NBA Live 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
aha persze csak ezért marad 1 forum forum ha nem lenneének megbeszélések akkor mi maradna 1 forumból?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

zaki
majd én, már úgy is mexoktam 😊

bodesz
ki hostol majd?

zaki
ja, de ne írj ilyet mégegyszer, mert a fórum nem erre való!

bodesz
ez gyors volt 😄

zaki
oks

bodesz
majd késönn kb 30 perc

zaki
vki jön multizni?

mi a faszról beszélsz? Õszintén, ha õk nem lennének, akkor ez a topic döglésre van ítélve. Még is mit gondolsz, a Raven Shield vagy a SOF 2 topicban miért van megközelítõleg 10000-40000 hozzászólás? Olvasd egy kicsit végig azokat is!
zaki
miért nem lehet itt dumcsizni? engem nem érdekel, hogy van, vagy lesz irc csati, én nem fogom használni, de nem is itt a bibi, hanem az, hogy te itt adod az észt, hogy nem kell szétqrni a topicot. ha ezt nm írtad volna, akkor most nem lenne ez a vita, csak a játékról, és az NBA-rõl lenne szó

"ket fafeju, csokonyos individum vagytok"

tényleg az vagyok, 17000 hozzászólással... úgyhogy itt te ne magyarázkodj nekem.

zaki
nm is az a baj, hogy ninc regisztrálva, hanem az, hogy mi itt elvagyunk, dumcsizunk, multizunk, semmi veszekedés nincs, erre + elkezd itt okoskodni, hogy nem kellene szétqrni a topicot, mintha õ lenne itt vmi moderátor, vagy õ nyitotta volna a topicot, vagy nem tudom

bodesz
"bodesz rad es zakira gondoltam ;]"
itt nem rólam van szó hanem a forum ról regizd magad aztán mond6od

zaki
te nyitottad a topicot? ki vagy te, hogy itt játszod az észt? szálljár már egy kicsit magadba. 1ébként nálam is alap, hogy unregekkel nem vitatkozok

zaki
jól vagy ember?

bodesz
te mit beszélsz nem is vagy regisztrálva inkább te csinálod.
registráld magad aztán dumálj

mehet
zaki
küldtem privit

okesz
zaki
jaja, 5 perc múlva mehet

vki regeli game? 😊
bodesz
mert nekem ati és lehet azért is de inkább a bug de mondom mindenkinek máshol szokott angol forumon is ezt írták pl valaki tradel aztán kilép meg a netesgamet elindítja és kilép 😞
vagy rosz verzió van meg nem az nem lehet de azért megpróbálom.
télleg bbkink neked honnan van meg?

bodesz
és milyen a videókártyád?

zaki
én még nem próbáltam az 1 on 1-t

nálam nincs

bodesz
na ilyen senkinek sincs?

ok, jóccakát, byez all
bodesz
nektek nem szokott benne olyan bug lenni pl:hogy a 1on1 nál el akarod indítani és kilép(ilyen máshol is van 😞 )

zaki
jó 8, és jó játékot

zaki
hát én benne lennék, de sajnos már nagyon álmos vagyok, megyek aludni, de holnap majd megint mehet ezerrel

vki egy éjjeli multyra? 😊
😊
KG21
Üdvözlet a ligában😊 Szép sokan leszünk!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
én is jönnék, csak szaraxik az IcQ nálam, akármelyik verziót használom, csomó üzenetet nem kapok meg...

MAIL MENT!
köszi
KG21
Lefordulást akkor csinál, ha hosszabban tartod nyomva, crossoverbõl pedig sokféle van, a géptõl függ melyik jön elõ. Ugyanez igaz a zsákra is.
Van a pre hoop/power move nevû gomb ami a dobáshoz való helycsinálást segíti helyzettõl függõen, ez elég hasznos.
A kamera pedig press box, ha jól láttam.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Nagyon tetszik a játék! Csak azt nem tudom, hogyan lehet értelmesen cselezni? Mert ha nyomogatom a freestíle gombot, akkor csak két csel jön elõ: A testcsel, meg a lefordulás. De ezek is összevissza, tehát nem tudom most épp melyik jön. Szóval vki írja már le ide a csel kombikat. Jah és a zsákolásnál is randomba megy? Tehát auto zsákol, vagy ott is vannak kombinációk? Ja és air 23, az milyen kamera, ami nálad van azon a képen?

Ja és a T-MAC-es zsákolás engem is érdekelne!!!
bodesz
ez se falt ááááá fehogy 😄

bodesz
ti tudtáttok hogy lebron james még repülni is tud 😄 mi ez ufo?

bodesz
icq n is 😄

Breki33
gyerekek nem akarok beleszolni de mirc tényleg egyszerubb lenne
zaki
ok, gyere

nem, nem tudok hostolni, legyél te ip, aztán ott vhogy megoldjuk, gooooooooooooooooooooo hostolj
zaki
ok, nyomjad az ip-címedet priviben

ja és most had legyek én hazai 😊
na mehet tõlem
zaki
szólj, ha mehet a revans 😊

akkor most hivatalosan is megkérdezem, bár az 1656os hzben van másik két kérdés is...
zaki
kérdezd meg itt a fórumban, az "illetékesek" megmondják neked a tutit

próba, csak mond melyik gombokat (nem azt, hogy melyik billentyût, mert az mindenhol más, hanem hogy melyik fajtát , pl: playcalling)...