10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• mohus
    "Mert lehet hogy en hulye vagyok hogy alapbol ezt nem tudom,de attol meg elvarhato lenne egy programtol hogy at lehessen konfiguralni benne az alapvető beállitásokat."

sajna idén félkszre sikeredett ez a termék...de ez ne tantorítson el tole....csak a konzolosok szoptak egy nagyot:)nekik nincs patch
  • Breki33
    Audigynél még nem halottam ilyenről, de a hangkártya dologról ma már volt szó
  • Breki33
    Breki
    és fent vagyok a mircen
  • mosley
    szia ! breki33 gyere át mircre
  • Breki33
    sztem be kéne irni a fejlécbe
    irányítás csak patchal és 20-al előrébb :-)
  • Breki33
    ebben igazad van
  • fm
    ja. én is bocs. igazad van a játékot illetően,meg abban is,hogy 20at visszaolvashattál volna..segáz
  • fm
    sry,de pont a hozzád hasonlóak miatt téma ez ilyen szinten..szomorú vagy sem,ez van..
  • Breki33
    figyi sok billes megszorongat
    es nem vagyok én WC
    mára ígérted amúgy
  • fm
    kicsit parázok. osztom itt az észt,stb. aztán meg lealáznál...nem tudom miylen otb ellen védekezni,lehet aláznál vele. ígérem,hogy amint készenállok szólok,csak még keresek pár kifogást
  • Breki33
    Irj Kennynek ezért van a fóruma
  • fm
    amit még észrevettem,hogy nehezebb fokozatokon az ellenfél ha rádtapad,pont úgy mozog ahogy te. tehát mikor a sprintet megnyomod,az ő sprintje is "megnyomodik",ezért nem lehet lerázni ritmusváltással. az irányokat ugyanígy "nyomkodja" a gép..
  • Breki33
    huhh majd mentek :-)

Amugy becsulom azokat akik multiban OTB nélkül megszorongatnak.

A multkor multiban volt egy berajzolos golom tökre meglepodtem.
    De sztem mulltiban nem lehet menteni
    gyere játszani és megmutatom
  • fm
    egyébként nem tudom vki észrevette-e már,de nekem úgy tűnik,hogy a kapus azért ilyen gyökér,mert mindig pont szemben áll a labdával. tehát a rövidet fogja teljesen,oda szinte lehetetlen gólt rúgni,a hosszúra meg szarik. ez helyezkedési hiba mindössze,ezen nem lehetne javítani?
  • Breki33
    a gameplayrol énnekem az 1.1-es tetszett meg, de az 1.2-est próbáltam multiban

Amúgy van egy horvát gameplay is
    még nem próbáltam
  • fm
    a harmadik meg NEM AKAR otb-zni. anélkül is meglehet csinálni bármit szvsz. nem küldenél egy fasza otb GÓÓL replayt?
  • Breki33
    hát látod én megmondtam, de két oldalról támadnak miatta
    egyik fele a helyét félti a másik nem tud OTB-ni.
    (Most sarkitottam bevallom)

Ha multizni akarsz a fenti cimen megtalálsz
  • fm
    ja. mennyit játszottál az alappal,az 1.1el és az 1.2vel? milyen szinten?
  • LezLee
    Ízlések és pofonok. Nekem az 1.2-es jött be, de gondolom ez egyénfüggő...
  • SecMan
    Kösz!
  • fm
    ezt erről az oldalról copyztam be épp amit MOST olvasol,pár sorral lentebbről!!!

íme:
    Ha a #2275-ben lévő file-t letöltöd utána:

1) Az Orig-Exe mappából bemásolod a telepített FIFA játék mappájába a fifa2004.exe-t
    2) Update mappában elindítod a dev-rtp_fifa.exe-t ami felrakja a patch-et
    3) A Crack mappából bemásolod a fifa2004.exe-t a játék mappájába
    4) Ha minden sikerült 1-3-ig, akkor mehet a játék mert sikerült a patch-elés

...
  • SecMan
    Köszi szépen!!! Még annyit ezzel kapcsolatban hogy ehhez akkor nem kell törés vagy benne van?
  • fm
    szvsz a Kenny féle 1.1es jobb,mint a 1.2es,feltéve,ha van különbség. nekem 1.2őn könnyebnek tűnt..
  • LezLee
    Amúgy nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem rohadtul bejön Kennynek az 1.2-es gameplay-e. Úgy vettem észre, hogy nehezebb lett gólt lőni, bár a távoli lövések ugyanúgy beakadnak a hosszú sarokba, de szvsz sokkal nehezebb gólhelyzetbe kerülni, már semi-pro szinten is. (vagy csak én vagyok nagyon láma:)) Én úgy vettem észre hogy a cpu játékosok sokkal erőszakosabbak, már a térfeleden letámadnak, nem is nagyon lehet hosszan szöktetni a labdát, mert rögtön elveszik, s mintha (bár ez nem biztos) több távoli lövést fogna a kapus.

Szóval addig-addig toldozgatják, finomítgatják a Fifát, hogy kezd tetszeni. Végre nem lövök állandóan 4-5 gólt egy meccsen, és ez jóóó.

Breki: egyszer szívesen kiállnék veled multizni egyet. Amúgy te milyen szinten jáccol? Kezd érdekelni a game, és kipróbálnám multiban is :)))
  • LezLee
    Ha jól emléxem a #2275-ös hozzászólásban megtalálod a linkjét az 1.1-es deviances patch-nek.
  • SecMan
    Köff, de nem találtam! tudom hogy kinn van a patch, de oldal kéne ahonnan letölthetem! A #3424-es olasz oldalon nem találtam(nemtok olaszul:))
  • skristof
    olvass vissza
  • skristof
    milyen cikk?
  • SecMan
    Ha van már patch hozzá azt honnan lehet leszedni? És ha kell hozzá törés azt honnan tölthetném le?
  • skristof
    asszem ez a cím:
    szilcsio
    sztem jo, ki lehetne rakni topikcímhez...
  • BaziJoe
    Esetleg várható patch a játékhoz?????
  • nutiform
    Természetesen a Fifával!
  • nutiform
    Kedves Valaki!

Nem szoktam online játszani,ezért ha lenne valaki olyan kedves és elmondaná hogy mi az útja-módja ennek azt megköszönném.
  • Breki33
    Ez a fájl egy kicsit az audio beállításokba kontárkodik bele. Például sokkal élethűbbek lesznek a szurkolók azaz többször lesz taps és hasonlók. Felsorolhatatlan mi mindent beállít ilyen téren...
  • Breki33
    amugy kb 15* irtam a gamepados dologról
  • Cracker-kölyök
    VKI NYOM VELEM EGY MECCSET? nem vók tul profi!
  • Breki33
    grrrrrrr 3408

aki 20 hozzászólást nem képes visszaolvasni istenbíz nem válaszolok ezentúl
  • Takigabi
    nincs mit
  • Breki33
    és mostmár a szurkoloi hangok is
    szedjétek :-)
  • magillagorilla
    köszönöm a válaszokat!
    eddig az volt a baj, hogy az edzésben nem tudtam próbálkozni mert automatikusan joy-ra rakta az irányítást, ezt úgy küszöböltem ki, hogy kihúztam a joy-t a gépből :D
    ez a labda nélküli dolog még nem igazán tiszta de majd csak rájövök, amúgy nagyon tetszik a játék, szépek a mozdulatok, király a fejelés, stb.