10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
nem itt nehéz lenne -
nem olvastad a forumot?
Fifa Hungary Dual Action fórum
amúgy nagyobb és használható
én mindig bill-es voltam és 2-3 hete van gamepad
Amatörön kellett kezdenem, de tökjó mostmár pariba lenni -
pinturicchio #3560 Miért nem tudod meghallgatni? Mondjuk én kitöröltem az összes default zenét és helyette beraktam a kedveceimet.
Ez az új patch mennyire hivatalos? Kipróbálta már valaki,érdemes leszedni? -
Breki kíváncsi lennék a véleményedre. Szóval még mindig nem döntöttem el, hogy vegyek-e gamepadot, vagy sem. Te a Fifa 2004-et nyomtad bill.el is, vagy csak gamepaddal??? Mert érdekelne, hogy gamepaddal nagyobb-e a játékélmény, ill. hogy több dolgot lehet-e megcsinálni vele,mint bill.el. Gamepaddal használható a cselezés, mert bill.el használhatatlan? -
. Copy in your FIFA-main directory :
config.dat
locale.ini
2. Copy in your Fifa\data\cm :
ini.big
ini_pc.big
3. now open eagraph.exe (sorry for using EAGRAPH but the zdata_06.big is a 60MB file)
open the file zdata_06.big in your fifa\data and us the "import" funktion from Ea Graph to import AI.CPU .
if you don't find understand the EAgrpah please post it in the forum.
4. ready for a new fifa-exp.
5. have fun
6. have more fun
:-) -
melyiket? -
a Veteránnál érdemes még ezeket kipróbálni:
this are the gameplay variants :
dribble.ini
CPU_THROUGHPASS_PERCENT = 6
longball.ini
CPU_LOBPASS_PERCENT = 9
-
na jönnek az új dolgok
FIFA "FEEL THE GAME" PATCH
Version 1.02
Features :
- CPU : even ball occupation
- CPU : longe range shooting
- REFEREE : makes better calls
- GOALIE : improved behavior
- PLAYER : choose Ronaldo, he is really fast now, and try to dribble past the goalie !
- INGAME : random effects, f.ex. defense make bad decisions...
- PASSING S. : improved
- DRIBBLING : optimzed...try to be JAY-JAY Okocha (Bolton)
- EVEN STATS : after a game INTER vs. JUVE you will see even stats...
- INJURIES : more injuries for a realistic career mode -
what do you if HENRY is out for 2 month...
- CPU SUBS : cpu makes now some subs..
- CPU : more Edges, headers, lobs...
Download -
hehe
pont akartam kérdezni miaz, hogy senki sem figyel fel rá
-
Akkor bocs.
(Nem is örülsz, hogy így reklámozlak?? :))))) -
nemis én voltam :-)))
ráfogom fm-re meg a nyuszira :-) -
milyen gamepadod van? -
Breki, na itt a véleményem az új veterán gameplay-el kapcsolatban:
Quuuurva nehéz!!!! :)))
Bővebben: amikor kipróbáltam, biztonság kedvéért a semi-proval (mert sejtettem valamit), a Stuttgarttal játszottam egy gyenge csapattal és a végén még a döntetlent sem sikerült kiizzadnom, az egész meccsen kb. ha 4 helyzetem volt, abból 1 bement (az ziccer volt), és az összes távoli lövésemet fogta a kapus. A Cpu játéka hihetetlenül feljavult, már nem akadozik a játéka, hanem folyamatosan, megállás nélkül passzolgatva próbálja kijátszani a user védelmét. Sokkal nehezebb gólhelyzetbe kerülni, hiszen annyira letámadnak, hogy ha kicsit megtolod a labdát, már nincs nálad. Szóval úgy tűnik, hogy amit írtak róla, az mind igaz, és kib...ul nehéz lett, hát veteránoknak való tényleg.
Szóval mindenkinek ajánlom, aki a gép ellen játszik és már unja, hogy mindig ő nyer. Ezzel garantáltan nem fog :)))) -
Joy-al nemtudom, hogy lehet de biztos érdekes :-)
gamepadot már elmondtam -
igen sok ilyen van a multiban is aki billentyűzeten nem nagyon használ OTB-t
mégis tudnak játszani...... -
Ja csak nem tudom meghallgatni azt a számot amit cserélni szeretnék ez zavar -
hát az a patch amiről itt már szó volt de a cikkben mégsem lehetett crackelt-ről irni P -
köszönjük :-) -
Szerintem olvass vissza, Breki már jópárszor leírta, hogy mi a teendő... -
pinturicchio #3538 Ja és billentyűzeten játszom az OTB használata nélkül, úgyhogy hosszú fifás múlttal keyboardon is aránylag hamar bele lehet jönni. -
Firci #3537 haho!
Azt szeretném megkérdezni ,hogy joy.al hogy lehet cselezni? -
pinturicchio #3536 Én már professional szinten játszok és 2-3 idegborzoló idény után végre felvettem a ritmust, olyannyira, hogy az olasz serie B-s Palermoval nagyon közel állok a feljutáshoz. Persze sok játékost csereberéltem, az anyagi kereteken belül kihoztam talán a legjobbat.
Ez a Music Changer nagyon jó! -
Melyik ez a patch, amiről a cikk ír?
"Furának tartom, hogy olyanok maradtak ki a játékból, mint a billentyűzetkonfigurálás, a grafika részletességének beállítása vagy az IP alapú többjátékos mód. Szerencsére ezeket a hivatalos megjelenés után kiadott hivatalos patch orvosolja. A programba beépített auto-updater beizzítása után a letöltött javítás végre engedélyezi az alapkiosztás átkonfigurálását, s az instant replay menüpont alatt végre elmenthetjük a jól sikerült akciókat." -
diegoam #3534 Lefordítottam egy német magazin tesztjét a játékról, olvasgassátok:
FIFA 2004
A Fifa-széria ebben az évben kap először egy komoly konkurenst PC-re a pompás PES 3-mal.
De a kanadai fejlesztők nem hagyják magukat a nyugalmukból kihozni, és a FIFA 2004-gyel folytatják konzekvensen és sikeresen az utat az arcade-futball felől a komoly futball szimuláció felé.
Az új karriermódban öt éven keresztül vezetsz egy csapatot a választásod szerint a 23 ligából. Csapatonként változnak az elérendő célok: Bayer München harcol pl. a kuparészvételért, míg a frissen feljutott csapat a 2. ligából a bentmaradásért. Hetente minden csapatnak van egy bizonyos számú pontja. Ezeket lehet felhasználni egyéni edzésekre, amelyek az egyéni képességeket tartósan javítják. Minél erősebbek a szereplők, annál több pontba kerül egy óra. Ennek megfelelően mérlegelheted, hogy inkább egy sztárt, vagy inkább több átlagos játékost edzel. Menedzser kvalitások is keresettek, januárban és júliusban figyelni kell a piacot. Szükségtől és pénztárcától függően lehet a csapatodat kiegészíteni top játékosokkal, eladni a gyengéket, vagy olcsón jobbakat venni.
Aki 10 gombos és 2 analógkaros gamepad nélkül játszik, elszalasztja a legfontosabb újítást, az ún. Off The Ball kontrollt. Ez ad lehetőséget arra, hogy a labdát vezető játékoson kívül egy további játékost irányítsunk. A második játékos koordinációja, aki többnyire másik irányba fut, sok gyakorlást igényel. De megéri, mert fantasztikus kombinációkat, kényszerítőket lehet csinálni anélkül, hogy ki lennénk szolgáltatva az MI-nek.
A két legmagasabb nehézségi fokon az OTB nélkül már nagyon nehéz a büntetőterület határától, mert a védelem egy „falat” von a 16-oson. Az új irányítás nemcsak arra szolgál, hogy közvetlen lehetőségeket dolgozzunk ki. Sokszor lehet a védő figyelmét elvonni, hogy a játékostársnak szabad teret vagy lövési lehetőséget nyissunk.
Szögleteknél és közvetett szabadrúgásoknál előkészített variációkból választhatunk. Amint a játékos a labda felé fut, irányítsa a kívánt fogadó játékost. Megfelelő időzítéssel szerezhet fejes vagy kapásgólokat. A közvetlen szabadrúgások egy kis ügyességgel ( és jó lövőkkel mint pl Beckham vagy Scholl) már majdnem túl gyakran is a kapuba jutnak.
A labda-fizika hasonlóan realisztikus mint az előző részben. Nem ragad a lábhoz, korrektül pördül le a kapus kezéről vagy a játékos térdéről. Habár a történések a füvön nagyon hihetően jönnek át, de a computer ellenfél kombinációi úgy hatnak, mintha a jelentek a programkód mélyén számolódnának és nem a szituációtól függően: mintha a program a háttérben tervezné, hogy melyik passz érkezzen meg címzetthez és melyik lövés találja el a kaput.
Ez ellen könnyen lehet tenni, ha másik ember ellen játszik ugyanazon a gépen. Távoli ellenféllel szemben csak az EA online-portálján keresztül lehet játszani. Ez a vásárlástól számított hat hónapig ingyenes, ezután tervez az EA egy havi díjat még nem ismert mértékben.
A prezentáció és az atmoszféra hagyományosan a FIFA sorozat erősségei közé tartozik. Ezúttal eredeti szurkolói énekek pótolják az előző rész hasonlóan ható zajait. Sárga kártyánál a játékosok vadul gesztikulálnak a bíró orra előtt. A találatokat számos kamera állásból megismétlik. Különösen szép megoldásoknál nyilak mutatják a labda útját a hálóba. Összességében jobban megérdemli az ítéletet „televízióérett” (nem tudom mi a megfelelő szó rá, a szerk. megjegyzése:)) mint valaha.
Pro
- realisztikus labda fizika
- hiteles atmoszféra
- original licenszek
-pompás OTB-irányítás
-analizálási funkció
Kontra
-részben generáltnak ható játékfolyamat
-túl sok szabadrúgásgól
-körülményes menü
-online játék csak EA portálon keresztül
Optimum PC: 1,4 GHz CPU, 512 RAM, 880 Mbyte hely a merevlemezen, GF-3 kártya, Analog- gamepad.
-
VB-t nem tudsz
BL csak a carrierben -
kiváncsi lennék a Kenny-t használók véleményére -
Hú gyerekek mit találtam:
---------------------------------------------------------------------------------
Veteran's GamePlay Patch for FIFA 2004 v1 - MEX
---------------------------------------------------------------------------------
Package :
- Easy editable INI files
- GamePlay Controller Program
- gfxpak.exe
GamePlay Info :
- Real Ball Physics.
- Realistic GoalKeeper skills.
- Improved Lobs.
- Better Through passes.
- Dynamic CPU Gamestyle.
- Increased Difficulty levels.
- CPU Tactics.
- Better Crosses.
To Install :
Extract the contents of compressed archive to any folder, then run the GamePlay
controller program called "GamePlay.exe" :
- It will detect FIFA 2004 and store info about your current GamePlay Files
- Press "Create MOD Files" so the program can generate the template files based
on your FIFA 2004 version.
- Press "Pack INI Files Inside MODs" so the program can insert the INI files into
the created MOD files, this allows you to edit the GamePlay INI files.
- Now activate the finished MOD files by pressing "Activate MOD"
GamePlay Controller Functions :
- To switch back to FIFA 2004 default GamePlay just press "Activate Original"
- To know what GamePlay is active you can press "Check Active Files"
- To switch again to Veteran's GamePlay just press "Activate MOD"
If you edited the included .ini files :
- First "Activate Original" to switch back to Default GamePlay
- Then "Delete MOD Files" to clean the MOD GamePlay
- Tweak the .ini files at the package folder
- Press "Create MOD Files"
- Then pack the modified INI files with "Pack INI Files Inside MODs"
- To finish just "Activate MOD"
NOTES :
- The GamePlay Controller program is designed to manage and restore GamePlay
files, so try to not modify the files located at FIFA 2004 main folder.
- All the control you need is at this package.
- The GamePlay works in multiplayer mode, but remember if you edit
the ini files ensure that the person you playing with has the same files.
quick link -
nem dehogy ez 4kyte :-)
csak a közönség szurkolása lesz fantasztikus
belinkeltem pár napja es az fh-n is kint van
ja és multiban is jó -
bang #3526 ja-ja, csak a csúszkán, hullott is a maradék hajam rendesen :)
utána nézek az audiopatch-nek, azzal megoldható a hangerő különbség is ? -
Ez jó hír mivel beraktam a BL Athem-et a német szám helyére
Hogy optimalizáltad a csúszkán?
Az audiopatchet kiprószáltad?
Azzal fantasztikusak lettek a hangok -
bang #3524 nekem nem lett lassabb a menü (legalább is észrevehetően nem), viszont az "új" zenék halkabban szólnak, így fél este a settings-ben optimalizálgattam a hangerőket (zene, menü zörejek, kommentár, közönség), de már jó. :) -
a We Are The Champion számot senkise tudja? -
Junior Senior: Rythm Bandits
Amúgy nekem is ez a szám tetszik a legjobban a zenék közül, úgyhogy le is szedtem Kaazaról, de valahogy annak más a hangzása, mint a Fifában, szerintem ami a Fifában van az remix. -
Na tegnap megvolt az első bajnoki meccsem.
Teljesen más mint a barátságosak.
Majdnem blama lett P -
amugy csak a low-osban van benne mivel letiltja ezeket, hogy gyengébb gépen is menjen
de ne használjátok buherálása után gubancok lehetnek multiban -
figyelem hülyeséget mondtam
szivtam is vele
NAGYON FONTOS
AKI MULTIZNI AKAR NE NYÚLJON BELE
sorry -
az itteni Fifa 2004-es cikk -
Breki ezt a "közönséges" :) meg a hálós dolgot hol találtad? kicsit rápörögtem,és elég érdekes dolgokat találtam a ini_pc.big-ben is..azt mivel lehet szerkeszteni? thx -
skristof #3515 vedd meg eredetibe!! :P
amugy nem toom
hibás a cd-d... probaldd minimum setupon..
ott is?
akkor mittomén :P -
játék a 24 százaléknál kifagy instaláláskor. mi lehet a probléma? van 4 giga hely gépen még...