NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pesti vagyok, de nem járok már suliba. ha van személyes kérdésed, akkor azt legközelebb privátba
Sajnos nem tudok, mert megyek lefeküdni, mert holnap korán kell kelnem! ;(
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Le lehet szállni rólam! Baj, hogy így játszom?
Ruffi: Jól játszol, de mondtam, hogy akkor nem nagyon tudtam figyelni a game-re, mert a bnõm felhívott és éppen nyomtam veled és leugattam és utána meg besértõdött, küldte nekem az SMSeket, meg minden! 😊
Ruffi: Jól játszol, de mondtam, hogy akkor nem nagyon tudtam figyelni a game-re, mert a bnõm felhívott és éppen nyomtam veled és leugattam és utána meg besértõdött, küldte nekem az SMSeket, meg minden! 😊
Most olvasom...Kekszike télleg csak 3-asokat dobál..mezönyjátékot nem igen tudsz sztem...ezt nem sértésböl mondtam!
122-99...az durva nézve h én 26-al vertelek!
Kekszike mos van kedved játszani?
122-99...az durva nézve h én 26-al vertelek!
Kekszike mos van kedved játszani?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
A szerencse most elég szépen melletted volt, de gratula! 😊)
Kings-el mostmár ilyan 100 pont felett dobok és most nem mondhatod, hogy olyan sok 3pontost nyomtam! 😛
De addíg míg nem jön meg addig nyomhatunk, de lehet, hogy ki kell majd lépnem! Mi legyen?
majd lehet, hogy vmikor megkostolom õket... na mind1, thx a gamet, majd még holnap is játszhatnánk, addigra talán lenyomszom
Divac jó játékos, csak nem a játékban, viszont akit a játékban játszatsz, arról még a büdös életbe nem hallottam