FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Breki kérhatnék egy szivességet?? Beklinkelnéd megint a progi helyét, mert sajna nem leltem meg, csak azt, hogy a játékot honnan kell húzni!!!
THX
zaki: én nem vettem észre 😊) már tegnap is "ilyen" voltál, nem?
mintha multkor láttam volna valamelyik netes boltban 14E-ért, de már nemtom hol 😞
Joke: és jó?
enseszólnék bele (hisz már énis kilettem kiáltva önzõnek itt) de két dolgot hozzátennék:
1. Tomper sok embernek- köztük nekem is a németnél- segített, tehát állíthatom és sztem vannak páran akik ezt mergerõsítik, hogy nem kamuzik. Ez az õ szivessége én tudom, hány ember szedte már tõle.
2 Zaki a netlimiter használata sztem tisztességtelen. Azért mondom neked mert te írtad. GOndold végig ezzel egymással b.unk ki. Gondolom tese örültél volna, ha a COD 1k-val jön.
Aki mindenáron szabályozni akarja ott a BCDC szvsz
DE ez az egést téma off itt.
Engem mindig kivág. Nálatok mi a helyzet? nektek is csinálja?
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy meg még a sima limites nem oylan szemétség, de amiben már van slotlocker meg hasonlo kifejezeten az 😛
ennel van sokkal egyszerübb dolog is, csak azért ált kibasznak dc-rõl ha megtudják, bár ált nem tudják meg 😛
ON