NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bejött az EA oldala... A visszaszámláló nullán, egyéb hír nincs...
Pontosan!
Ha ma nemjön ki akkor legalább egy demoooooooooooooooooooooooooot!!!
Ha ma nemjön ki akkor legalább egy demoooooooooooooooooooooooooot!!!
"nem is tudtam, hogy már jönne a cucc, nfl meg nhl már volt, úgy gondoltam, ilyenkor a fifa következik a sorban (amibõl is még csak demo van)."
nagyrabecsült kollégám :/
fukk.. akkor bazz egy demót, vagy valamit... kapjákbe.. sok -* fociõrült miatt.. asldkjalsédkjaélksdf
nagyrabecsült kollégám :/
fukk.. akkor bazz egy demót, vagy valamit... kapjákbe.. sok -* fociõrült miatt.. asldkjalsédkjaélksdf
Arra leszek kíváncsi mit írnak majd az Ea honlapján, ha bejön végre valamikor. Egyébként meg lehet, hogy sajnos elõbb a foci jön ki 😞((( ÁLtalában úgy szokott lenni... bár lehet, hogy mostanbásg meg kijön nekünk egy demo... 😊))
nebassz
http://www.gamespot.com/pc/sports/nbalive2004/index.html
Publisher: EA Sports
Developer: EA Sports
Genre: Sports
Release Date: 11/04/2003
http://www.gamespot.com/pc/sports/nbalive2004/index.html
Publisher: EA Sports
Developer: EA Sports
Genre: Sports
Release Date: 11/04/2003
Nézegessétek csak szorgosan 😄 Énnn nem bírom ki hanovemberbe jön csak ki áááá
hmm. hát ha kijön az iso tudni fogok róla remélem 😊
3 arcot állítottam rá az általuk ismert szerverekre 😊
plussz ugye még én is ismerek párat 😊
3 arcot állítottam rá az általuk ismert szerverekre 😊
plussz ugye még én is ismerek párat 😊
Ha az elözetes hirek igazak akkor ma adják ki az USAban az NBA Live 2004et. Bár egyes helyeken oktober 16 vagy november 4 szerepel kiadási dátumként azért remélem az oktober 14 a jo😊
forrás: fbl
Más is hallott vmi hasonlót? Mér nem jön már?
forrás: fbl
Más is hallott vmi hasonlót? Mér nem jön már?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Kíváncsi leszek az idei verzió milyen lesz.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
9/18 NBA LIVE 2004 (PC) WILL BE RELEASED OCT 14!!!
http://www.enlhoops.com/index.php
na jóvan. akkor nyugodtan fekhetek le 😊
http://www.enlhoops.com/index.php
na jóvan. akkor nyugodtan fekhetek le 😊
NBA Live 2004 Xbox Sports Tue, Oct 14
..
NBA Live 2004 Nintendo Game Cube Sports Tue, Oct 14
..
NBA Live 2004 Play Station 2 Sports Tue, Oct 14
http://www3.thebearrocks.com/content/content_information/game_releases.asp
pc .. ja. reméljük ma.. de ha EA nak lesz igaza... neeeee :/
..
NBA Live 2004 Nintendo Game Cube Sports Tue, Oct 14
..
NBA Live 2004 Play Station 2 Sports Tue, Oct 14
http://www3.thebearrocks.com/content/content_information/game_releases.asp
pc .. ja. reméljük ma.. de ha EA nak lesz igaza... neeeee :/
biztos hogy megint fullarcade lesz az alaproster, de szerencsére a pc-nek megvan az az elõnye, hogy ezen majd lehet változtatni. Alapból még a noname senkiknek is 80 feletti pontokat szoktak adni, de úgy egy hónap után meglesz a valósághoz jobban igazított roster😊
esetleg ez 😊)
<12:15>12:15> < NB|RascaL> I managed to do three alley oops in one attack.
na mind1, szerintem aki eddig is kitartott az nba live ok melett az most se fog elfordulni tõle 😊
ja. már csak egy nap.. de milyen hosszú 1 nap... :/
<12:15>12:15> < NB|RascaL> I managed to do three alley oops in one attack.
na mind1, szerintem aki eddig is kitartott az nba live ok melett az most se fog elfordulni tõle 😊
ja. már csak egy nap.. de milyen hosszú 1 nap... :/
hátha valakit érdekel 😊
<12:08>12:08> < NB|RascaL> the new NBA live sucks tho. Too much "humour", not enough basket
<12:09>12:09> < NB|air|w> well
<12:09>12:09> < NB|RascaL> I´ve hade the review version for Xbox for a couple of weeks now.
<12:09>12:09> < NB|air|w> i saw the movs from ea site
<12:09>12:09> < NB|air|w> it looks promising
<12:09>12:09> < NB|air|w> it i still a bit arcade
<12:09>12:09> < NB|air|w> but will do
<12:09>12:09> < NB|zeleni> dude
<12:09>12:09> < NB|RascaL> very arcade.
..
<12:12>12:12> < NB|RascaL> The game has something called "The hotspot". If you unlock that, put your guy on it, press the magic combo and he will fly ten meters and do a crazy dunk.
<12:12>12:12> < NB|air|w> 😊
<12:12>12:12> < NB|air|w> rofl
<12:12>12:12> < NB|air|w> for xbox
..
<12:13>12:13> < NB|RascaL> Are the versions different?
<12:13>12:13> < NB|air|w> could be
<12:13>12:13> < NB|RascaL> usually arent, with EA sports.
<12:13>12:13> < NB|RascaL> Anyways, the game has it´s moments, but often it gets too mickey mouse for me 😊
<12:08>12:08> < NB|RascaL> the new NBA live sucks tho. Too much "humour", not enough basket
<12:09>12:09> < NB|air|w> well
<12:09>12:09> < NB|RascaL> I´ve hade the review version for Xbox for a couple of weeks now.
<12:09>12:09> < NB|air|w> i saw the movs from ea site
<12:09>12:09> < NB|air|w> it looks promising
<12:09>12:09> < NB|air|w> it i still a bit arcade
<12:09>12:09> < NB|air|w> but will do
<12:09>12:09> < NB|zeleni> dude
<12:09>12:09> < NB|RascaL> very arcade.
..
<12:12>12:12> < NB|RascaL> The game has something called "The hotspot". If you unlock that, put your guy on it, press the magic combo and he will fly ten meters and do a crazy dunk.
<12:12>12:12> < NB|air|w> 😊
<12:12>12:12> < NB|air|w> rofl
<12:12>12:12> < NB|air|w> for xbox
..
<12:13>12:13> < NB|RascaL> Are the versions different?
<12:13>12:13> < NB|air|w> could be
<12:13>12:13> < NB|RascaL> usually arent, with EA sports.
<12:13>12:13> < NB|RascaL> Anyways, the game has it´s moments, but often it gets too mickey mouse for me 😊
juhuuu, már csak 1 nap 

He\'s Got the Mojo Workin\'
nem hiszem hogy kamuzott volna, biztos félreinformálták :/
viszont reméljük hogy holnap már tényleg megjelenik
viszont reméljük hogy holnap már tényleg megjelenik
felhívott egy arc aztmondta láttam már dc++ on.. mondom az király.. 6 szervert megnéztem de sehol semmi. nlforce-n még nem írják hogy kijött volna.. pedig mondom.. tavaly már 2 nappal megjelenés elött kinn volt 😞
annyukat!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh...
annyukat!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh...
Úgy néz ki idén nem lesz demo... csak nehogy csúszás legyen, mert meghülyülök

jaja a ligáról tudok meg is kerestek, de sajnos egy másik játék elveszi az összes netes játékra szánt idõm :/ viszont a dinasztia mód ugye az single player 😊 hátha el leszek azzal is egy darabig 😊
no mindjuk az se kizárt hogy a live 2004 re indított ligába ne jelentkeznék. lan on jókat toltunk néha haverral 😊
no mindjuk az se kizárt hogy a live 2004 re indított ligába ne jelentkeznék. lan on jókat toltunk néha haverral 😊
Nem játszol online??? Az hatalmas vétek, a cpu ellen sztem dög unalom a dolog. Láttad már hogy van internetes liga?fbl
na lássuk azt a 10man free style videót 😊 a dinasty-t láttam. az király volt. sajnos online játékot nem iazán játszottam, csak holland sráccal ott meg ugye a ping kicsit aláásott az élvezetnek.. uh.. hamár itt tartunk.. coop ot nem lehet a 2003 ba tolni?... lekeserítõ..
Na igen, az alap, hogy benyomsz egy figurát, én is azt csinálom, de ha megnéznéd a 10 man freestyle-ról a videóanyagot, látnád mire gondolok. A megvalósítás látványra jóval valóságosabbnak tûnik, mint a 2003-ban.
Egyébként pedig a 2-2-rõl(pick&roll) annyit, hogy rohadtul el van túlozva, szinte lehetetlen levédekezni😞 Mondjuk a gép nem csinálja, de online módban nagyon idegesítõ. Szóval remélem ezt is kijavítják a pörgéssel együtt. A dobócselezésrõl is hasonló a véleményem: túlzás, hogy 3 ember is elugrik egy-egy játékos cselére.
Ha ezek rendben lesznek, elégedett leszek
Egyébként pedig a 2-2-rõl(pick&roll) annyit, hogy rohadtul el van túlozva, szinte lehetetlen levédekezni😞 Mondjuk a gép nem csinálja, de online módban nagyon idegesítõ. Szóval remélem ezt is kijavítják a pörgéssel együtt. A dobócselezésrõl is hasonló a véleményem: túlzás, hogy 3 ember is elugrik egy-egy játékos cselére.
Ha ezek rendben lesznek, elégedett leszek

http://www.easports.com/games/nbalive2004/dynastymode.jsp
wowowowowowowww 😊 végre eljutottam idáig hogy leszedtem a mov ot és átolvastam miket is írnak.. amirõl még nem volt szó a draft picket trédelése 😊 mekkora jó már.. hány nap van még?
wowowowowowowww 😊 végre eljutottam idáig hogy leszedtem a mov ot és átolvastam miket is írnak.. amirõl még nem volt szó a draft picket trédelése 😊 mekkora jó már.. hány nap van még?
KG, én általában benyomtam támadásnál egy figurát, mondjuk a triangle 3 at vagy akármit és akkor mozognak 😊 vagy ugye 2-2 be vertem meg a srácot és nem volt idõm a többiekre figyelni 😊
a dynasty mód ugye szerintem már qrvára benne van a játékban mert ugye tovább lehet játszani egy szezon után is, viszont ezek az újjítások amit frezer ír frankón hangzanak, hát reméljük a legjobbakat 😊
az az edzõs meg cuccvásárlós dolgok .. mmm.. jöjjön már ki 😊
a dynasty mód ugye szerintem már qrvára benne van a játékban mert ugye tovább lehet játszani egy szezon után is, viszont ezek az újjítások amit frezer ír frankón hangzanak, hát reméljük a legjobbakat 😊
az az edzõs meg cuccvásárlós dolgok .. mmm.. jöjjön már ki 😊
a dynasy mode tényleg jó lesz 25 szezont lehet majd lenyomni, és videó bejátszás lesz a legjobb védõrõl, az mvp-rõl, az 1/1-es játékosról. de remélem ez a pc-s verzióban is benne lesz nemcsak a ps2-esben. meg állitólag a lepattanózás és a blokkolás lett felturbózva nagyon.
igazi cipõk és márkák lesznek benne. meg olyasmit olvastam hogy a dynasty mode-ban lesz olyan hogy vehetsz kellékeket mezeket a csapatodnak, felbérelhetsz lepattanó edzõt,cselezéshez edzõt, ha ezeke igazak az tényleg jó lesz😊 irva volt a hall of fame-rõl hogy meg lehet majd nézni az egyéni és csapat statisztikákat és trófea gyüjteményeket, ha a képeken jól láttam akkor amolyan "trófeás vitrinrõl" van szó, és minden egyes rekord névre szólóan bekerül ide gondolom ahogy elõrehalad a játékos a dinasztiában😊 nos kb ennyi amit összeszedtem, remélem mind igaz és mind benne lesz a pc-s verzióban is. bocsi ha kicsit hosszú lett.
bye
igazi cipõk és márkák lesznek benne. meg olyasmit olvastam hogy a dynasty mode-ban lesz olyan hogy vehetsz kellékeket mezeket a csapatodnak, felbérelhetsz lepattanó edzõt,cselezéshez edzõt, ha ezeke igazak az tényleg jó lesz😊 irva volt a hall of fame-rõl hogy meg lehet majd nézni az egyéni és csapat statisztikákat és trófea gyüjteményeket, ha a képeken jól láttam akkor amolyan "trófeás vitrinrõl" van szó, és minden egyes rekord névre szólóan bekerül ide gondolom ahogy elõrehalad a játékos a dinasztiában😊 nos kb ennyi amit összeszedtem, remélem mind igaz és mind benne lesz a pc-s verzióban is. bocsi ha kicsit hosszú lett.
bye
hát azért majd egyszer próbáld ki, hogy nem mozdulsz a labdás játékossal. Olyankor a cpu játékosok megállnak egyhelyben és nem csinálnak semmit. Vagy nézd meg a centereket: beáll a körtébe, a védõ mögötte és csak állnak egyhelyben. Ilyen azért nincs a valóságban és úgy néztem idén végre rendesen dulakodnak majd a palánk alatt😊
thx az infókat. szerintem egyébként a másik játékosokal nem nagyon volt baj, de ha javítanak rajta, ám legyen.
a másik ez a külön gomb.. jó lenne ha visszahoznák a 2000 / 2001 be bevált kontrolokat.. pl hogy mindent külön állíthassunk, valamint a direct shoot ot (zákolás) -t is.
a forgalom is teccik, azért az elég gáz hogy 3*crossover-4* turn után is simán a játékosnál maradt a labda 😊
na, jöjjön már i meg akarom nézni milyen ez a valóságban 😊
a másik ez a külön gomb.. jó lenne ha visszahoznák a 2000 / 2001 be bevált kontrolokat.. pl hogy mindent külön állíthassunk, valamint a direct shoot ot (zákolás) -t is.
a forgalom is teccik, azért az elég gáz hogy 3*crossover-4* turn után is simán a játékosnál maradt a labda 😊
na, jöjjön már i meg akarom nézni milyen ez a valóságban 😊
A 10 man freestyle valami olyasmi akar lenni, hogy mindegyik játékos külön mozgásfajtát mutat be a képernyõn, tehát nem csak a labdás és az õt védõ játékos mozog, a többi meg csak lecövekel, hanem közben a centerek dulakodnak a pozícióért, a szabadon hagyott emberke integet hogy adják már neki, vagy ha nincs szabadon, megpróbál elszakadni a védõjétõl.
Láttam ennek az elkészítési módjáról egy videót, amiben mind a 10 játékos mozgását motion capture-ölték egyszerre, ezáltal elvileg mindenki másképp fog mozogni a képernyõn.
Remélem olyan jó lesz a valóságban is, mint ahogy a videón kinézett.
Egyébként még lesz olyan újítás is, hogy külön gomb lesz a a tempódobásra, külön a ziccerre/zsákra.
Ezenkívül igérnek olyasmit is, hogy pörgéskor könnyebben elejti majd a labdát, ha nagy a "forgalom"
Lesz még dynasty mód is, ami nagyon hangulatosnak tûnik: külön videóbájátszásokkal a draftról, játékos cserérõl, MVP díjátadásról etc...
Szal sztem jókis újítások ezek, csak a játékosok arányai nem tetszenek nekem így a képek alapján. Mintha túl nagy lenne a lábfejük
Láttam ennek az elkészítési módjáról egy videót, amiben mind a 10 játékos mozgását motion capture-ölték egyszerre, ezáltal elvileg mindenki másképp fog mozogni a képernyõn.
Remélem olyan jó lesz a valóságban is, mint ahogy a videón kinézett.
Egyébként még lesz olyan újítás is, hogy külön gomb lesz a a tempódobásra, külön a ziccerre/zsákra.
Ezenkívül igérnek olyasmit is, hogy pörgéskor könnyebben elejti majd a labdát, ha nagy a "forgalom"
Lesz még dynasty mód is, ami nagyon hangulatosnak tûnik: külön videóbájátszásokkal a draftról, játékos cserérõl, MVP díjátadásról etc...
Szal sztem jókis újítások ezek, csak a játékosok arányai nem tetszenek nekem így a képek alapján. Mintha túl nagy lenne a lábfejük

)...