26
-
Poki #26 Hát erre még sokáig nem kerül sor. Hála istennek mert akkor a szakma amiben dolgozok elmehet a sunyiba, és még nem akarok munka nélküli lenni. :)
De véleményem szerint még akkor is érték lesz a papír mikor kijön ez az e-papír. Nem hiszem hogy rohamosan fog terjedni. Talán a fiatalság körében. De majd meglátjuk x0 év múlva. -
#25 MÍÍÍÍÍÍÍÍÍCSODA!?!
Tök állat volt az izgőmozgó újság :) -
#21 Ezexerint neked megvan már az A1-es méretű prototípus is? :-D -
#20 aztan jo, az agyhullamokat kiolvaso csip, utana mar szo szerint az ember homlokara lesz irva, ha hazudik:)
azert olyan mar nem kene... foleg, ha meg a genterkepet is elmentik benne.... -
#19 :)) erre a nyárra én már felszerelkeztem :)) -
#18 Akkor jó lenne, ha sietnének vele, mert én már a szúnyogokkal is szemezek :)) -
magyar ember 2 #17 Elkeri a rendor, es jon a kek kepernyo. -
Gabest #16 Ez a hajlékonyság még semmi, a következő generáció már folyni is fog, mint a terminátor2-ben. De addigra az emberiség már sajna kipusztul ugye... -
#12 jah és ezzel a legyeket is agyon lehet b/*szni -
#11 akkor minden pézt megér :PP -
#10 Így legalább a kedves betörő bácsi nem fog megszakadni amikor elviszi a monitort! Mostantól csak a hóna alá csapja vagy betekeri a zsákjába! -
Poki #9 Valószínűleg meg fogja érni a pénzét, mert ha kiszámolom, most egy Népszabi ára 100 Ft/nap az éves szinten cca. 30000 Ft.
Valószínű hogyha kijön akkor filmet is nézhetek rajta. Csak akkor meg kell oldani mindenféle kábelnélküli szarságot. A vinyó lehet akkor már organikus lesz oszt szupervíkony mikronos. -
Poki #8 Azt a hátadra kell kötni a házzal együtt :) -
#7 És az alaplapot meg a wincsesztert hova tekerik? -
#5 nekem megfelelne hajtogatás nélkül is -
#3 Here is the future!!! -
#2 Amúgy jó kis cucc -
#1 Kérdés hogy mennyibe fog kerülni.