2005-ben érkezik a vizuálisan teljesen megújult Longhorn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg kell mondjam, hogy a Mac OS X az XP-nél is rondább pedig az sem kutya... 😊
Y
Y
ugyanmar... lehet hogy nekunk nem kell a sok csillivilli butasag, de mar volt olyan, hogy a titkarno szolt, hogy a wordhoz neki a gemgeza helyett az az aranyos kutya kell....
Sokkal tobb laikus hasznalja a gepet akit a csillivilli elosuhano, eltuno texturazott menu jobban erdekel mint a stabilitas, gyorsasag, megbizhatosag.
Sokkal tobb laikus hasznalja a gepet akit a csillivilli elosuhano, eltuno texturazott menu jobban erdekel mint a stabilitas, gyorsasag, megbizhatosag.
A megjelenítést az új Windows rá fogja nyomni a GPU-ra, ezért nem lesz lassúbb, mint a régi, legalábbis nem sokkal. A GPU pedig nem csak Unreal alatt lesz forró. Szerintem azért nem tudnak túl sok mindent mondani a progiról, mert ök sem tudják, hogy mi lesz 2005-ben és mivel kell kompatibilisnek lenni az új Windows-nak. Lehet, hogy 64 bites lesz, pl.? A DPI növelése remek lenne, pl. egy átlag fénykép egy magazinban 300 DPI-s. Ehhez képest a mai 95 DPI tényleg gyengusz. De ehhez kellenek olyan monitorok, amik képesek ekkora felbontást megjeleníteni...
LoL!
Kék halál 120 DPI-ben???? Ez király ! Szerintem animálni is kéne.....
Kék halál 120 DPI-ben???? Ez király ! Szerintem animálni is kéne.....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Nem tudom ki, hogy van vele,de Én is programozok (ez a munkám) meg játszom meg stb. Volt alklamam megtapasztalni a Linux/Unix és Windows-t is. Nem akarok letenni egyik mellett sem a voksomat, mindenki használja azt, amelyik neki jobban bejön. Real_Gamer-nak különben igaza van. A Linux/Unix-os grafikus felületeknek általában nagyobb erõforrás kell mint a Window-nak. Persze biztos van kivéttel mivel van belõlük vagy ezer. A Mandrake-hez kapásból vagy négy féle közül lehet választani. Különben Én úgy tapasztaltam,. hogy nem sûrûn fagyogat a Win XP programozás közben sem (eddig egyszer sikerült ilyet produkálnom), kék halált meg még nem láttam rajta.
A grafikai designrõl meg annyit, hogy általában a Win XP-t használók kapásból a Classic-ba rakják a kinézetet meg lekapcsolják az összes csili-vilit, mert csak lassítja a gépet. Szerintem is tök felesleges a kinézetet túlzottan túrbózni. A lényeg az áttekinthetõség kell, hogy legyen, meg a stabilitás, valamint a sok szolgáltatás, amiket persze igény szerint le lehetne tiltani, neadjisten uninstallálni annélkül, hogy az upgradet fel kelljen rakni.
Hú most átolvasva jó össze-vissza írtam. Remélhatõleg valami értelmeset is.
A grafikai designrõl meg annyit, hogy általában a Win XP-t használók kapásból a Classic-ba rakják a kinézetet meg lekapcsolják az összes csili-vilit, mert csak lassítja a gépet. Szerintem is tök felesleges a kinézetet túlzottan túrbózni. A lényeg az áttekinthetõség kell, hogy legyen, meg a stabilitás, valamint a sok szolgáltatás, amiket persze igény szerint le lehetne tiltani, neadjisten uninstallálni annélkül, hogy az upgradet fel kelljen rakni.
Hú most átolvasva jó össze-vissza írtam. Remélhatõleg valami értelmeset is.
hát nem tudom hogy 150 gépen 2 évig max. Word-oztök akkor nekem se fagyna (vszleg) de én programozok, játszok ÉS wördözök.... néha még kell egy két csecse becse (PhotoShop, DreamWeaver, Firewall, ICQ...)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A longhorn ugyan azt fogja kiváltani a pc piacból, mint anno 2001 végén az XP. Itt egy oprendszer aminek erõsebb gép kell, hát vegyünk! Szerintem ez normális. 2001-ben az XP miatt, 2003 végén HL2, Stalker, Doom3 miatt, míg 2005-ben a Longhorn miatt voltak/lesznek gép-upgrade-ek. Ennyi!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
a hardvergyártók piacát az ms mozgatja, hiszen semmi nem indokolja (egyes játékokon kivül) uj, hatalmas teljesítményû pck vásárlását