5237
  • air23
    hall of fame is királyul van megcsinálva :)
  • darkman
    Valaki nem tudná feltolni a cd2-t (meg két fájlt a cd1-ből) az ftp-mre??? Koliból nyomom, szóval nem tartana sokáig! Köszi
  • air23
    a zenéi viszont jók :)
  • reggie31mate
    Még nem, de már nagyon be vagyok zsongva. Csak az a gáz, hogy éjszakai műszakban vagyok ittbent, azaz kb fél 10-re érek be holnap este. De azért majd megpróbálok előtte is alkotni valamit. Na Good Night For Y'all, try to get sum sleep!
  • air23
    na nézem tovább
  • air23
    bazz.. nem szedték külön az irányítást normálisan....
  • Rudee
    Estét all' :D
    Vki kipróbálta már?
  • reggie31mate
    Oké, majd pár óra múlva ránézek én is...
  • ucu
    jo, benn hagyom estere oksoan :D na lepek bf-ezni ;) see ya
  • reggie31mate
    Tudod mit.. Nem érdekel a hátteres dolog. Ha meglesz a game, te leszel az én személyes kisistenem, OK? :)
  • reggie31mate
    Háttérben akárhányan kapcsolódhatunk az FTP-re, csak ahoz, hogy elindítsd a le/feltöltést, be kell ugyebár jutni, ami nem megy, csak ha háttérben vagy.
  • ucu
    ha en atmegyek hatterbe az akkor is egy user feltoltes, nem? lehet nem teljesen ertem mit monc :)
  • reggie31mate
    Mondtam... Egyszerre egy usert enged be. Ha te átmész háttérbe, én is be tudok lépni. Ha én is átmegyek, más is be tud lépni. Ez már csak így megy..
  • ucu
    szentem ha te letoltod akkor edes mindegy hogy en hogy toltok fel, hatterben vagy sem
  • ucu
    nem teljesen ertem hogy mi koze a hatterben feltolteshez
  • reggie31mate
    Mit szólsz a háttérben uploadhoz ucu? Akkor tudom szedni mellette.....
  • ucu
    tiltva a peer to peer a koliban sajna :(
  • nandi
    ucu,dc++ on nem osztanád meg a kincsedet ?:)
  • Prowler001
    Nah most jöttem meg úgy látom nagyon lemaradtam 3 oldalnyi írás :DDDD azthiszem én is az Ftp-ről szedem akkor
  • reggie31mate
    ucu azt mondta, hogy 30k körül megy a cucc felfele, szal reggel 6 felé mindkét Cd fent lesz. ha nem jön semmi közbe, de remélem nem jön.
  • ucu
    hat eleg lasan tolt fel 30-40k avg szal ma mar nem (ugyanis 23:57 van:), de ha valaki ad gyorsabb ftp-t oda is szivesen feltoltom. en sajnos nem tudok ftp szervert inditani mert itt a koliban tiltva van
  • nandi
    oké,mikor lesz cim kb?
  • reggie31mate
    Hát mondom... Mikor indítod a másolást, beikszelheted..
  • nandi
    azt tudom hogy lejet ftpzni , de ott is be lehet allitani hogy hatterben tegye?
  • reggie31mate
    Persze. Nyomj Ctrl-F-et, Új kapcsolat, aztán csak töltsd ki.
  • nandi
    wincommanderben is be lehet allitani?
  • reggie31mate
    Nem tudom, timivel szedtek le FTP-ről, én sima mezei Total Cmd-rel. Mikor elindítod a másolást, beikszeled, hogy háttérben másoljon, és mikor elkezdte, szétcsatlakozol. Így a downloadod fut, de más is elkezdheti...
  • nandi
    mi az hogy hatterben?
  • reggie31mate
    Amint fent van az egész, megadom a címet.. Addíg nem lenne értelme, mert egyszerre csak egy ember lehet bent, és ucu uploadol. Ha lezsedtem, felrakom egy másik FTP-re is, és két címről szedhetitek. Ha háttérben húzzátok le, akár 500-an is lehet egyszerre. De akkor majd mindenki figyeljen erre.
  • reggie31mate
    oké! Még mindíg 20k-val megy fel? Megpróbáltad a másikat?
  • ucu
    ok
  • ucu
    feltoltom reggie-hez egeszet ugy ahogy van, reggie majd lecci add meg tobbieknek az elerhetoseget
  • reggie31mate
    oké! Ha háttérben töltöd, akkor közben húzom le, és felrakom máshová is, és megadom a címet...
  • nandi
    mit toltesz most?
  • ucu
    kicsit lassu 20k avg upload.... el lesz egy darabig
  • FiReBoY
    Na de én már megyek aludni... Ne írjatok sokat, mert holnap-re érek haza és tanulnom is kell meg hát a fórumot is olvasni... ;-)
  • ucu
    megy a cucc, es nem vagyok a legnagyobb :)
  • nandi
    a cd1 rol a 2,3,17,18,19,20,24,25,26,27,28,31,32 kell , legalabbis nekem ezek hianyoznak meg:)
  • FiReBoY
    SIRÁLYSÁG!!!
  • reggie31mate
    Akkor uploadolsz?