26
  • Poki
    Hát erre még sokáig nem kerül sor. Hála istennek mert akkor a szakma amiben dolgozok elmehet a sunyiba, és még nem akarok munka nélküli lenni. :)
    De véleményem szerint még akkor is érték lesz a papír mikor kijön ez az e-papír. Nem hiszem hogy rohamosan fog terjedni. Talán a fiatalság körében. De majd meglátjuk x0 év múlva.
  • RelakS
    MÍÍÍÍÍÍÍÍÍCSODA!?!
    Tök állat volt az izgőmozgó újság :)
  • gz8
    Ezexerint neked megvan már az A1-es méretű prototípus is? :-D
  • Bonewerkz
    aztan jo, az agyhullamokat kiolvaso csip, utana mar szo szerint az ember homlokara lesz irva, ha hazudik:)
    azert olyan mar nem kene... foleg, ha meg a genterkepet is elmentik benne....
  • [HUN]PAStheLoD
    :)) erre a nyárra én már felszerelkeztem :))
  • gz8
    Akkor jó lenne, ha sietnének vele, mert én már a szúnyogokkal is szemezek :))
  • magyar ember 2
    Elkeri a rendor, es jon a kek kepernyo.
  • Gabest
    Ez a hajlékonyság még semmi, a következő generáció már folyni is fog, mint a terminátor2-ben. De addigra az emberiség már sajna kipusztul ugye...
  • [HUN]PAStheLoD
    jah és ezzel a legyeket is agyon lehet b/*szni
  • [HUN]PAStheLoD
    akkor minden pézt megér :PP
  • Sub
    Így legalább a kedves betörő bácsi nem fog megszakadni amikor elviszi a monitort! Mostantól csak a hóna alá csapja vagy betekeri a zsákjába!
  • Poki
    Valószínűleg meg fogja érni a pénzét, mert ha kiszámolom, most egy Népszabi ára 100 Ft/nap az éves szinten cca. 30000 Ft.
    Valószínű hogyha kijön akkor filmet is nézhetek rajta. Csak akkor meg kell oldani mindenféle kábelnélküli szarságot. A vinyó lehet akkor már organikus lesz oszt szupervíkony mikronos.
  • Poki
    Azt a hátadra kell kötni a házzal együtt :)
  • A nick nevem
    És az alaplapot meg a wincsesztert hova tekerik?
  • Mike
    nekem megfelelne hajtogatás nélkül is
  • Munch
    Here is the future!!!
  • Lazarus
    Amúgy jó kis cucc
  • Lazarus
    Kérdés hogy mennyibe fog kerülni.