fönn van a game.
hurrááááááá!!! akkor a deviance-os fifa2004 az a hivatalos angol verzió? remélem,már kivagyok hogy még mindig csak a dmót ölöm..
na még egyszer: szóval: megy a dc, netlimiter-t elindítod, ott látod, hogy megy a dcplus, vagy dc.exe, ott lesz kkicsit balra az up limit, mondjuk 1-re beállítod, bepipálod, és csókolom, max 1k-van tudnak letölteni rólad...
off: megy a dc, elindítod a netlimiter-t, ott majd látom, hogy megy a dc.exe, up limit-et, mondjuk 1k-ra állítod, epipálos, és kész...on
majd felveszem videóra a gólokat😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Hi!!
Breki kérhatnék egy szivességet?? Beklinkelnéd megint a progi helyét, mert sajna nem leltem meg, csak azt, hogy a játékot honnan kell húzni!!!
THX
Breki kérhatnék egy szivességet?? Beklinkelnéd megint a progi helyét, mert sajna nem leltem meg, csak azt, hogy a játékot honnan kell húzni!!!
THX
ezzel az a baj hogy nem otthon csináltad a saját gépeden...vagy igen?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
hát igen ez a valóság....
PS2-n sem lehetett memóra nyomni....
a labda totál ugyanilyen...cserélni persze nem lehet konzolon😊 de itt nem csillog a laszti...nálam éz olyan kis fényesre suvickolt ...és a játékosok sem ilyenek , hanem sokkal több rajtuk a "fényjáték"
PS2-n sem lehetett memóra nyomni....
a labda totál ugyanilyen...cserélni persze nem lehet konzolon😊 de itt nem csillog a laszti...nálam éz olyan kis fényesre suvickolt ...és a játékosok sem ilyenek , hanem sokkal több rajtuk a "fényjáték"
Tomper nekem tudnál adni egy ftp címet. Mert a hdc-rõl jelenleg kib...tt lassú. Nagyon megköszönném. Csak mert mondtad, hogy szóljon, akinek kell ftp cím...
ezért ez szemétség
meg az uj dc kliernsekben van egy kis poloska erre ne csodálkozzatok majd :-)
meg az uj dc kliernsekben van egy kis poloska erre ne csodálkozzatok majd :-)
nálam olyan volt, hogy leszólt az arc, hogy miért ilyen lassú a letöltésem (olyan 12k körül volt asszem), pedig én nem csináltam semmit... na azóta dc indítása után jön a netlimiter progi, és beállítom, hogy max 1k legyen a feltöltés, azóta szarok mindenki fejére 😄
értem azt hittem még mindig a tompor
de ugye igazam volt , hogy kijött az angol
mégse vagyok láma
de ugye igazam volt , hogy kijött az angol
mégse vagyok láma
ja, egy kocsog gyerek elkezdte irogatni,hogy faker vagyok, mert nem tudja rolam tolteni a fifat, meguntam aztan leleptem, orokrebefejeztem
nekem jön szépen, csak ritkán van 1 néhány másodperces szünet, utána megint megy szépen a letöltés, most tartok az 1. cd 40. fájljánál, délben kezdtem el a letöltést
Na mivan mindenki a hdc-rõl cibálja a fifát? Nálam egy percig szedi, utána 5 perc szünet, és így tovább. Ez így el fog tartani egy darabig...
errõl kb 10* volt már szó
kell egy progi hozzá
ami szintén be volt már linkelve
és katt a linkre
kell egy progi hozzá
ami szintén be volt már linkelve
és katt a linkre
a hir most jelent meg a srác kérdezte ezzel nemhiszem, hogy pletykéákat terjesztenék
Fent van nagybetükkel két hires fifa lap cimoldalán a gno-n is pl
Fent van nagybetükkel két hires fifa lap cimoldalán a gno-n is pl
Szép Jó napot!!!
Hogy lehet innen: http://www.suprnova.org/ tölteni????
Mit kell csinálni ezzel a *.torrent - vel???
THX
Hogy lehet innen: http://www.suprnova.org/ tölteni????
Mit kell csinálni ezzel a *.torrent - vel???
THX