FIFA 2004

Oldal 1 / 208Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Divizio88
Sziasztok segit nekem valaki..??
ps 2 hogy kell cselezni ..:-s
most kaptam kolcson a jatekot
jatszotam mar vagy 10 mecset
de meg nem jottem ra...:-s
segitsetek plsss

HIP-HOP ARAD

csõ all kicsit kiürült a topik de azért megér 1 próbát xD
szal a fifa 2004-ben nem tudjátok miért van az, hogy a kapusom mindig ki szalad van hogy fél pályáig leszerelni az ellenfelet?? mer elég idegesítõ néha xD
na mind1 csak gondoltam megkérdem 😄 thx

John Cena
www.fifahungary.hu

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

hahó!

A fifa 04-hez magyarítást hol lehet szerezni?
hunbasser
eredetivel lehet 😛

ReaL MaDRid x siempre

Hello hogy kell az online modban regizni és játszani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nekem õrülten fontos
hunbasser
még nem játszottam a játékkal,és gondoltam,h megszerzem,utólag kipróbálom,h milyen.mindig kilép meccs közben.rákerestem a kilép szóra,és láttam,h nálatok is ez volt a hiba.de hát olyan sokat visszaolvasgatni...
szóval van erre megoldás?
elõre is köszönöm

ReaL MaDRid x siempre

Mi a fifa 2004-nek az instal codja
gercse
magyart?nem,pl.:Fifaonline.it,fifamania.it,www.socceraccess.com,fifax.net,de a socceraccess.com-on van egy pár link

Hi all! Nem tudtok egy olyan oldalt (a fifahungary kívül) mondani, ami csak a FIFA sorozattal vagy a FIFA 2004-gyel foglalkozik?

www.andris91.try.hu Teccikérteni?

Uppsz! Bocsi, akkor átmegyek a helyemre...:-)
Breki33
Oké de ez a 2004-es topic P
Szia Breki!
Elkészültek a labdák ;-)
Bocs, látom van saját topicja
Mikorra teszik a 2005 hivatalos megjelenést?
Biztos volt már csak lusta voltam 2 oldalnál többet visszaolvasni, sorry
Hali!

Fifa 2004 Bajnokság indul a Game Klub keretein belül ( nov.21.). Kaja +Pia+ Jó hangulat. Könnyen megközelíthetõ helyszín. Várunk mindenkit. Jelentkezés és információ : www.pcmagus.hu, e-mail : [email protected]

Hy valaki ki tudná nekem ide rakni a HSP 2004et mer nem mükszik még a fifahungary
+ egy olyan patchet ami seggítségével be lehet állítani a billt. vagya gamepadot!!! Kössszzz!!4

Garcia
azt csak eredeti játékkal lehet

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

vidike
az online játékhoz kér valami kódot hogy regisztrálni tudjam magam akkor cd key-t kér vagy valami mást?

aszt a baziklafásat vidike voltam

vidike
sziasztok
valaki írjon nekem egy cd-keyt privibe please vagyvalami oldalt ahonnan le lehetne szedni valamit
köszi

aszt a baziklafásat vidike voltam

Szevasztok, csak annyi lenne a kérdésem, hogy pl a Bayern Münchennek eredetileg nincs 3. számú meze, de lekaptam egy ki packet, ami viszont tartalmaz 3. számú mezt. Hogy is lehet azt aktiválni ?! mert én beraktam CCben csak úgy 3as meznek, de a játék nem látta. pls segítsetek
Elõre is kösz !!

Fc Bayern FOREVER No.1 !!!

FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

hy all!
crackhez ajánlom figyelmetekbe a www.crack.am oldalt.
én viszont magyaritást keresnék hozzá!aki tud segitsen hol keresek ilyet ha van már ilyen egyáltalán!köszi
Taranov
Thx

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

csum666
FIFA 2002 ONLINE BAJNOKSÁG ÉRDEKEL VALAKIT AZ IROJON PRIVÁTBA!!!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

nn=bb csak elirtam😊
sziasztok! fifa2004 lan kupa bõvenn infó: http://www.fifahungary.com/
WCG

Nevezés FIFA 2004re
Garcia
Besiktas

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Taranov
Hellosztok!

Nem tudjátok mlyik csapatban játszik Ilhan Mansiz?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

balintka
Szerintem erre gondolsz: UEFA Euro 2004

cicai
Sziasztok!
szeretném megtudni, hogy az Euro Fifa 2004 Portugália
megjelent-e és ha igen mi a pontos cime?
köszönöm

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

The Hedgehog
ban plíííz! ez nem az ingyenreklámhelye?!!! hogy jön most ez pont ehhez a topikhoz?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Hello solo vagyok!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu

üdv.Solo
balintka
Hali! A Ball Raptor 2 nevû progival szeretnék labdát cserélni de mindig ezt a hibát írja ki: Run-time error '53':
File not found

Mi lehet a baj?

Breki33
tom

énis küldök majd pár füvest P
Bocs, lehet, hogy én küldtem rád, mert te értesz a gamepadokhoz.

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Breki33
Ja egy srác szenved a Sailtekjével és tõlem kért segítséget
akinek ilyen van és megy az írja be már légyszi a megoldást.
Garcia
ITT találsz pár linket, de szerintem ezek már befejezõdtek azért nézd meg

bodesz
pls írjátok le az összes online bajnokság címét/linkjét mert szeretnék csatlakozni 1 hez

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

gercse
Szeretném ha mindenki megírná a véleményét errõl az euro patchrõl,mert nekem az elsõ három meccsig nem volt vele bajom,de utána 2x jött bulgária,most fog jönni Portugália,és a meccsek után kidob az asztalra (nem lép ki )és sok kattintgatás során tudok csak visszalépni,és a hímnuszok is el vannak egy kicsit baszva,nem a minõség hanem,a meccs elején lejátsza és a meccs közben is megy amíg vége nincs + nekem lejátszotta úgy a 80 perc környékén,szóval nem valami nagy dobás,vagy én nálam vannak csak ilyen hibák?

gercse
Nekem jobban tetszik a fifa mint az euro,már rég löttem távolról gólt

Breki33
hát de ha van euro ami jobb mint a 2004 akkor?
gercse
Én játszanék,de most nyomom a 2004-et az euro patchel,elég jó lett

Breki33
hm te itt?

a szervezést úgy gondoltam megkérdem ki akar játszani :-)
de elõbb fel kell raknom, meg gamepaddal kipróbálnom megy-e

amúgy jó a BL patch?
Garcia
Én is, Én is😊

fecoh
Csá skacok😊

Breki nyugodtan szervezd meg a bajnokságot én már tuti vevõ lennék rá meg még lenne szerintem egy pár emberke aki szivesen játszana még vel vagy játszik is😊

Y\'oull Never Walk Alone

Breki33
hmm pedig most akartam szervezni egy 2003-as multi-t
Oldal 1 / 208Következő →