NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogyha kimegyek a centerrel a 3pont dobóra, akkor ki fog középen lenni? na mind1, ez van, Stojakovic nagyon jól nyomja a játékban is, meg igaziból is a 3-asokat, talán az 1ik legjobb, hanem a legjobb ebben az NBA-ban
Mind1... Kings-el jobb játszani, mint a Lakers-el, könnyebb! Divac-ot kirakom a picsába és megy a game nagyon! 😄
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
na mind1, most nagyon felhúztam magam, sok kibaszott 3 pontos kikészít, amikor már a 12.-13. dobod be, én meg bedobok 3-4-et
Akkor én is azt tudom mondani, hogy ki védekezik rosszul? Én vagy te, hogy ennyi 3pontost be tudok dobni? 😮
ez tetszik 😊 hogy lehet büntetõkre játszani áruld már el nekem, ki védekezik én vagy te? errõl ennyit. mezõnybõl nem is dobok? miért mondasz ilyet?
Mert mire kellene menni? Te mondod, aki mezõnybõl nem is dob? Csak bemész középre és büntetõkre játszol?! 😮 Csak beküldtem két blokkolót és nem tudsz nagyon mit csinálni! 😛
az Garnett, és én dobok minden csapattaggal 20-22 pontot, te meg Stoja-val 50 pontot, rohadt izgalmsa, hogy végig csak a 3 pontosok mennek + a ziccerek
ez most komoly. már szólni akartam az elején, csak akkor vezettél vagy 15-tel, és nem akartam paraszt lenni
ok, nem gáz, thx a meccset. ezt különben azért vesztettem el, mert mind az atom, úgy akadozott...
bazzeg ilyet... úgy akadozott a game, mint atom... visszavágó mehet? ha igen, akkor elõtte majd nyomj te is egy restart-ot pls...
Ruffi: Sajnos nem tudok, mert tanulnom kell! Csak utolsót jöttem fel játszani! ;( Sorry, de holnap nyomunk, OK?